Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 19:28)
Issikalbejai, čia jau nesivartyk, niekas taves nesues, gaila tiesiog, kad taip būna

nu jau ci ajus kaip norejot taip supratot mirksiukas.gif Man tai zinok visai negaila, o juokinga jusu tokie isvedziojimai. Aisku , jei butume milijonieriai gyventume visia kitaip, bet deja, viska savo rankytem tenka uzsidirbti, tevai mums abiem ne kaizn ka dave gyvenimo pradzioje. As parasciausiai turiu gera vyra, kuriam ne dizn seima, musu gerbuvis ir t.t. Aisku, jam butu paparsciau eiti i darba nuo 9-6 ir nepersitempti, bet pats pasirinko taip, as jo neverciau, as jam neiaskinu,akd eik uzdirb daugiau, ci ajo pasirinkimas ir jis dziaugiasi,kad mes pagaliau islipom is visu kriziu, kad jau atsistojom ant koju vel finansiskai dabar dar reikia kazka ir sukaupti ir investuoti i ateiti. O jei jum visur tik pysius ir pysiaus svarba , tai gal saves pagailekit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 19:44)
nu jau ci ajus kaip norejot taip supratot  mirksiukas.gif Man tai zinok visai negaila, o juokinga jusu tokie isvedziojimai. Aisku , jei butume milijonieriai gyventume visia kitaip, bet deja, viska savo rankytem tenka uzsidirbti, tevai mums abiem ne kaizn ka dave gyvenimo pradzioje. As parasciausiai turiu gera vyra, kuriam ne dizn seima, musu gerbuvis ir t.t.  Aisku, jam butu paparsciau eiti i darba nuo 9-6 ir nepersitempti, bet pats pasirinko taip, as jo neverciau, as jam neiaskinu,akd eik uzdirb daugiau, ci ajo pasirinkimas ir jis dziaugiasi,kad mes pagaliau islipom is visu kriziu, kad jau atsistojom ant koju vel finansiskai dabar dar reikia  kazka ir sukaupti ir investuoti i ateiti. O jei jum visur tik pysius ir pysiaus svarba , tai gal saves pagailekit.  mirksiukas.gif

Lt pilna šeimų, kur moterys čia, i vyrai kitoj šaly, nes ten algos geresnes, bet turbūt ne viena neparasytu, jad vyras specialiai ieškojo darbo toliau nui namų. Sakytų ieškojo geresnio darbo, labiau apmokamo, tavo formuluotė isdave liūdesį.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 19:44)
O jei jum visur tik pysius ir pysiaus svarba , tai gal saves pagailekit.  mirksiukas.gif

Prie ko cia pysius? Eina kalba apie emocinius rysius. MB mane kas nakti apkabina po kelis kart, na pasidaro karsta tada nusleenkam i skirtingas lovos puses. Bet paprastai vienas kita lieciam.
O cia ka skaitau, tai kaip kazkoks vergas parduotas darbams, uz teise pamatyti vaikus ir gauti pasimylet kelis kart per menesi.
Ieskojo darbo kur toliau... Nepasakei, kad ieskojo darbo kur daug moka, bet kur toliau, kaip nuo kokios RAGANOS
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 16, 19:29)
Vajazau vajazau ..princiesa ant zirniaus. Pakenteti negali kelias naktis per menesi,  kai vyras parvaziuoja...

Ne negaliu, o kam? as kokia maryte melnikaite,ar mane gal vainikuos sventaja uz tai?
Man gerai, vyrui gerai jums cia tik kazkas darosi negero lotuliukas.gif nu kentekti jus jei norit, atrodo pavydas bambas grazutu, kad kazkas gali ir nekenteti santykiuose. biggrin.gif

As sakau cia tokio akmens amziaus, kai kurios mastymo, nu tu vyresne, tai nesistebiu, bet net tos jaunos ta pati sneka is mamu matyt pereme, pakentek, duok vyrui ir t.t. kas per posakiai ,kas per poziuris. doh.gif
Vyrai turi keneti del moteru, vyrai turi duoti moterys imti, smegenis perisinstaliuokit. biggrin.gif

As jauciu cia didziausia feministe uz jus visas kartu sudejus, nors nepalaikau feminizmo ideju.
bet pas mus namie niekad nebuvo vyrisku moterisku darbu,darem kas ka sugebam geriausiai, as nieko neprivalejau niekad del vyro daryti, visada pati galejau daryti, ka noriu , vyras niekad neskaiciavo kazkokiu savu pinigu, jie visad buvo bendri, ir t.t. Taigi kazkas garsiai rekia apie moteru teises, o kazkas paprasciausiai gyvena su visom teisem, ir pripazysta lyciu skirtumus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Parasytu vyras, kad nori gala pasidaryt, tai pultum atkalbinet:
"Palauk, dar padirbk, pinigu reikia, o jei jau negalesi dirbti, tada man pokui"
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 19:40)
Taip sutinku, yra uz ka mylet. viskas gerai, bet jis irgi zmogus nori buti mylimas...

tai,kad sakai moetrys myleti nesugeba, tai kam veltui viltis, noreti? bigsmile.gif

O siaip as ne karta ir ne du dideliais darbais, ne zodziais ir ne "davimais", jam meile esu parodziusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 19:50)
As jauciu cia didziausia feministe uz jus visas kartu sudejus,

Teisingas pastebejimas, esi ziauriausia ir be jokiu jausmu
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 16, 19:47)
Lt pilna šeimų, kur moterys čia, i vyrai kitoj šaly, nes ten algos geresnes, bet turbūt ne viena neparasytu, jad vyras specialiai ieškojo darbo toliau nui namų. Sakytų ieškojo geresnio darbo, labiau apmokamo, tavo formuluotė isdave liūdesį.

Tai,kad as to irgi nerasiau, kodel jum tokios problemos su teksto suvokimu? lotuliukas.gif
jei vyras specialiai ieksotusi darba toliau nuo namu, jis nebebutu mano vyras.
Jam geriau apmokamas darbas reiskia, nebuvima namie kas dien siuo metu, geresniu kitokiu variantu nerado, bet as jo neverciau eiti dirbti ta darba, sakiau jei nori dirbk kitur, pragyensim ir su maziau pinigu,bet jis pasirinko sitaip, o ne specialiai toliau nuo namu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 19:49)
Prie ko cia pysius? Eina kalba apie emocinius rysius. MB mane kas nakti apkabina po kelis kart, na pasidaro karsta tada nusleenkam i skirtingas lovos puses. Bet paprastai vienas kita lieciam.
O cia ka skaitau, tai kaip kazkoks vergas parduotas darbams, uz teise pamatyti vaikus ir gauti pasimylet kelis kart per menesi.
Ieskojo darbo kur toliau... Nepasakei, kad ieskojo darbo kur daug moka, bet kur toliau, kaip nuo kokios RAGANOS

PACITUOK doh.gif taip ieskojo kur duagiau uzdirbti, kas per bukumas jums kokia migla jum ten leidzia ant smegenu kas?

emociniai rysiai tik nakti apsikabinimais sukuriami? doh.gif manau tu esi labai suzeistas zmogus, todel tau per detai reikai kito zmogaus kunisko artumo, kaip reikai maziem vaikams, kurie dar nera labai emociskai susiformave.
Atsakyti
TOKĮ DARBĄ SUSIRADTI, KAD NAMIE RETAI BŪTŲ

cia jas dar gali būti neaišku? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 16, 19:52)
Teisingas pastebejimas, esi ziauriausia ir be jokiu jausmu

tai dar kitos visgi siek tiek turi , dar ne visai bejausmes? lotuliukas.gif
Atsakyti
TOKĮ DARBĄ SUSIRADTI, KAD NAMIE RETAI BŪTŲ

cia jas dar gali būti neaišku? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 16, 20:01)