Aš jaučiu GIGANTIŠKĄ Atsakomybę jei ryžčiausi kažką mokyti. Sutinku daugybę žmonių, kurie svajoja apie Magišką Jėgą, Galią ir panašiai, bet visiškai nesusimąsto, kad bet kokia JĖGA - tai pirmiausia ATSAKOMYBĖ. Lygiai taip pat kaip gali pritraukti gražius stebuklus, tuo pat metu TA PATI JĖGA SUNAIKINA ir gali būti panaudota kažkam ne-ge-ram. ....man vis atrodo "dar ne laikas", nors žingsnis po žingsnio JAU į tai einu. Ačiū Jums.
Jei norite, kad pasidalinčiau technikomis, kurios padėjo man, pasakykit tai tiesiai, prisiimant SAU visą atsakomybę. Aš ilgą laiką bėgiojau paskui žmones pati, savo iniciatyva, stengdamąsi padėti. Gyvenimas pamokė, kad tai neteisinga. Žmogus turi pats apsispręsti, prisiimti sau ATSAKOMYBĘ ir aiškiai, tiesiai šviesiais ištarti DUOK. Jūsų pasaulyje nėra manęs. Jūsų pasaulyje valdovas Jūs pats/pati.
Dar kartą dėkoju ir džiaugiuosi, kad čia rašote. Monteverte, DewofSoul, AČIŪ.
Sveiki, skaitinejau si puslapi ir atkreipiau demesi i jusu posta. Man jusu kolege tarologe perskaite kortose kad as turiu daugiau dometis ezoterika. Perskaicius jusu posta prisiminiau kad gal pries kokius metus ar daugiau su sese kalbejau kad man reiktu pradeti dometis ezoterika lavinti tai ka turiu, bet pagalvojau kad jei pradesiu tai reiks eiti tolyn negalesiu daryti pertrauku kai tik uzsimanysiu ar neturesiu laiko, zodziu issigandau tos atsakomybes. Bet pries kazkiek laiko dabar nepamenu gal faceboke kai delnu zenklus man ziurejo, man sake kad as turiu padeti kitiems. O dabar neseniai ir kortos ir mano klausimas zurnalui man pranese kad turiu dometis ezoterika iki galo bus sunku bet turiu eiti pirmyn. Pagalvojau kad visa tai pades ir man, o as padesiu ir kitiems zmonem
Sveiki, skaitinejau si puslapi ir atkreipiau demesi i jusu posta. Man jusu kolege tarologe perskaite kortose kad as turiu daugiau dometis ezoterika. Perskaicius jusu posta prisiminiau kad gal pries kokius metus ar daugiau su sese kalbejau kad man reiktu pradeti dometis ezoterika lavinti tai ka turiu, bet pagalvojau kad jei pradesiu tai reiks eiti tolyn negalesiu daryti pertrauku kai tik uzsimanysiu ar neturesiu laiko, zodziu issigandau tos atsakomybes. Bet pries kazkiek laiko dabar nepamenu gal faceboke kai delnu zenklus man ziurejo, man sake kad as turiu padeti kitiems. O dabar neseniai ir kortos ir mano klausimas zurnalui man pranese kad turiu dometis ezoterika iki galo bus sunku bet turiu eiti pirmyn. Pagalvojau kad visa tai pades ir man, o as padesiu ir kitiems zmonem
Nepabandzius negali zinoti,o baimes akys visada dideles,mes patys sau statome kazkokius blokus,kai pradesite dometis,atsiras trauka butent tam dalykui, kuris ir bus Jusu,o tada zingsnis po zingsnio ir taps gyvenimo budu, istiesu padeti zmonems nebijant atsakomybes.
Jeigu nelįsite kur nereikia ir sakyčiau pavojinga (reiki, juoda magija, hipnozė, gydymas sava energija, ateities prognozės, runos, astralas, bet kokie išventinimai) tada nėra ir ko bijoti. Kai žmogus užsiima saviugda, savo dvasiškumo kėlimu, meditacija, psichologiją, jam tas tik į naudą.
Neskubėkite padėti kitiems, čia tikrai yra nemažai povandeninių akmenų ir niuansų.
Megstu visokias mistines istorijas apie persikunijimus ir panasiai. O labiausiai mane domina sapnai, as pati dar mokindamasi mokykloje ismokau valdyti sapnus, sapnavau nemazai pranasisku sapnu. Viena sapna sapnavau budama kokioj gal 8-toj klasej, tai tik sulaukus savo pirmojo vaiko supratau ka jis man sake. Sapnuodavau samo mirusi teti kalbedavau su juo klausdavau to ka noredavau suzinoti diena, dabar jau tetis nesilanko
Papildyta:
Jeigu jus tai domina, tai bus idomu.
Turite nuspresti kad norite to pati, o ne del to ka pasake tarologe. Turite visada islikti savimi Turite buti labai stipri
Maciau kad jau seniai lankesi.
Mistika as domejausi visada, ziuriu laidas apie ekstrasensus vyras net pyksta. As apie tai gal pries kokius 2 metus buvau pagalvojus, tik issigandau tos atsakomybes, o dabar gavau kelis patvirtinimus kad man reikia tuo uzsiimti kad neturiu kitos iseities turiu eiti iki galo, tai man padejo lengviau apsispresti. Tikiuosi kad stiprybes man uzteks, chirologe sake kad turiu stipria intuicija.
Papildyta:
Kur pavojinga nelysiu pati, is tiesu mane domina sapnai, pagalvojau noreciau patirti astralines keliones, bet pati viena nebandysiu, susirasiu literaturos apie tai paskaityti. Tiesiog dar as neskubu su sitais pavojingais dalykais, pirmiausiai pasiskaitysiu literaturos tom temom, susirasiu mokytoja jei noresiu rimciau. Tikiuosi mane supratot ka norejau pasakyti, kolkas as niekur neskubu skaitau knyga apie intuicijos lavinima, paskaitysiu daugiau panasiu knygu, bandysiu susidraugauti su Lenormand kortom.
O kuo pavojingos runos? Ateities prognozes tai burimas taro kortom?
[/quote]
o galima suzinoti, kuo yra pavojingi reiki, hipnozė, gydymas sava energija, ateities prognozės, runos, astralas, bet kokie išventinimai? del juodosios magijos kaip ir aisku. is tikruju maniau , kad butent si forma ir yra pavojinga, o apie tas kitas net nebuciau pagalvojus. Gal galima butu placiau suzinoti, kuo gresia domejimasis isvardintom metodikom?
o galima suzinoti, kuo yra pavojingi reiki, hipnozė, gydymas sava energija, ateities prognozės, runos, astralas, bet kokie išventinimai? del juodosios magijos kaip ir aisku. is tikruju maniau , kad butent si forma ir yra pavojinga, o apie tas kitas net nebuciau pagalvojus. Gal galima butu placiau suzinoti, kuo gresia domejimasis isvardintom metodikom?
As tai galvoju kad pavojinga i tai lysti paciam nieko nenusimanant ir be profesionalo pamokymu, o jeigu su nusimanancio zmogaus pamokymais tai manau galima, nes vienas pats nezinodamas nieko tai gali kitiems ir sau pridirbti visokiu blogybiu.
Kas gali buti pikta ar bloga runose ar kortose?
Cia krikskscionybe ir kitos religijos, kurios siekia palenkti zmogaus valia savo tikslams, pvz., kad nestu pinigus - pucia arabaus apie mirtinas nuodemes, pragarus.
Jau 21 a., o sie kliedesiai isliko kai kuriu zmoniu samoneje ir pasamoneje.
Kortos, runos ir kt. tera irankiai suzinoti apie ateiti, kuriuo siuo metu, del atitinkamu priezasciu gali neraminti.
Kunigelis sako - turi pas mane ateiti ir viska issipasakoti,o as tau atitinkamai karu pasakysiu kiek reikia sukalbeti "Teve musu", "Sveika Marija" ir viskas praeis.
Nepraeis.
Rimciausi dalykai yra uzprogramuoti musu sieloje ir nuo siu maldu jie niekur nedings.
Svarbu buti pasiruosus tam.
Man, kai iskrenta blogos kortos ir pasitvirtina ivykiu, as nenusimenu.
Man svarbu, kad kortos man teikia teisinga informacija, kuri man padeda pasiruosti.