<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Kikker" data-cid="71949912" data-time="1515240150"> Modeliai BPK552320M ir BPE552320M turi ne tikrus graus bet "SteamBake" funkcija Jai daug gaminate bet kuriuo atveju tada reikia kelti biudžetą ir pirkti orkaite su tikrai garais AEG modeliai prasideda raidėmis BSE....
<p> </p>
<p>Na modelis HG694340NB paprastas labai masyviai atrodo ,siūlau dar užmesti akį AEG HG674550VB čia jis šiek tiek dailiau atrodys ir bus ne grūdinto stiklo bet stiklo keramika</p></blockquote> Bet AEG orkaitės kur prasideda raidėm BSE, tai jau be pirolizės? Moterys, kurios turi su orkaites su pirolize, man visos be išimties sako, neatsidžiaugiančios

Aš pavydžiu ir man reikia

Bet turbūt su tikrais garais ir pirolize orkaitės neegzistuoja (kad ir kitų firmų..Bosch, Siemens, Miele ir t.t.)? Biudžetas gali būti ir gerokai didesnis, čia ne bėda. O AEG orkaičių BPS.. ir BPB.... modeliai kaip? Durnas mano klausimas, bet stiklo keramika kaip suprantu yra geriau už grūdintą stiklą? Man šitą Jūsų parašytą modelį irgi siūlė, bet prie senosios kaitkentės esu labiau įpratusi, kad tas didelis degiklis būna gale, o čia atvirkščiai..Bet gal ir gerai, įpratimo reikalas
Sveiki,
Ieskau baltos orkaites, kokia butu nuomone apie EOC5751FOV ?
Kaip ir tvarkinga,kokybiška orkaitė.