Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

Aš turiu pilną informacija.
Išsipakavus bet kuria AEG indukcine ar stiklokeramika
vartotojo įkelta nuotrauka
rasite tokį ženklinimą reiškianti kad tai stiklokeramika
Todėl pasikartosiu vienam konsultantui kuris čia sako kad aš įžuliai meluoju.
Jums ponas Speedy REKOMENDUOJU ne tik pardavinėti prekes bet pasikrauti žinių
Va Jums foto kurių taip reikalavote
Rekomenduoju dabar savo puslapiuose taisyti klaidas ir NEKLAIDINTI pirkėju savo nežiniomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 09 sausio 2018 - 16:54
Tikiuosi už tokius žodžius kaip''Ponia įžūliai meluoja'' ir ''siųskite tokį konsultantą toliau negu Tolimieji Rytai... čia temoje bus atsiprašyta...o jai ne tada Jums šviečia Tolimieji Rytai.....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 01 06, 16:02)
Na modelis HG694340NB paprastas labai masyviai atrodo ,siūlau dar užmesti akį AEG HG674550VB čia jis šiek tiek dailiau atrodys ir bus ne grūdinto stiklo bet stiklo keramika ir galiu pasakyti kad tarp kaitviečių didesnis atstumas ..

Norėčiau atsiprašyti p. Kikker, ji teisi dėl AEG HG674550VB. Kaitlentės pagrindas tam tikras stiklokeramikos tipas. Kol dar yra Lietuvoje, rekomenduoju šią kaitlentę, kaip vertą dėmesio pasirinkimą (Vokietijoje ir Lenkijoje šia modelis jau išimtas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 11 sausio 2018 - 07:40
Sveiki,
prašau patarimo. Reikia įmontuojamos buitinės technikos:
1) orkaitės garinės, ~70l, su „sous vide” funkcija, konvekcija, kad būtų patogus, paprastas naudojimas, kuo paprastenė priežiūra (valymas). Dairausi tarp Electrolux EOB9956XAX, EOB9851ZOZ ; AEG BSK892330M; BSE792320, BSK79230M; Neff B48VT68N0. Gal galite pasiūlyti ir kitų variantų? Ar tokio tipo Miele orkaitės skiriasi tik kaina, ar turi kažkokių privalumų? Kaina ± 2000 eur.
2) „Sous vide" vakuumavimo stalčiaus.
3) Mums pataria įsigyti dar ir kompaktišką orkaitę su mikrobangų funkcija vietoj mikrobangų krosnelės kasdieniniam naudojimui. Nesu tikra ar verta turėti dvi orkaites… Nebent ši orkaitė turėtų kažkokių kasdienybėje reikalingų funkcijų, kurių nėra garinėje orkaitėje.
Bet kuriuo atveju mikrobangų krosnelė yra reikalinga. Ji būtų naudojama maisto pašildymui.
4) Atskiro šaldiklio (No frost) ir atskiro šaldytuvo (No frost, 0 zona). ~ 300 litrų talpos. Svarbu optimalus kainos ir kokybės santykis.
5) Virtuvinės spintelės aukščio vyno šaldytuvo.
6) Gartraukio. Tyliai ir efektyviai veikiančio.

Iš anksto dėkoju!
Atsakyti

Modeliai BPK552320M ir BPE552320M turi ne tikrus graus bet "SteamBake" funkcija Jai daug gaminate bet kuriuo atveju tada reikia kelti biudžetą ir pirkti orkaite su tikrai garais AEG modeliai prasideda raidėmis BSE.... 

Na modelis HG694340NB paprastas labai masyviai atrodo ,siūlau dar užmesti akį AEG HG674550VB čia jis šiek tiek dailiau atrodys ir bus ne grūdinto stiklo bet stiklo keramika

Bet AEG orkaitės kur prasideda raidėm BSE, tai jau be pirolizės? Moterys, kurios turi su orkaites su pirolize, man visos be išimties sako, neatsidžiaugiančios :) Aš pavydžiu ir man reikia :D Bet turbūt su tikrais garais ir pirolize orkaitės neegzistuoja (kad ir kitų firmų..Bosch, Siemens, Miele ir t.t.)? Biudžetas gali būti ir gerokai didesnis, čia ne bėda. O AEG orkaičių BPS..  ir BPB.... modeliai kaip? Durnas mano klausimas, bet stiklo keramika kaip suprantu yra geriau už grūdintą stiklą? Man šitą Jūsų parašytą modelį irgi siūlė, bet prie senosios kaitkentės esu labiau įpratusi, kad tas didelis degiklis būna gale, o čia atvirkščiai..Bet gal ir gerai, įpratimo reikalas :)
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2018 01 13, 18:53)
Bet AEG orkaitės kur prasideda raidėm BSE, tai jau be pirolizės? ... O AEG orkaičių BPS..  ir BPB.... modeliai kaip?

BSE, BSK... - garai, be pirolizės. BPS, BPK.. ir BPB be normalių garų.
Su pirolize ir 100% garais - nelabai.
Maksimaliai gera su garais ir pirolize HRG6769S6.
Pirolizė+garai+mikrobangos: HNG6764B6, HNG6764S6, HN678G4S6.
Atsakyti

Su pirolize ir 100% garais - nelabai.
Maksimaliai gera su garais ir pirolize HRG6769S6.

Bet šita Bosch, tai irgi gaunasi kaip papildomos garų f-jos, o ne ta 100 % garų orkaitė, ar teisingai suprantu?

Nes LT kalba tai rašo 2 garų f-jos: pašildymas ir tešlos kildinimas.

Bandžiau skaityt DE, tai ten man įdomiai verčia (išorinė garų gamyba ir garų f-jos: fermentuojama ir regeneruojama).

Šiaip įdomus variantas, bet elektronikos joje man pasirodė ypač daug, įdomu kaip su gedimais, ar iš patikimų..

Atsakyti
Sveiki,
Ieskau baltos orkaites, kokia butu nuomone apie EOC5751FOV ?
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2018 01 15, 03:13)

Radote! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2018 01 14, 21:17)
Bet šita Bosch, tai irgi gaunasi kaip papildomos garų f-jos, o ne ta 100 % garų orkaitė, ar teisingai suprantu?

Kaip minėjau seniau: "su pirolize ir 100% garais - nelabai".
Modelyje HRG6769S6 su garais yra ne tik "pašildymas, tešlos kildinimas" - yra daugiau visko. Bet nėra 100% garų.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2018 01 13, 16:53)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kikker" data-cid="71949912" data-time="1515240150"> Modeliai BPK552320M ir BPE552320M turi ne tikrus graus bet "SteamBake" funkcija Jai daug gaminate bet kuriuo atveju tada reikia kelti biudžetą ir pirkti orkaite su tikrai garais AEG modeliai prasideda raidėmis BSE.... 
<p> </p>
<p>Na modelis HG694340NB paprastas labai masyviai atrodo ,siūlau dar užmesti akį AEG HG674550VB čia jis šiek tiek dailiau atrodys ir bus ne grūdinto stiklo bet stiklo keramika</p></blockquote> Bet AEG orkaitės kur prasideda raidėm BSE, tai jau be pirolizės? Moterys, kurios turi su orkaites su pirolize, man visos be išimties sako, neatsidžiaugiančios smile.gif Aš pavydžiu ir man reikia biggrin.gif Bet turbūt su tikrais garais ir pirolize orkaitės neegzistuoja (kad ir kitų firmų..Bosch, Siemens, Miele ir t.t.)? Biudžetas gali būti ir gerokai didesnis, čia ne bėda. O AEG orkaičių BPS..  ir BPB.... modeliai kaip? Durnas mano klausimas, bet stiklo keramika kaip suprantu yra geriau už grūdintą stiklą? Man šitą Jūsų parašytą modelį irgi siūlė, bet prie senosios kaitkentės esu labiau įpratusi, kad tas didelis degiklis būna gale, o čia atvirkščiai..Bet gal ir gerai, įpratimo reikalas smile.gif

Pasižiūrėkite
https://www.electrol...ven/eoc6851aox/
protinga kaina ir patenkins Jūsų poreikius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rasosrasotos @ 2018 01 15, 01:13)
Sveiki,

Kaip ir tvarkinga,kokybiška orkaitė.
Atsakyti

sakykit, ar visų AEG įmontuojamų orkaičių ir jų nišų vienodas dydis?

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2018 01 15, 13:30)
<p>sakykit, ar visų AEG įmontuojamų orkaičių ir jų nišų vienodas dydis?</p>

Jai tai standartinės orkaitės tada taip vienodos 4u.gif
Atsakyti