QUOTE(lukaslt99 @ 2015 07 21, 11:27)
Sveiki aš su Lukas gyvenu vaikų globos namuose man 13 metų neturiu tevu tad parašiau če gal kas galėtu mane isivakinti.
Labas, parašyk, kaip radai šį forumą, kokių tėvų tikiesi
QUOTE(Sunute @ 2015 07 21, 12:44)
Labas, parašyk, kaip radai šį forumą, kokių tėvų tikiesi
Internete naršiau ir netikėtai radau ši forumą.
Sunkus klausimas , nenorėčiau , kad butu kaip mano geriantis , kad nebutu konfliktu šeimoj tesiog svajoju apie normalia šeimą. Kadangi viena is mano sesiu isivaikino pries pora metu tai nuo to laiko ir as svajoju
Galvoju pameginsiu pats susirasti o ne kad mane rastu
QUOTE(lukaslt99 @ 2015 07 21, 11:59)
Internete naršiau ir netikėtai radau ši forumą.
Sunkus klausimas , nenorėčiau , kad butu kaip mano geriantis , kad nebutu konfliktu šeimoj tesiog svajoju apie normalia šeimą. Kadangi viena is mano sesiu isivaikino pries pora metu tai nuo to laiko ir as svajoju
Tikėtina, kad čia išsidirbinėjimas - tam tikros rūšies "socialinis tyrimas", bet dėl tos mažutės dalelės tikimybės, kad čia rašo vaikas, prašau, parašyk į AŽ globos namus, kuriuose esi, mylimiausios Tavo darbuotoos vardą ir pavardę, savo vardą. Paieškosim tėvų
QUOTE(Gabidok @ 2015 07 23, 22:28)
Papasakok Lukai apie save, kaip gyveni, ka megsti veikti, kokiu nori atostogu, ka veiki laisvalaikiu. Taip pat kiek turi broliu ir seseru...Linkiu Tau labai dideles sekmes!!!
Esu 13 metu mokysiuosi jau 7 klasejė,laisvalaikiu bunu lauke su draugais, bet ir nemažai sedžiu prie kompiuterio nes užauges dirbsiu su kompiuteriais,patinka gaminti valgyti. Turiu tik 2 seses.Kokiu noriu atostogu? na noreciau havajuose kur nors arba Italijoj, ne ne juokauju Istikruju nežinau kokiu norečiau. Ačiu
Sunute, parašė?
QUOTE(lukaslt99 @ 2015 07 24, 09:17)
Esu 13 metu mokysiuosi jau 7 klasejė,laisvalaikiu bunu lauke su draugais, bet ir nemažai sedžiu prie kompiuterio nes užauges dirbsiu su kompiuteriais,patinka gaminti valgyti. Turiu tik 2 seses.Kokiu noriu atostogu? na noreciau havajuose kur nors arba Italijoj, ne ne juokauju Istikruju nežinau kokiu norečiau. Ačiu
neištveriau neparašius,esi 13metu ir vaika jau turi?briedas kazkoks
QUOTE(*mable* @ 2016 05 15, 18:53)
O kur jis rašė, kad vaiką turi?
QUOTE(Nastya @ 2016 05 15, 19:24)
O kur jis rašė, kad vaiką turi?
Anketoj ar kaip kitaip vadinas ji, daug kas rašo pirmas vaikas antras vaikas matosi kad meluoja, kaip ir daugelis sm
QUOTE(*mable* @ 2016 05 15, 20:27)
Anketoj ar kaip kitaip vadinas ji, daug kas rašo pirmas vaikas antras vaikas matosi kad meluoja, kaip ir daugelis sm
A nu man per tel neraso to
Dabar paziurejau jo profili tai man atrodo cia jo gimimo data. Gi rase, kad jam 13...
QUOTE(*mable* @ 2016 05 15, 18:53)
Savo gimimo datą parašė