Artėjant vienai prasmingiausių švenčių metuose – Motinos dienai, norisi perfrazuoti poeto Pauliaus Širvio eiles: meilė turi ne tik tūkstančius vardų, bet ir spalvų. Vienaip ji sumirga ankstyvą pavasario rytą, kitaip – šiltą vasaros pavakarę. O kokios spalvos meilė yra brangiausiam žmogui – mamai? Atsakymą į šį klausimą galės pabandyti rasti kiekvienas, tiek didelis, tiek mažas, pirmąjį gegužės savaitgalį apsilankęs prekybos ir pramogų centre „Ozas“.
Kad meilės mamai spalvų paieškos gali būti įdomios, smagios ir kupinos netikėtumų, įsitikinusi VšĮ instituto VYTA direktorė Irma Čekanauskienė. Ji visą savaitgalį į prekybos ir pramogų centrą užsukusias šauniausias komandas – mamas bei jų vaikučius – mokys piešti ant vandens. Sutikite, skamba neįtikėtinai. Ar kada teko tai daryti? Ne? Tuomet šis savaitgalis – puiki proga pabandyti. Tapyti ant vandens, pasak šio meno pradininkės Lietuvoje, gali absoliučiai visi. Tam nereikia jokių ypatingų sugebėjimų, o nepakartojamas kūrinys „gimsta“ vos per kelias minutes. Maža to, visas vaizdas nuo vandens paviršiaus gali būti perkeliamas ir ant popieriaus.

Jei kalbėtume apie ypatingus sugebėjimus, tai kiekvienam vaikui jo mama jų turi daugiausia, nes ji juk gali viską. Paguosti, kai liūdna, priglausti, kai sunku, pasidžiaugti, kai gera. Kiekvienam vaikui jo mama – pats didžiausias ir tikriausias herojus. Norintys, kad ši frazė niekada nebūtų pamiršta, savaitgalį ją galės įamžinti specialioje mamų bei vaikų fotosesijoje ir namo parsinešti smagią bei originalią nuotrauką.

Kokia šventė be muzikos? Netrūks ir jos. Savo dainomis šeštadienį prie II-ame aukšte esančios kepyklėlės visus lankytojus džiugins jaunieji bardai Violeta Bučiūtė bei Tomas Pupinis.

„Norime, kad diena, skirta mamai, būtų spalvingiausia diena metuose. Spalvingiausia įvairiomis prasmėmis: gėlėmis, džiugia nuotaika, šiltais ir nuoširdžiais žodžiais, tvirtais apsikabinimais“, – kalbėjo prekybos centro „Ozas“ rinkodaros vadovas Faustas Tolkušinas. Kaip ir kitas, ne mažiau ypatingas metų šventes, taip ir šią prekybos ir pramogų centras kviečia švęsti kartu, trumpam atitrūkti nuo kasdienybės, išbandyti naujų, įdomių veiklų, patirti teigiamų emocijų.

Daugiau informacijos apie Motinos dienos savaitgalį prekybos ir pramogų centre rasite adresu www.ozas.lt


Kontaktinis asmuo Faustas Tolkušinas 865599445