Gegužės 3 d. dovanų parduotuvė LaisvalaikioDovanos.lt visas mamas kviečia į grožio šventę „Už gražias mamas!“. Renginys vyks šeimų pamėgtame kino centre „Multikino“, kur mamytės ne tik išgirs daug naudingų patarimų grožio temomis, pasikonsultuos su grožio ekspertais, bet ir čia pat galės pasilepinti bei pasigražinti. Gegužės 3 d. dovanų parduotuvė LaisvalaikioDovanos.lt visas mamas kviečia į grožio šventę „Už gražias mamas!“. Renginys vyks šeimų pamėgtame kino centre „Multikino“, kur mamytės ne tik išgirs daug naudingų patarimų grožio temomis, pasikonsultuos su grožio ekspertais, bet ir čia pat galės pasilepinti bei pasigražinti.

„Idėja organizuoti šventę mamoms kilo galvojant apie savo mamą, laikančią keturis namų kampus, – kalba LaisvalaikioDovanos.lt direktorius Aurimas Mažylis. – Mamos, besirūpinančios vaikais, vyru ir namais, pačios pamiršta pasirūpinti savimi bei pasilepinti. Mamos diena – puiki proga mamoms priminti, kad jos yra pačios brangiausios pasaulyje“.

Grožio šventės metu patarimais, kaip stilingai atrodyti 2013 m. pavasarį – vasarą, dalinsis stiliaus namų „Kukla Beauty Box“ stilistė Agnė Gilytė. Kai nelieka laiko, tobulą makiažą mamytėms reikia pasidaryti per 5 minutes. Kaip greitai pasidaryti tobulą makiažą mokys „Deivių mokyklos“ visažistė. O naujausias manikiūro idėjas pristatys nagų dizaino salonų „Nailbar“ vadovė Ingrida Jočienė.

Po grožio paskaitų mamytės bus pakviestos pačios pasilepinti ir pasigražinti. Nagučius lakuos „Nailbar“ manikiūrininkės, makiažą darys „Deivių mokyklos“ visažistės, šukuosenas darys „Figaro“ šukuosenų meistrės, rankų masažą atliks prancūziškos kosmetikos kompanijos „L‘Occitane“ atstovės. Po grožio procedūrų mamyčių ir jų vaikučių lauks animacinis filmas šeimai „Krudžiai“.

Renginyje bus pasirūpinta draugiška mamytėms su mažais vaikučiais aplinka: vystymo stalai, pritemdytos šviesos, žaisliukai ir kt.

Išankstinė registracija į grožio šventę „Už gražias mamas!“ tel. +370 698 28950 arba el. p. vaida@laisvalaikiodovanos.lt. Renginys nemokamas.

RENGINIO PROGRAMA

9:30 – 10:00 val. – Registracija
10:00 – 10:20 val. – Grožio paskaita „Mados tendencijos 2013 m.: kaip atrodyti stilingai“ – stiliaus namų „Kukla Beauty Box“ stilistė Agnė Gilytė.
10:20 – 10:40 val. – Grožio paskaita „Tobulas makiažas per 5 minutes“ – profesionali „Deivių mokyklos“ visažistė.
10:40 – 11:00 val. – Grožio paskaita „Kreminė ar juoda: 2013 m. manikiūro mados“ – nagų dizaino salonų „Nailbar“ vadovė Ingrida Jočienė.
11:00 – 13:00 val. – Grožio procedūros (nagų lakavimas, makiažas, šukavimas, rankų masažas ir kt.) ir bendravimas prie kavos puodelio.
13:00 – 15:00 val. – Kino filmas „Krudžiai“