Pavasaris – tai metas, kai visos galime džiaugtis, kad storus paltus ir megztinius pakeis lengvos, elegantiškos palaidinės ir kūno linijas išryškinančios suknelės. Tačiau neretai šis metų laikas tampa tikru nusivylimu, dėl per žiemą priaugtų kilogramų. Pavasaris – tai metas, kai visos galime džiaugtis, kad storus paltus ir megztinius pakeis lengvos, elegantiškos palaidinės ir kūno linijas išryškinančios suknelės. Tačiau neretai šis metų laikas tampa tikru nusivylimu, dėl per žiemą priaugtų kilogramų.

Sveikame kūne – sveika siela

Dar senolių išmintis byloja, kad sveikame kūne turi būti ir sveika siela, todėl organizmo išvalymas nuo kenksmingųjų medžiagų ne tik bus pirmasis žingsnis metant šaltuoju metų laiku priaugtus kilogramus, bet ir pagerins bendrą kūno savijautą ir nuotaiką.

Organizme toksinai ir kitos kenksmingos medžiagos pradeda kauptis dėl nesureguliuotos ir nereguliarios mitybos, greito maisto ar patiriamo streso. Organizme susikaupę kenksmingosios medžiagos pradeda silpninti imunitetą, tampame neatsparūs virusams bei galime pradėti sirgti įvairiomis lėtinėmis ligomis.

Viena iš veiksmingiausių priemonių detoksikacijai - visiškai natūralus maisto papildas ColonWell, kuriame gausu ląstelienos. Ši medžiaga yra labai svarbi žmogaus organizmui, nes pakankamas jos kiekis storojoje žarnoje padeda pasišalinti toksinams ir kitoms kenksmingoms medžiagoms. ColonWell skaidulinės medžiagos pagreitina žarnyno judesius, sulaiko vandenį ir lengvina maisto judėjimą virškinamuoju kanalu.

ColonWell tinka ir nėščiosioms

ColonWell maisto papildas yra visiškai natūralus, todėl tinka vartoti ir nėštumo metu, kai susiduriama su užkietėjusių vidurių problema ar virškinimo sutrikimais. ColonWell esančios tirpios skaidulos žarnyne virsta į želė ir padeda suminkštinti išmatas. Sudėtyje esantys kalendrų ir kmynų vaisiai, sėjamoji petražolė, raudonėlis ir baltasis molis padeda išvalyti, detoksikuoti ir sureguliuoti žarnyno veiklą bei pašalinti įsisenėjusias vidurių užkietėjimo problemas.

Visiškai natūraliame maisto papilde ColonWell esančios balkšvojo gysločio sėklų luobelės didindamos maisto tūrį sukelia sotumo pojūtį, o tai itin aktualu stengiantis atsikratyti nereikalingų kilogramų po nėštumo.

ColonWell maistinės skaidulos ligninas, celiuliozė, hemiceliuliozė pagreitina žarnyno judesius, veikia maisto medžiagų absorbciją. Svarbu tai, kad visiškai natūralus preparatas turi būti vartojamas su gausiu kiekiu vandens, o juk medikų teigimu net 99% atvejų svoris pradeda augti dėl vandens trūkumo. Atsiradęs naujas įprotis vartoti daug skysčių neleis priaugti kilogramų ir ateityje.
Daugiau informacijos apie produktą: www.colonwell.lt