Šiandien, NIVEA pristato Stress Protect dezodorantus antiperspirantus, tai naujoji speciali formulė padedanti apsisaugoti nuo prakaitavimo net ir stresinėse situacijose. "Stresas yra mūsų kasdienio gyvenimo dalis - ar tai svarbus susitikimas, interviu dėl darbo ar pasimatymas - ir prakaitavimas yra vienas iš rezultatų ar požymių," komentuoja Dr Thomas Schmidt-Rose, NIVEA mokslinių tyrimų darbuotojas. "Šio tipo" streso-sukeltas prakaitavimas - palyginti su prakaitavimas nuo karščio ar fizinio krūvio yra greitesnis ir jo kvapas yra stipresnis - todėl, kad tai sunkiai kontroliuojama. NIVEA Stress Protect dezodorantai buvo tikrinami specialiai - kovoti su šiuo streso sukeltu prakaitavimu.

Naujieji NIVEA dezodorantai su unikalia antibakterine formule, kuri sujungia dviejų sudedamųjų dalių - Stress Protect aktyviomis medžiagomis ir cinko kompleksu bei suteikia papildomą apsaugą net stresinėse situacijose ir apsaugo nuo pažastų drėgmės ir nemalonaus kūno kvapo.

Galima tiek vyrams, tiek moterims, formulės veiskmingumas yra įrodytas, - pagal specialiai sukurta bandymo metodą - iki minimumo sumažintas prakaitas (iki 85% *) ir gerokai sumažintas kūno kvapo susidarymas. Tuo pačiu metu sudėtyje esantis avokadų aliejus puoselėja pažastų odą.

Kaina ~ 11,20 LTL