Šį šeštadienį, rugsėjo 15 d., vilniečių laukia neįprastas reginys – vertikalus madų šou. Jo metu prie lynų prisitvirtinę modeliai demonstruos drabužius žygiuodami žemyn... Šį šeštadienį, rugsėjo 15 d., vilniečių laukia neįprastas reginys – vertikalus madų šou. Jo metu prie lynų prisitvirtinę modeliai demonstruos drabužius žygiuodami žemyn „Novotel“ viešbučio fasadu.

„Norėjome, kad kasmetinis ir daug kam įprastas renginys šiemet būtų netradicinis. Tokio pobūdžio madų šou buvo kartą rengtas Londone ir sulaukė didžiulio susidomėjimo. Neabejojame, kad savo renginiu nustebinsime ir lietuvius,“ – sako renginį inicijuojančio prekybos ir pramogų centro „Ozas“ rinkodaros vadovas Faustas Tolkušinas.

Per madų šou modeliai pristatys naujausias „Monton“, „Esprit“ ir „Champion“ parduotuvių rudens sezono drabužių kolekcijas. Dėl ekstremalių sąlygų šiam renginiui buvo suburta speciali modelių komanda, kurią sudaro profesionalūs aukštalipiai ir alpinistai.

Vertikalaus madų šou organizatoriai teigia, kad toks renginys reikalauja nemažai pasiruošimo: modeliai turi būti pratę prie didelio aukščio ir nebijoti žengti nuo stogo į apačią veidu žemyn, taip pat svarbu sugebėti išlaikyti pusiausvyrą, kad ėjimas fasadu primintų tikrą podiumą.

Madų šou bus galima stebėti Gedimino pr. 16, renginio pradžia - 14 val.