Pirmaujanti „Oriflame“ lyderė Lietuvoje, Helina Griciuvienė, prasitaria, kad tik teigiamos mintys, entuziazmas, užsispyrimas ir meilė žmonėms, padėjo jai pasiekti safyrinės direktorės titulą, mėgautis finansine nepriklausomybe ir kitais kompanijos teikiamais privalumais.

Pirmoji Helinos pažintis su „Oriflame“ prasidėjo nuo paakių kremo.
„Man visuomet patiko ir tebepatinka šventės, atrakcijos, todėl vieno renginio metu mielai užėjau pasižvalgyti į „Oriflame“. Ten žavios darbuotojos paklausiau, kokį paakių kremą man parekomenduotų. Pirmaujanti „Oriflame“ lyderė Lietuvoje, Helina Griciuvienė, prasitaria, kad tik teigiamos mintys, entuziazmas, užsispyrimas ir meilė žmonėms, padėjo jai pasiekti safyrinės direktorės titulą, mėgautis finansine nepriklausomybe ir kitais kompanijos teikiamais privalumais.

Pirmoji Helinos pažintis su „Oriflame“ prasidėjo nuo paakių kremo.
„Man visuomet patiko ir tebepatinka šventės, atrakcijos, todėl vieno renginio metu mielai užėjau pasižvalgyti į „Oriflame“. Ten žavios darbuotojos paklausiau, kokį paakių kremą man parekomenduotų. Ir, aišku, susižavėjau galimybe bet kurį katalogo gaminį įsigyti su papildoma nuolaida. Taip aš, paklaususi, ar „galiu niekam nerodyti katalogo, o tik pirkti sau“, tapau kompanijos konsultante, tvirtai nusprendusia konsultuoti tik save“, – prieš 14 metų įvykusią pirmąją pažintį su kompanija prisimena H. Griciuvienė.

Klausk Helinos


Safyrinės direktorės titulą pasiekusi kaunietė pasakoja, kad tuo metu turėjo nuolatinį darbą, namuose jos laukė vienerių metų sūnus, po darbo moteris norėjo kiek įmanoma daugiau laiko skirti šeimai, tad tvirtai sau pasakė, kad konsultantės darbui laiko tikrai neturės ir tuo neužsiims.

Tačiau tokias mintis Helinai labai greitai teko pamiršti. „Jau sekančią dieną kolegės, pamačiusios katalogą, paprašė jį pavartyti ir panoro keletą gaminių užsakyti“, – šypsosi aukščiausią pakopą Lietuvoje pasiekusi „Oriflame“ lyderė.
Helina pasakoja, kad „Oriflame“ gaminių labai norėjo ne tik jos draugės, bet ir ji pati. Būtent tai ir viliojo ją pirkti kosmetiką ne tik sau.

„Kadangi tuo metu, kai atėjau į kompaniją, buvome jauna šeima, kuriai „visko“ labai reikia, t.y. pilnai įsirengti butą, nusipirkti baldus, sūnui išlaidos, o kur dar pramogos su draugais, nauji drabužiai, tai kosmetikai pinigų vis nelikdavo... Nuolat sau kartojau, jog jau iš kito atlyginimo būtinai nusipirksiu paakių kremą... Ir taip mėnuo iš mėnesio...“, – lemtingą paakių kremą, atvedusį ją į „Oriflame“ kompaniją prisimena Helina.

Taip žingsnelis po žingsnelio jauna moteris įsitraukė į „Oriflame“ verslą. Už pinigus, likusius nuo kainų skirtumo, įsigydavo kompanijos gaminių ir kaskart vis skaičiuodavo, kad pardavusi gaminių už tokią ir tokią sumą, sau galės „nemokamai“ pasiimti trokštamos kosmetikos.

„Keletą metų mėgavausi puikia galimybe pirkti gaminius sau ir savo šeimai su kompanijos suteikiama papildoma 23% nuolaida. Tačiau, perskaičiusi kompanijos rinkodaros planą, nutariau pasinaudoti dar viena kompanijos siūloma galimybe – užsidirbti nuo rekomendacijų. Tokiu būdu pirmąja savo komandos nare pasikviečiau sesę, o po to kaimynę, draugę, bendradarbę... Tada slapčia svajojau pasiekti tokį rezultatą, kad manimi didžiuotųsi mama, vyras, sūnus“, – apie augančius tikslus pasakoja Helina Griciuvienė.

Dabar Helina didžiuojasi visa šeima, o pavyzdžiu ją laiko daugybė moterų, žengiančių pirmuosius žingsnius „Oriflame“ kompanijoje.

Per 14 metų su „Oriflame“ Helina pasiekė ne tik aukščiausių titulų, sulaukė pripažinimo, bet ir įgyvendino nemažai svajonių.

„Šiandien mėgaujuosi finansine nepriklausomybe bei pasyviomis pajamomis, kurios leido net 3 metus „sėdėti“ namuose su mažąja dukrele. Taip pat daug džiaugsmo teikia galimybė veiklą vystyti iš namų, ryte keltis tada, kada nori, o ne tada, kada reikia. Kompanija ženkliai prisidėjo gyvenimo kokybės gerinimui. Dabar su šeima gyvename name, vasarojame name prie ežero, važinėju savo svajonių automobiliu Mazda CX 7. Ir, savaime aišku, kad kosmetikos turiu tiek, kad laisvai užtektų net kelioms moterims“, – savo pasiekimais su „Oriflame“ kompanija dalijasi H. Griciuvienė.

Moteris atvirauja, kad atėjusi į „Oriflame“ gavo ne tik materialinės naudos. Dirbdama kompanijoje kaunietė išmoko planuoti savo laiką, svajones paversti tikslais ir jų tikslingai siekti.

„Taip pat išmokau laisviau bendrauti su žmonėmis, susiradau daug naujų draugų, mėgavausi kompanijos dovanotomis kelionėmis į Švediją, Italiją, Ispaniją, Turkiją, Kanarų salas, Ukrainą, Maltą, Portugaliją, Indoneziją. Kai kuriose šalyse buvau net po keletą kartų“, – apie svajonių karjerą „Oriflame“ kompanijoje pasakoja Helina.
Ir nors dabar Helina didžiuojasi savo pasiektu titulu, jį lydinčiai finansine sėkme ir kitais privalumais, moteris prasitaria, kad per 14 metų teko patirti ir sunkių išbandymų.

„Sunkiausias momentas man buvo tada, kai mano sesuo pasakė, šis darbas tinka man, o ne jai. Ji pasakė, kad niekada nesugebės taip, kaip aš. Kad aš ją palikčiau ramybėje. Tada man norėjosi taip pat viską mesti“, – prisimena kaunietė. Tačiau dėl savo užsispyrimo, moteris nusprendė padaryti viską, kad sesuo susigrąžintų pasitikėjimą savimi, patikėtų kompanija ir jos gaminiais.
„Daug su ja kalbėjomės, pažadėjau jai padėti pasiekti pirmųjų ženklių rezultatų. Pažadą tesėjau ir mums pavyko!“, – savo ir sesers sėkme „Oriflame“ džiaugiasi H. Griciuvienė.

Safyrinės direktorės titulą pasiekusi moteris įsitikinusi, kad tokia sėkme kompanijoje galėtų džiaugtis ir daugiau konsultantų, tačiau jiems koją kiša baimė keistis ir pradėti ką nors naujo. H. Griciuvienė įsitikinusi, kad lietuviai pernelyg anksti pasiduoda...

Helina jau daugiau nei 10 metų yra švedų kompanijos „Oriflame” konsultantė ir sėkmingai kuria savo verslą. Ji pasiekė safyrinės direktorės titulą ir yra viena svarbiausių UAB „Oriflame kosmetika” verslo partnerių. Po daugelio metų kompanijoje Helina išmano ne tik apie tiesioginių pardavimų verslo kūrimą bei jo plėtojimą, ji taip pat puiki grožio, sveikos gyvensenos bei lyderystės ekspertė.

Jei jums įdomu sužinoti, kaip sukurti stabilų ir sėkmingą namų verslą, tobulėti ir tuo pačiu išnaudoti visas „Oriflame” siūlomas galimybes - puikiai atrodyti, užsidirbti pinigų, gyventi linksmai - galite drąsiai klausti Helinos, kuri mielai pasidalins savo patirtimi.



Klausimai - Atsakymai

Vardas: Rūta
Klausimas:
Sveiki, mane tokia veikla domina jau seniai ir norečiau dirbti su kometika, tačiau visada koja pakiša mintis, kad nežinosiu, kaip pradėti dirbti... Šeima ir draugai atkrenta, o kaip ieškotis naujų klientų ir nėra žinių...

Atsakymas:
Miela, Rūta,
Ačiū už Jūsų klausimą. Mano patarimas – pirmiausia Jūs turite kartu su savo šeima išbandyti gaminius, atrasti mėgstamiausius, tada savo gaminius duoti pabandyti draugams. Ir tik po to, kai jau Jūs jausitės užtikrinta ir pasitikinti gaminių kokybe ir savimi, drąsiai galėsite juos rekomenduoti draugų draugams, giminaičiams ar pažįstamiems.
Kompanija rengia specialius mokymus naujiems žmonėms, kuriuose Jūs gausite reikalingiausią informaciją, kaip galima lengvai ir paprastai susirasti klientų.


Vardas: Žydrė
Klausimas:
labas. Kiek Lietuvoje yra minėtos firmos konsultantų? Jie varžosi tarpusavį ir prarandi klientus. Belieka "lipti per galvas" ?


Atsakymas:
Sveika, Žydre,
„Oriflame“ konsultantu gali tapti kiekvienas. Kompanija siūlo 3 galimybes: taupyti, parduoti ir gauti 30% tiesioginio pelno, kurti savo konsultantų grupę ir gauti iki 21% nuo visos grupės apyvartos. Kiek konsultantų bebūtų visiems vietos užteks. Juk ir danguje yra labai daug žvaigždžių ir jos ten telpa... Mano komandoje nei vienas konsultantas nesivaržo ir "nelipa per galvas", o kaip tik vienas kitam padeda. Jei pati gerai pažįstate gaminius, savo klientams pristatote naujienas, dalyvaujate kompanijos renginiuose... Jei jums rūpi klientai ir jų poreikiai, o ne "kaip jam įkišti bet ką" visada jų turėsite ir nebijosite nei konkurentų, nei krizių.