Kad ir kokia būtų mūsų profesija, galimybė užsidirbti papildomų pinigų visada prikausto dėmesį. Susidomėję išklausome kolegų ar draugų pasiūlymus apie papildomo uždarbio galimybę, skaitome naudingus patarimus verslo žurnaluose, nuo mažens mokome vaikus taupumo ir kalbame apie tai, kad, norint išleisti pinigus, visų pirma reikia juos uždirbti. Nesvarbu, ar turime pakankamai pinigų, ar poreikiams patenkinti jų mums reikėtų šiek tiek daugiau, niekada nesiliaujame svajoti. Kartais svajonės tampa realybe, o pelnas padidėja suteikiant žmonėms džiaugsmą ir puoselėjant grožį.
Kad ir kokia būtų mūsų profesija, galimybė užsidirbti papildomų pinigų visada prikausto dėmesį. Susidomėję išklausome kolegų ar draugų pasiūlymus apie papildomo uždarbio galimybę, skaitome naudingus patarimus verslo žurnaluose, nuo mažens mokome vaikus taupumo ir kalbame apie tai, kad, norint išleisti pinigus, visų pirma reikia juos uždirbti. Nesvarbu, ar turime pakankamai pinigų, ar poreikiams patenkinti jų mums reikėtų šiek tiek daugiau, niekada nesiliaujame svajoti. Kartais svajonės tampa realybe, o pelnas padidėja suteikiant žmonėms džiaugsmą ir puoselėjant grožį.

Iniciatyviam žmogui, norinčiam įgyvendinti savo verslo idėją, būtinas pradinis kapitalas – lėšos, suteikiančios impulsą plano įgyvendinimo pradžioje. Gaila, bet ne visada šį kapitalą pavyksta sukaupti, o ir paskola ne visada yra gera išeitis. Net ir dėl didelės svajonės dažnai sunku pasiryžti ilgalaikiams finansiniams įsipareigojimams ir rankos nusvyra manant, kad visos galimybės jau išnaudotos.

Pradėti, sustiprinti ir išlaikyti savo verslą – didžiulis iššūkis. Tačiau švedų kosmetikos bendrovė „Oriflame“ jau 45 metus suteikia galimybę be išankstinio kapitalo ir paskolų užsitikrinti papildomas pajamas daugiau nei trims milijonams žmonių iš 60 pasaulio šalių. Johan De Geer, „Oriflame Latvija“ valdybos pirmininkas, pasakoja, kad tiesioginių pardavimų tinklas stiprina savo pozicijas Baltijos šalyse, todėl bendrovė investuoja į verslo partnerių apmokymus, biurų atnaujinimą, taip pat nuolat prideda įvairių pasiūlymų ir naudingų kosmetikos produktų visai šeimai. Naujausios technologijos sėkmingai pritaikomos ne tik kuriant ir gaminant produktus, bet ir juos parduodant.

Pelną galima pasirinkti

Pasitelkę savo asmeninius gebėjimus ir norą pasiekti sėkmės versle, bendrovėje „Oriflame“ galite dirbti įvairiais lygiais ir, priklausomai nuo kiekvieno iš jų, gauti atitinkamas pajamas. Pavyzdžiui, jei jūs reguliariai naudojate daug kosmetikos gaminių, verta tapti „Oriflame“ konsultantu ir pirkti kosmetiką sau ir savo šeimai daug palankesnėmis kainomis. Jei norite dirbti kiekvieną dieną ir turite daug draugų bei pažįstamų, investuojančių į savo sveikatą ir grožį, galite supažindinti juos su „Oriflame“ katalogu, pasiūlyti jiems įsigyti grožio prekių palankiomis kainomis ir nedelsiant gauti pardavimų pelną. Šis sprendimas tinka tiems, kurie nori prisidurti prie atlyginimo dideles papildomas pajamas. „Oriflame“ konsultantai reguliariai kviečiami dalyvauti mokymuose ir supažindinami su visomis mados ir kosmetikos naujienomis, tad jie greitai tampa tikrais grožio ekspertais.

Jei esate pasirengę realizuoti savo drąsiausias svajones, „Oriflame“ kviečia Jus prisijungti ir tapti bendrovės verslo partneriais. „Smagu žinoti, kad mano laisvalaikis, hobis atneša papildomų pajamų į šeimos biudžetą. Sunku būtų sugalvoti kitą darbą, kuriame galima sutikti tiek pozityviai nusiteikusių žmonių, kupinų įkvėpimo ir energijos. Be to, mane labai džiugina dėmesys, kurį bendrovė skiria asmeniškai man, pastebi ir įvertina mano pasiekimus, – savo patirtimi dalinasi „Oriflame“ konsultantė Natalija Juškova, – Kompanija žino, kaip mane motyvuoti, kad pasiekčiau geriausių rezultatų. Vis dar negaliu atsidžiaugti neseniai kompanijos padovanotu „iPhone4S“. O praėjusiais metais dalyvavau keliose kelionėse, kurių teigiamą įtaką jaučiu iki šiol“.

Verslo idėja kiekvienam gyvenimo stiliui

„Oriflame“ verslo partneriai vertina lankstų darbo grafiką ir nepriklausomybę. „Dirbdami kartu su „Oriflame“ jie yra patys sau vadovai. Be to, šis darbas nesutrikdo kasdienės veiklos – mokslų, pagrindinio darbo, šeimos reikalų ar vaikų priežiūros, – sako „Oriflame“ verslo partnerė Sandra Stirn. – Be to, kiekvienas gali nusistatyti savo pajamų dydį pats. Jis priklauso nuo pastangų, skiriamo laiko. Bet kada gali pasakyti sau „pakaks“ arba stengtis uždirbti dar daugiau“.

Darbo lankstumas suteikia galimybę dirbti bet kokį, net ir įtempčiausią gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms. Tik jūs patys renkatės, ar „Oriflame“ bus jūsų hobis, ar papildomas, o galbūt ir pagrindinis darbas. Būdami „Oriflame“ konsultantu, galėsite organizuoti savo kasdieninį gyvenimą, pritaikydami jį prie savo kitų užsiėmimų, pavyzdžiui, vaiko auginimo, studijų, darbo ne visą darbo dieną arba pamainomis.

Galimybės ir nauda

Dirbantiems „Oriflame“ konsultantais bendrovė suteikia ne tik verslo galimybę, bet ir terpę asmeniniam tobulėjimui. Darbas su žmonėmis žymiai praplečia draugų ir pažįstamų ratą. Kiekviena partnerio sėkmė stebima ir įvertinama: skiriami skatinamieji prizai, piniginės premijos, organizuojamos bendros veiklos, mokymai, seminarai ir kursai Lietuvoje ir užsienyje.

„Verslas, kurį kuriame „Oriflame“ – tai investicija į ateitį, – sako „Oriflame“ verslo partnerė Marita Liepiņa. – Pasitikėjimas suteikia galimybę verslą perduoti suaugusiems vaikams ar šeimos nariams. Taigi, mano darbas, kurį įdėjau per ilgus metus, užmegzti ryšiai, kontaktai liks mano šeimoje ir didins jos gerovę ateityje“.

Kviečiame Jus susipažinti su verslo galimybėmis „Oriflame“ svetainėje www.oriflame.lt. arba apsilankant biure Vilniuje, Konstitucijos pr. 20. Mes visada atviri tolesniam bendradarbiavimui ir esame pasirengę padėti Jums išpildyti Jūsų svajones!