Ne viena moteris, išsimatavusi keliolika maudymosi kostiumėlių parduotuvėje, ima graužtis dėl  neidealios figūros, griebiasi dietos arba apskritai nusprendžia šią vasarą apsieiti be paplūdimio ir vandens malonumų. O juk idealia figūra gali pasigirti ne tiek jau daug moterų, gal jos tiesiog geriau žino, kas joms tinka? Gal ir jūs, žinodamos savo figūros tipą, ir kas jai labiausiai tinka, galėtumėte rinktis maudymosi kostiumėlį ne taip “skausmingai”?

“Obuolio” formoms:

Kadangi “obuoliuko” pečiau būna kur kas platesni už šlaunis, todėl iškirptė turi būti kuo gilesnė – tai optiškai nukreipia dėmesį nuo platokų pečių žemyn. Jei renkatės atskirą dviejų dalių kostiumėlį, tegu liemenėlė būna vienspalvė, o kelnaitės – įvairiaspalvės.

“Kriaušės” formoms:

Charakteringi bruožai – savotiškas trikampis: siauroki pečiai, itin apvalios šlaunys ir pilvukas. Jei norite vientiso uždaro maudymosi kostiumėlio, rinkitės tokį, kurio viršus (priekaklis) būtų laivelio formos, o apačia prilaikytų pilvuką. Jei mėgstate atskirų dalių maudymosi kostiumėlius, rinkitės tokį, kad viršutinė dalis būtų šviesesnių tonų, o apačia – tamsesnių.

“Atletiškoms” formoms:

Tai ilgos ir lieknos kūno linijos, o šlaunys, pečiai ir talija yra maždaug vieno pločio. Renkantis maudymosi kostiumėlį jums reikia pabrėžti natūralius kūno išlinkimus, pvz. akcentuoti taliją dėvint maudymosi kelnaites su dirželiu.

“Smėlio laikroduko” formoms:

Tokią figūrą turinčioms moterims tinka įvairūs modeliai, nes visos jos prporcijos yra natūraliai subalansuotos, belieka tik pabrėžti savo moteriškumą.

“Kamuoliuko ir ovalo” formoms

Pati plačiausia kūno vieta – talija ir pilvas. Kad nukreiptumėte dėmesį nuo „probleminių“ sričių, rinkitės tamsių atspalvių vientisą maudymosi kostiumėlį.


Sėkmės!