Liniuotė – tai priemonė-priminimas, padedantis skaičiuoti laiką iki įsimintinos, svarbios jums datos (pavyzdžiui, kiek laiko liko iki vaiko gimtadienio, gimdymo, įvairių sukaktuvių ir t.t.). Ją galima patalpinti į savo asmeninį profilį, vietoje parašo, ir matyti po kiekvienu parašytu komentaru.
Kuo ypatingos supermama.lt liniuotės?  - Pirmiausiai, jose galima lietuviškomis raidėmis įrašyti tekstą, vardus (paprastai, iš kitur parsisiųstose liniuotėse, būdavo matyti iškraipyti vardai ir žodžiai, užrašyti kitų kalbų rašmenimis); antra – supermama.lt liniuotės yra neperkrautos, neužimančios daug vietos, sukurtos specialiai lietuviškiems forumams.


Nėštumo liniuotės



Vaikų amžiaus liniuotės



Liniuotės dviem vaikams



Vestuvių/santuokos liniuotės



Svorio metimo liniuotės




Liniuotę labai paprasta susikurti:
 
1)    pirmiausiai išsirenkate vieną iš siūlomų liniuotės fonų;
2)    toliau pasirenkate paveiksliuką-žymeklį, kuris judės per liniuotę įsimintinos datos link;
3)     Tuomet įvedate vaiko vardą (drąsiai rašykite lietuviškomis raidėmis: ąčęėįšųūž), naudodami naudininko linksnį (pvz. Dovilei; Kajui, Dianai);
4)    Arba galite vietoje vaiko vardo pasirinkti paruoštą tekstą.
5)    Toliau įvedate gimimo, ar kito svarbaus įvykio datą.
6)    Paspauskite mygtuką „Toliau“ ir lukterėkite.

Netrukus Jūs išvysite savo susikurtą liniuotę ir nuorodą: „Norėdami patalpinti šią liniuotę forume, nukopijuokite žemiau esančią eilutę į savo parašą forume“.

Kviečiame  išbandyti naująją supermama.lt paslaugą ir atnaujinti savo parašus dailiomis, lietuviškomis, specialiai lietuviškiems forumams sukurtomis liniuotėmis!