Jūs kartu jau keletą metų – ir tai jau mažytis gyvenimas, kai atrodo, kad nieko artimesnio už vyrą neturite. Jau galite atspėti, apie ką jis dabar galvoja, o jei būtent taip juokauja, vadinasi yra puikiai nusiteikęs. Bet iš tiesų jūsų gyvenimas tik prasideda! Dabar jūsų laukia keletas įdomių atradimų.
1. Jis pasikeitė. Išmėtyti ant grindų dėvėti drabužiai ir keisti įpročiai, pavyzdžiui, pieniška sriuba valgoma su duona, jau nieko nestebina – „plaukiojom, žinom“. Bet staiga imate pastebėti savybes, kurių anksčiau nematėt.

Kartais taip ir knieti paklausti jo: „Jaunuoli, ar aš jus pažįstu?“. Nuostabu! Tai pirmas požymis, kad jūsų santykiai iš tiesų patikimi ir artimi. Vyras peržengia namų slenkstį ir nusiima kaukes, kurios padėjo jam išgyventi visą dieną, o namuose jis gali būti savimi. Būdama šalia jo nekontroliuojate savęs taip griežtai, kaip būdama viešumoje.  Būtent todėl, kad atsipalaiduoja savikontrolė, imate pastebėti tuos bruožus, kurių „anksčiau nebuvo“.

Staiga suprantate, kad kai nori, jis gali būti komunikabilus, šiltas ir švelnus, nors darbe jis griežtas ir valdingas. Palaipsniui atrandate vienas kitą, ir atveriate tokias slapčiausias vietas, kurių nė patys neįtarėte turį. Ir tai bus naujas jūsų santykių posūkis. Pažinti kitą yra smagu!

2. Prioritetų perskirstymas. O stebukle – jam, kaip ir jums, svarbiausia - šeima ir vaikai, o gal jam net svarbiau! Anksčiau tik pasvajodavote apie tai, o dabar – lyg kas burtų lazdele sudėliojo viską į savas vietas. Nuo šiol įrankių dėžė ne tik stovi namuose, bet ir naudojama pagal paskirtį; maisto produktų atsiranda „savaime“, tiksliau, vyras pats susipranta jų parūpinti. Jei santykių pradžioje vyras primindavo pasipūtusį kalakutą, kuriam be galo sunku prisipažinti klydus, tai dabar tai tapo įmanoma. Jis jau gali atsiprašyti, jei iš tiesų buvo neteisus, nes esate jam brangi. Tiesa, dabar jis atidžiai stebi, kad ir jūs nepaslystumėt, ir būtumėt puiki žmona bei gera mama.

3. Jis myli jus tokią, kokia esate. Ir visada mylėjo, bet pajusite didžiulį skirtumą tarp santykių saulėtekyje ir dabartinių jausmų. Pradžioje tik įsižiūrėjote vienas į kitą, vaidinote, žaidėte ir gudravote. O šiandien esate tokie, kokie esate iš tiesų – be kaukių ir apsimetimo.
Jis atleidžia jums kaprizus, žino ir atsimena jūsų įpročius ir pomėgius. Jis ne kenčia ir ne pataikauja, o iš tiesų jus myli – su visais pliusais ir minusais. Tiesa, nepamirškite, kad moteriškų paslapčių ir mažų gudrybių niekas neatšaukė, todėl visiškai neatsipalaiduokite. Ir toliau rūpinkitės savimi ir tobulėsite. Tuomet stiprės ir jo meilė.
 
4. Jis toks atsakingas! Dabar jau galite juo pasikliauti, nors giliai sieloj jis vis dar vaikas. Vis dėlto, jis suaugo ir yra atsakingas vyras. Tiesiog jūs tapote laimingais tėvais, arba ruošiatės jais tapti. Natūralu, kad šiuo periodu žiūrite į jį ne tik, kaip į numylėtinį, bet ir kaip priekabi egzaminuotoja, kuriai reikia išsiaiškinti, ar „studentas“ tikrai viską žino ir moka. 
 
5. Jūs – komanda! Pamažu imate suprasti, kad pakankamai harmoningai papildote vienas kitą. Žinoma, buvo akimirkų, kai atrodė, jog esate iš skirtingų planetų ir susikalbėti nepavyks, tačiau laikas viską sudėliojo į savas vietas. Jūs jau turite sudėtingų klausimų sprendimo patirties ir kiekviena pergalė suteikia vis daugiau noro būti kartu.
Dabar jau tikrai žinote, kad jūsų optimizmas ir atvirumas kartu su jo praktiškumu ir santūrumu sukuria harmoniją. Tik nepamirškite, kad kiekviena, net pati geriausia, būdo savybė turi dvi puses, kurių viena mums gali patikti mažiau, nei kita. Galima žavėtis jo protu ir nuoseklumu, bet jo lėtumas gali vesti iš proto...

Psichologai sako, kad po 3 bendro gyvenimo metų porą užgriūva antroji krizė. Paprastai ji būna susijusi su pirmagimio atsiradimu. Na, o jei kūdikio dar nesulaukėte, tebevyksta „ideologinė kova“. Tačiau po prieštaravimų ir barnių, ateina suvokimas, kad negali gyventi be vienas kito, ir baimė prarasti mylimą žmogų verčia daryti nuolaidas ir priimti žmogų tokį, koks jis yra. Partneriai nebesistengia pakeisti vienas kito, o daugiau keičiasi patys. Atsiranda supratimas ir pagarba. Pamažu atkrinta noras veikti pagal savo tėvų šeimos modelį ir kopijuoti, prasideda naujo šeimyninio gyvenimo „statybos“, savų tradicijų kūrimas. O bendra kūryba suartina labiau nei kas kitas.