Romantika negali būti tradicinė, ji turi būti paslaptinga, masinanti ir užburianti. Kažkas visiškai netikėto. Ar dažnai pati kviečiate vyrą praleisti romantišką vakarą restorane? Ne zirziate, kad jis niekur jūsų nenusiveda, o pati kviečiate? Ir dar suintriguojate. Paslaptys vyrus užveda! Viena kita užuomina, daug žadanti šypsena, puošnūs apdarai... Padovanokite jam pasaką. Dabar visus traukia Rytai. Susiraskite mielą rytietišką kavinę:  minkštasuoliai ir pagalvėlės, etniniai ornamentai ir muzika, egzotiška virtuvė ir specifiniai aromatai, užburiantys šokiai...

Šecherezada

Tegu aplinkoje tvyro pasaka ir paslaptis. Beje, pilvo šokio Šv. Valentino vakarui galite pasimokyti daugelyje sporto klubų. Tai moters šamanės šokis. Koks vyras nesutirps tai išvydęs! O po to apsalusiam savo širdies draugui jau galima įteikti ir mielą dovanėlę.

Dar pigiau ir paprasčiau surengti vyrui „Tūkstančio ir vienos nakties“ pasaką namuose: keletas ryškiaspalvių pagalvėlių ant žemės, smilkalai ir žvakės, tinkamas apdaras ir egzotiškas patiekalas.

Fotosesija

Jei jūsų vyrui restoraninė romantika atrodo banali, nusiveskite jį į profesionalią studiją ir surenkite fotosesiją. Nušausite iškart kelis zuikius:  šitokios dovanos jis dar nebuvo gavęs (jei tik jis nėra fotomodelis), turėsite gražių ir profesionalių judviejų nuotraukų; ši dovana džiugins jus dar ilgai ir papuoš namų sienas.

Pirtis

Netikėta dovana – pakvietimas į pirtį! Tiems, kam patinka karštis, siūlome apsilankyti pirtyje ar visame pirčių komplekse. O turkiška pirtis (hamamas) tiks net ir tiems, kurie negali ištverti didelio karščio (joje ne aukštesnė kaip 55 laipsnių temperatūra). Tai maloni ir naudinga dovana. Turkiška pirtis – tai rojus, kuriame jums pasiūlys masažą, kaljaną, pasiplaukiojimą baseine ir gėrimų.

Šventinis biudžetas

Bilietai į kiną, teatrą, koncertą, čiuožyklą ir kt. truputėlį ištuština jūsų piniginę, bet pramoga suteikia daug džiaugsmo. Jei šiuo metu kišenėj švilpauja vėjai, įdėmiai išstudijuokite renginių programą, galbūt mieste po atviru dangumi vyksta smagus nemokamas renginys.

Jei piniginė pilna, štai dar keletas idėjų:

Dabar labai madinga rengti tematines išvykas, pvz. kelionė aplink pasaulį (restoranuose paragaujant įvairių šalių virtuvės tradicinių vaišių).

Įvairūs kurortų viešbučiai siūlo specialias programas, skirtas Šv.Valentino vakarui (vonia su rožių žiedlapiais, ypatingi masažai ir specialus meniu).

Suteikti mylimam žmogui džiaugsmo galima visada, nesvarbu stora ar plona jūsų piniginė. Reikia tik trupučio fantazijos ir pažvelgti į įprastus dalykus kitu kampu.