Moterims skirtuose žurnaluose, artėjant  Šv.Valentino dienai, dažnai randame patarimų pasimokyti masažo ar erotinių šokių. Jie ir vėl aktualūs – šventinis vakaras jau ant nosies! Tačiau nudžiuginti savo brangiausią galite net ir neturėdama daug  laisvo laiko ir pinigų. Pakaks ir fantazijos! Ypatingas meniu – banalus, bet labai veiksmingas variantas, išmėgintas milijonų moterų visame pasaulyje. Ką įdomaus dar galėtume sugalvoti?


Iškirpkite daug širdelių ir išslapstykite jas įvairiose kambario kertėse. Sudarykite apdovanojimų sąrašą, kuriame bus išvardyti apdovanojimai, gauti už kiekvieną surastą širdelę: viena širdelė – vienas jūsų bučinys vyrui; penkios širdelės – masažas, 25 širdelės – striptizas ir t.t. O kad ieškoti būtų linksmiau, ant pačių širdelių galite užrašyti juokelių, palinkėjimų ir pan.

Jei nujaučiate, kad ne jūsų vyriškio būdui ieškoti širdelių ir jo ši pramoga greičiausiai nenudžiugins, įteikite jam dailų sertifikatą. Nuo šiol jūs priklausote jam. Tiesa, aiškiai nurodykite, kokiu tikslu jus galima „panaudoti“, kad nepriverstų visą vakarą lyginti jo marškinius...

Jei bijote, kad dovana bus suprasta dviprasmiškai, galite įžengti pas jį Ievos kostiumu, apsivijusi tik dovanų juostele su kaspinu.

Ekonominė klasė

Jei kišenėje turite bent 50 litų, reikalai paprastėja. Jei mokate daryti masažą – puiku! Jums reikia įsigyti žvakių, specialaus aliejaus. Tik jei nenorite, kad jūsų meilė užmigtų pačiu svarbiausiu momentu, rinkitės ne raminamąjį, o tonizuojantį poveikį suteikiančią priemonę.

Jei mėgstate gardžiai gaminti – taip pat puiku. Vyrų apklausos rodo, kad jiems romantiškai vakarienei tinka beveik viskas. Svarbiausia, kad pilvas neapsunktų.

Jei abu mėgstate karaokė, įsigykite diską su meilės dainomis ir surenkite vienas kitam meilės serenadų konkursą.

Biznio klasė

Jei kišenėje keli šimtai litų, galite surengti išties nepamirštamą šventę. Tačiau prieš tai turite iškvosti mylimąjį ir sužinoti slapčiausius jo troškimus. Nors, neapsiriksite nusipirkusi seksualių apatinių drabužių. Nustebsite, kiek daug vyrų yra išsiilgę romantikos: išjungtas mobilusis telefonas, rožių žiedlapiai, aromatinės žvakės, šampanas, tik jūs ir jis...

Na, o jei jūsų brangusis nėra pats didžiausias romantikas, padovanokite jam ką nors pikantiško iš erotinių prekių parduotuvės. Nelabai romantiška, bet bent jau pasilinksminsite!

Aukščiausia klasė!

Yra tokia kategorija žmonių, kurie ir neuždirbdami milijonų sugeba nemažai susitaupyti, pavyzdžiui, maloniai staigmenai mylimam žmogui Valentino dienos proga. Tokie žmonės Valentino dienos vakarą leidžia išnuomotame jaukiame kotedže, prie židinio, ragaudami gero vyno, ar mėgaujasi procedūromis SPA centre, arba išvyksta į tolimus šiltuosius kraštuos.

Na, o jei jūsų brangusis perdėtai taupi asmenybė, nupirkite jam dailų kostiumą, laikrodį, kaklaraištį, apsivilkite šiomis dovanomis ir – padovanokite jam visa tai! 

Prigalvoti galima tiek daug! Svarbiausia, kad jums pačiai to norėtųsi, nes viskas, kas daroma iš širdies, tiesiog negali nepavykti!