Statistikos duomenys rodo, kad mažiausiai 45% 20-50 m. amžiaus vyrų lankosi erotinėse interneto svetainėse. Ką daryti, kaip reaguoti, jei vyras mieliau leidžia laiką prie kompiuterio, žvalgydamasis į virtualias gražuoles? Šeimos santykių specialistai pastebi, kad daugeliui moterų vyrų lankymasis erotiniuose interneto puslapiuose prilygsta išdavystei. Užklupusios vyrus tokioje situacijoje, jos praranda pasitikėjimą savimi ir ima galvoti, kad nebedomina savo vyrų.

Vyrų apklausos rodo, kad 80 % vedusių vyrų, besilankančių erotinių nuotraukų svetainėse, daro tai neturėdami ką veikti arba tiesiog „peržvelgia gražias nuotraukas“. Jie neketina būti neištikimi ir myli savo žmonas.

Ar girdėjote juokelį: „Jei vyras nesižvalgo į kitas moteris, jis arba gėjus, arba miręs“. Kiekviename juokelyje yra dalis tiesos. Stipriosios lyties atstovo susidomėjimas nuogu moters kūnu yra absoliučiai normalus reiškinys. Pagalvokite, ar jūs pati niekada nenužvelgėte simpatiško vyro, ir tuo pat metu nė neplanavote jo sugundyti.

Kodėl vyrai kartais leidžia laisvalaikį, vartydami erotines nuotraukas internete? Į tokius puslapius kartais papuolame visiškai netikėtai, nes nuorodos į juos pavadinamos visai nekaltai. Pavyzdžiui, ieškodamas automobilių detalių, vyras gali užklysti į erotinę svetainę visai to nenorėdamas. O ten atsidūręs, retas vyras susilaikys nuo pagundos perversti keletą puslapių ar  parsisiųsti filmuką. Iš kur jūs žinote, ką jis galvoja apie tas nuotraukas? Gal jis mano: „Kokia baidyklė!“ arba „Ši poza tinka tik akrobatams“ O gal jis ieško naujovių, kurios suteiks jums daugiau malonumo...

Patarimas: pasikalbėkite su vyru

Jei jums taip nemalonu, paaiškinkite jam ir paprašykite, kad bent jau jums esant kartu to nedarytų.

Jei jus vyro pomėgis labiau nustebino, nei šokiravo, galite kartu peržvelgti nuotraukas. Kai kurios moterys tvirtina, kad tai darydamos ne tik nejaučia pavydo, bet ir patiria malonumą.

Atviras pokalbis su vyru padės ir tuo atveju, jei pastaruoju metu jūsų seksualinis gyvenimas tapo vangokas. Nuovargis neturi nugalėti jūsų intymumo. Net jei esate visiškai nusikalę po sunkios darbo dienos, galite padaryti vienas kitam erotinį masažą.

Jei vyras pamėgo erotinius interneto puslapius, neskubėkite kaltinti jo išdavyste. Net jei jis jaučiasi nepatenkintas, viskas jūsų rankose!

Savo patirtimi šia tema Forume dalijamės skyrelyje "Vyrai ir moterys"