Artėjantys 2007-ieji pagal Rytų horoskopą – Ugninės Kiaulės metai. Kuo pasipuošti sutinkant Kiaulės metus? Rekomenduojami šilti tonai – rožinė, raudona, oranžinė, ruda-plytinė, purpurinė. Labai tiktų ir balta apranga, papildyta raudonomis detalėmis. Ant šventinio stalo būtinai turėtų būti daug daržovių bei vaisių salotų, ir kuo daugiau žalumynų. Naujųjų sutikimą labai pagyvins įvairūs žaismingi elementai bei detalės paršiukų tema. Po eglute pakreikite šiaudų ir pastatykite žaislinę raudoną kiaulytę. Rytiečiai tiki, jog tai atneša laimę ir sėkmę.

Jei sutarėte su draugais Naujuosius sutikti pasipuošę kaukėmis, visai nesudėtinga pasidaryti paršelio kostiumą. Tereikia susimeistrauti rožines ausytes ir uodegėlę, o ant veido nusipiešti knyslę bei keletą strazdanėlių – štai ir pavirtote paršeliu!

Įprastus vakarėlių žaidimus taip pat galima pritaikyti artėjančių kiaulės metų temai. Pavyzdžiui, visas vedėjo užduotis atlikti ne stovint ant kojų, o nusileidus ant keturių! Galima suorganizuoti ir iš tiesų „paršiukišką“ konkursą – grumtynes dėl gilių purve, muzikinį „kriuksių“ konkursą, viktoriną apie kriuksinčius animacinių filmų bei pasakų herojus. Žodžiu, paįvairinkite tradicinę savo vakarėlio programą pažvelgę į visa tai kiaulės akimis :)

Kaip visada, aktuali senoji legenda: kaip Naujus sutiksi, taip ir metus praleisi. Švęskite, pamiršę viską pasaulyje, pačiais netikėčiausiais būdais, pagal visas rašytas ir nerašytas taisykles, ir žinoma, nieko sau negailėdami!

Dar daugiau originalių idėjų ir patarimų rasite Forume "Kalėdų karštligė"


Šaltinis: bt-lady.com.ua