Gundymo menas – viena seniausių meno rūšių Žemėje. Moters gundytojos sėkmės paslaptis – atrastas individualus raktelis į kiekvieno atskiro vyriškio širdį. Tačiau tam tikrų bendrybių vyrų elgesyje vis dėlto yra. Visi žmonės, gimę tam tikru metu, yra susiję su vienu iš 4 pagrindinių elementų: Ugnimi, Vandeniu, Žeme bei Oru. Viliokės užduotis – išmokti pavergti ir pažaboti šias stichijas. 


Vyras – ugnis (Avinas, Liūtas, Šaulys)

Atkreipti į save „ugninio“ vyro dėmesį nėra sudėtinga. Jis dievina viską, kas ryšku ir egzotiška: įspūdingas gražuoles, šou verslo žvaigždes, lyderes. Tad kuklus Pelenės žavesys geriausiu atveju privers džentelmeną mandagiai nusišypsoti. Ugnies ženklo globojami vyrai mėgsta triukšmingus vakarėlius ir vietas, kur liepsnojanti natūra galėtų atsidurti dėmesio centre. Tad planuodamos intymų susitikimą pasiruoškite atstoti jam visą būrį...

Vyras – ugnis jaučiasi esąs lyderis. Nenuvilkite, nes Jis nepakenčia jokios kritikos, net konstruktyvios. Liguistai reaguoja į menkiausias abejones dėl jo išskirtinumo.  Meilikavimas čia kaip tik labai tiks! Nebijokite “persūdyti” – komplimentų jam niekad nebus per daug.

Vyras – vėjas (Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis)

Jokiu būdu atvirai neatakuokite tokio vyro, nes dažniausiai jis pasijunta potencialia auka. Kiekvienas žvilgsnis ir prisilietimas jam kelia įtarimų, ar tik tuoj nepasigirs vestuvių varpai, kūdikio verksmas namuose ir užgrius darbų lavina vardan šeimos gerovės...
 
Oro ženklo vyrų gyvenimo devizas – laisvė ir draugystė. Išradinga gundytoja žino, kaip draugystę paversti masalu. Be abejo, su šios stichijos globojamu vyru suartėti nelengva. Jį reikia sudominti pokalbiu, suintriguoti savo intelektu ir nustebinti originaliu požiūriu į pasaulį.  

Galbūt vyras – vėjas niekada neatkreips dėmesio į jūsų naują šukuoseną, bet bus pakerėtas jūsų taiklaus sąmojo. Kartais atrodo, kad juos traukia tik vidinis moters grožis. Tačiau tereikia jam įsimylėti, ir jūs jau sukatės nuoširdaus dėmesio sūkuryje – jam bus įdomi kiekviena smulkmena, susijusi su jumis.

Vyras – žemė (Jautis, Mergelė, Ožiaragis)

Žemės ženklo vyrai – nepataisomi materialistai. Jiems žymiai svarbiau kartą gerai pačiupinėti, nei 100 kartų pamatyti ar išgirsti. Bet jei toks vyras supras, kad „avelė“ verta sandėrio, niekas jam nesukliudys nušluoti visas kliūtis nuo žemės paviršiaus siekiant tikslo.

Gundyti žemės ženklo vyrą, meno vardan, būtų labai neracionalu. Jie būna puikūs šeimos žmonės ir nuostabūs vyrai. Tad pamirškite „širdžių ėdikės“ įvaizdį, nevaldomą flirtą ir svajingus paplepėjimus vakarėliuose. Antraip, šis vyras nenorės su jumis suartėti. Žemės vyrai neieško moters pasilinksminimui. Jiems reikia šeimyniškos, stiprios, sveikos, gražios ir tikslo siekiančios gyvenimo palydovės. Pademonstruokite jam šias savybes ir laimėsite tvirtą petį bei vyrišką širdį.

Vyras – vanduo (Žuvys, Skorpionas, Vėžys)

Tai profesionalus gundytojas. Audringi ir emocionalūs santykiai – jo stichija. Net ir trumpalaikius romaniūkščius šis vyras sugeba paženklinti „tikrosios meilės“ nuojauta. Meilės santykiai su šiuo vyru - tai tikras nuotykis, ryškūs pojūčiai ir mistinis skverbimasis vienas į kitą. Tačiau laikas bėga, ir vakar dar garbinta deivė pavirsta tiesiog drauguže...

Sužadinti donžuano vaizduotę sunku, tačiau užkariauti jo širdį dar sunkiau. O naudos iš šios pergalės gali būti nedaug. Užuojauta jo gyvenimo draugei: šiai moteriai teks taikytis su artisto gyvenimo būdu, nuolatiniu šeimyninių pareigų vengimu, galybe meilužių ir pan. Nors jis amžinai nenustygstantis vietoje, nesąmoningai yra linkęs į pastovumą. Todėl jei neribosite taip jo branginamos laisvės, galėsite mėgautis ilgamečiu romanu.

Sėkmės!


Šaltinis: 24karata.ru