Seksologai jau seniai pastebėjo, kad įvairiu paros metu mūsų seksualinis pasitenkinimas stipriai skiriasi. Į tas pačias glamones skirtingu paros laiku moteris reaguoja nevienodai. Todėl pažvelkite į laikrodį ir pasvarstykite, ką šiuo metu galėtumėt pasiūlyti, ir ką gauti.

6 – 8 val.

Jūs:
Net jei ir pabudote, jūsų organizmas dar nepasiruošęs seksui. Melatonino (miego hormono) kiekis kraujyje palaipsniui mažėja, o kūno temperatūra dar nespėjo pakilti (naktį temperatūra šiek tiek nukrinta). Nors, kartais labai malonu prabusti mylintis! Svarbiausia, kad partneris neskubėtų, ir leistų jums pabusti nuo švelnių glamonių.

Jis: Daugumai vyrų būtent šis metas yra seksualinio aktyvumo pikas. Šiuo metu jo kraujyje maksimalus testosterono kiekis. Tačiau jis nepasirengęs ilgoms glamonėms, „greitukas“ – štai ko galite tikėtis tokiu metu.

8 – 10 val.

Jūs:
Pagaliau išsibudinote ir esate pasiruošus seksui. Dabar jūsų kraujyje yra maksimalus endorfinų („laimės hormonų“) kiekis, greit susijaudinate.

Jis: Jau nusiteikęs pasinerti į darbus. Testosterono kiekis kraujyje sumažėjo ir yra normalus. Todėl dabar būtų pakankamai sunku jį išjudinti.

10 – 12 val.

Jūs:
Šiuo periodu jūsų skonio receptoriai paaštrėja. Būtent dabar galima maksimaliai pajusti oralinio sekso malonumą. Beje, šiam meilės žaidimui Jis visada pasiruošęs!

Jis: „Mąstytojas“: vietoje to, kad užsiimtų seksu, jis gali valandų valandas apie tai kalbėti. Tačiau vargu, ar parodys aktyvumą pats. Bet kokius jūsų mėginimus analizuos ir pasidarys „gilias“ išvadas.

12 – 14 val.

Jūs: Jūsų aktyvumas dabar maksimalus, tačiau su seksualumu tai nesusiję. Šiomis valandomis moterims sunku atsipalaiduoti. Tačiau jei nutarėte užsiimti savo mylimojo seksualiniu švietimu, pirmyn – išbandykite viską praktiškai.

Jis: Žaismingai nusiteikęs. Vyriškų „laimės hormonų“ kiekis dabar maksimalus. Jam dabar norisi šio to neįprasto, net ekstremalaus, todėl mielai priims bet kokias jūsų idėjas.

14 – 16 val.

Jūs:
Dabar jūsų organizmas visiškai pasiruošęs pastojimui. Bet jūs nepasirengusi ilgoms glamonėms. Greitas ir net šiurkštokas seksas – tai ko jums dabar reikia! Šiomis valandomis moters uoslė labai jautri, todėl labai svarbu, kad vyras skaniai kvepėtų.

Jis: Apie 16 val. vyro organizme pasigamina kokybiškiausia sperma. Jei nutarėte pratęsti giminę – labai tinkamas metas.

16 – 18 val.

Jūs:
Aktyvumas krinta. Daugumai moterų šiomis valandomis sunku apdovanoti mylimuosius švelniomis glamonėmis, tačiau jos nieko prieš būti pamalonintos partnerių. Jei Jis meilinasi, nestabdykite!

Jis: Pasirengęs, bet ne ilgoms glamonėms. Sekso jam reikia, kad atsikratytų nuovargio ir neigiamos energijos. Visa, ko dabar gali iš Jo tikėtis – „greitukas“.

18 – 20 val.

Jūs:
Energijos taurę reikia papildyti: neatsisakykite vakarienės, ir būtinai pamaitinkite savo mylimąjį. Antraip, neturėsite jėgų meilės žaidimams. Šiuo laiku jūsų klausa ypač jautri, todėl esate pasiruošusi išklausyti ilgiausią meilės žodžių ir komplimentų tiradą.

Jis: Šiuo metu vyras nepasirengęs meilės žaidimams. Jis dabar galvoja tik apie tai, kaip numalšinti alkį ir pailsėti po vakarienės. Jo organizmas visas jėgas skiria maisto virškinimui. Nors, jei jūs pakviesite jį į mini „banketą“ lovoje, jis neatsisakys.

20 – 22 val.

Jūs: Pats geriausias laikas ilgiems meilės žaidimams. Jūs kupina jėgų (jei tik pavakarieniavote) ir pasiruošusi perimti iniciatyvą į savo rankas. Puikus metas eksperimentams lovoje.

Jis: Nekantrauja ir pasirengęs išpildyti bet kokią jūsų užgaidą. Šiuo metu jūsų seksologiniai laikrodžiai tiksi vienodai.

22 – 0 val.

Jūs: Artėjant vidurnakčiui, jūsų kraujyje padidėja melatonino kiekis. Organizmas pamažu užmiega, net jei jūs ir įpratusi gulti vėlai. Dabar jūsų seksualinis juslingumas krinta ir partneriui sunku jus sujaudinti. Bet tuo pačiu metu sustiprėja romantiški jausmai, ir norisi tiesiog apsikabinti, laikytis už rankų, bučiuotis – to užtenka.

Jis: Visiškai atsipalaidavęs, bet dar nemiega. Dabar jis gali glamonėti jus ilgai ir švelniai. Kad greičiau užmigtų, jam reikia atsikratyti susikaupusios energijos likučių. Tam labiausiai tinka seksualiniai žaidimai.

0 – 6 val.

Jūs:
jūsų organizmui reikia poilsio. Nors, kartais įmanoma užsiimti seksu ir pusiau miegant. Beje, labai daug moterų, anksčiau nepatirdavusių orgazmo, būtent tokioje mieguistoje būsenoje sugeba pajusti seksualinį pasitenkinimą, nes labiau atsipalaiduoja. Svarbiausia, kad partneris neužmigtų!

Jis: Giliai miega. Pažadinti sunku...

Šaltinis: sexlib.ru