{mosimage}Dėl ko dažniausiai persipildo jaunavedžių kantrybės taurė? Dėl aplink besimėtančių nešvarių kojinių? Dėl paliktos atsuktos pastos tūtelės?
Net baisu, kokios smulkmenos kartais sugriauna mūsų šeimyninę laimę! Kad ir ne visam laikui, o tik tą vakarą…
Kad su savo antrąja puse sugyventumėt darniai ir taikiai, negalima pamiršti keleto taisyklių:

1. Nesikabinėkite prie smulkmenų. Dažnai už priekabių slypi didelės skriaudos: „tu vis išmėtai daiktus po namus, tu negerbi mano triūso, o aš vis turiu juos rankioti. Tu niekad neperspėji, kad grįši vėliau, tau nusispjaut, kad aš jaudinuosi dėl tavęs.“ Pasistenkite neutralizuoti tikrąsias nepasitenkinimo priežastis: išmokite nekreipti dėmesio į netvarką, ir nesėdėkite rankų sudėjusi, laukdama vyro vakarais. Atvirkščiai, susigalvokite sau paskatinimų: jei jis nepaskambino, eisiu į parduotuves apsipirkti, aplankysiu drauges, pažiūrėsiu gerą filmą kino teatre ir pan.

2. Pasitikėkite savo partneriu. Jei jis sako, kad padovanojo savo sekretorei gėlių gimimo dienos proga, vadinasi, taip ir buvo. Ir nereikia įtarinėti jo neištikimybe, slapta persekioti, kelti pavydo scenų... Dauguma moterų tvirtina, kad jau geriau nežinoti apie vyro nuotykius – kam apsunkinti sau gyvenimą?

3. Netrukdykite jam dirbti. Vyrui karjera – šventas reikalas. Visos šios jo pastangos kada nors bus apvainikuotos aukštesnėmis pareigomis ir didesniu atlyginimu. Ir viskas dėl jūsų, ne tik dėl savęs.

4. Nekritikuokite. Vyrai yra savimylos, jiems atviras meilikavimas visada bus geriau už konstruktyvią kritiką. Savo bambėjimu, nepasitenkinimu jūs tik priversite jį gintis ir įrodinėti savo tiesas.

5. Neįsižeiskite, jei jis rodo mažai dėmesio. Vyrai mano, kad jų pastovumas, atsidavimas jums vienai ir atlyginimas, kurį reguliariai parneša į namus, yra žymiai svarbesni dalykai, nei gėlės, kurios nuvys po poros dienų, arba automobilio durelių atidarymas jums,  ir pan. Jie taip mano. Jei tik sugebėsite išaiškinti, jis sužinos, kad panašios smulkmenos moterims yra be galo svarbios.

Šaltinis: supermama.lt