{mosimage}Po 5-10 santuokos ar partnerystės metų poros santykiuose atsiranda taip vadinama „įpratimo krizė“: viskas įprasta ir žinoma, seksas jau nebeteikia tokio malonumo kaip anksčiau, moteris įsisuka į nesibaigiančių buities rūpesčių verpetą, arba dar blogiau –gilinasi į TV muilo operų herojų meilės peripetijas, o vyras ima žvilgčioti į šoną... Ar dar galima susigrąžinti ankstesnę aistrą? Pasinaudokite šiais patarimais ir jūsų vakarai bus kur kas malonesni!

Keletas nekuklių , bet naudingų patarimų Jai:

1. Pasirūpinkite savo malonumais pati. Nereikia laukti kol vyras pats susipras. Daugelis jų tikrai nėra telepatai – kalbėkite apie savo troškimus, kad vyras žinotų, ko iš tiesų norite. O dar geriau – parodykite.
 
2. Neatsisakykite oralinio sekso. Didžioji dauguma vyrų jį dievina.

3. Nepamirškite, kad „vyrai myli akimis“ – leiskite jam pasidžiaugti jūsų kūno grožiu. Jei baiminatės, kad esate neidealaus kūno sudėjimo, išjunkite šviesą ir uždekite žvakių. Ir nesijaudinkite – vyrai nėra tokie kritiški moters kūnui, kaip jūs pačios, tad daugelis jų nei nenutuokia kas tas celiulitas ir kur jo ieškoti... Nesigėdykite.

4. Būkite išradingesnė ir eksperimentuokite lovoje!

5. Sekite savo partnerio veiksmus, įsiminkite jo glamones ir bučinius – atkartokite juos jam.

6. Nepamirškite seksualių apatinių. Net jei papratai miegate tik su sportiniais marškinėliais, kartais reikia apsivilkti šį tą gundančio. Ir, žinoma, mokėti gražiai nusivilkti!

7. Fantazuokite ir pasidalinkite savo fantazijomis su partneriu. Gali būti, kad jūsų fantazijos bus įgyvendintos, o gal jos sutaps?

8. Nekritikuokite savo partnerio lovoje. Jei jums kažkas nepatinka, parodykite tai kuo švelniau.

Kaip susigrąžinti moters palankumą? Patarimai Jam:

1. Neskubėkite. Moteriai reikia daugiau laiko „įkaisti“.

2. Nepraleiskite „preliudijos“. Padarykite Jai  švelnų lengvą masažą.

3. Sužinokite, kas Jai patinka labiausiai ir pasistenkite suteikti tik malonių pojūčių.

4. Nepamirškite, kad Ji labai kritiška savo išorei, todėl nekritikuokite jos figūros ar krūtinės. Ir apskritai, geriau patylėti, nei pasakyti nevykusį komplimentą.

5. Kai Ji jus palepina oraliniu seksu, nepamirškite kad didžioji dauguma moterų negali pasitenkinti be papildomos klitorio stimuliacijos, tad ir nepamirškite savo mylimosios!

6. Moteriai patinka, kai vyras skaniai kvepia (vyriško prakaito kvapas nesiskaito!), kai kurioms gali labai nepatikti ir tabako kvapas. 

7. Nepamirškite apsisaugojimo priemonių. Nesuverskite šio rūpesčio vien Jai, nes tai yra judviejų reikalas.

8. Pasistenkite, kad pirmiausia liktų patenkinta jūsų partnerė, o po to jau pasirūpinkite savo malonumu.

Ir dar keletas paskutinių patarimų: Išneškite iš miegamojo televizorių. Statistiniai duomenys rodo, kad tuomet jūsų seksualiniai santykiai padažnės 2 kartus! Ypač porų, turinčių nemažą gyvenimo kartu stažą.

Jei vienam iš jūsų šįvakar nieko nesinori – palikite jį ramybėje, juk gali iš tiesų nebūti nuotaikos ar skaudėti galvą – juk ne paskutinė jūsų gyvenimo diena! Kalbėkitės apie meilę, dovanokite vienas kitam dovanėlių, gėlių be ypatingos  progos... Staigmenos yra be galo malonios. Ypač, jei kartu esate jau daug metų.

Šaltinis: womenclub.ru