{mosimage}Kas gi nemėgsta švenčių? Laimei, ne vien dėl to, kad galime iki soties prisivaišinti užstalėj... Šv.Valentino diena ne taip jau seniai atkeliavusi į Lietuvą šventė, tačiau jau turintį minias gerbėjų, nes tai kupina romantikos, meilės, gražių žodžių, gėlių, „valentinukų“, meilės prisipažinimų ir, be abejo, saldumynų diena. Pagrindinė šventės detalė -širdelės formos dovanėlės: šokoladukai, balionai, mažos pagalvėlės, raktų pakabukai, laikrodžiai ir t.t. O ką veiksite? Štai keletas variantų, kaip galima praleisti šią gražią meilės šventę:

Klasikinis variantas. Rytas. Pusryčių padėklas į lovą: kava, raguoliai su šokoladu, rožė vazelėje. Visos darbo dienos metu siuntinėjami SMS žinutės su meilės žodeliais. Vakaras. Jaukiame restoranėlyje karaliauja romantiška prieblanda, ant staliuko dega žvakė, jos šviesoje nuostabiai spindi mylimojo akys... Pasivaikščiojimas naktinio miesto gatvėmis, parke. Pasaka.

Arba ramus vakaras namuose: dega žvakės, lengva egzotiška vakarienė, apranga „In Red“, skamba romantiškos melodijos, vynas... Rožių žiedlapių takas veda į vonią. Ten vėl – jūra žvakių, putų vonia, joje plaukioja krepšelis, kuriame – laiškas. O kas jame? Tekstą teks susikurti patiems...

Prabangus variantas. Paryžius, Venecija, Barselona... Šv. Valentino dieną praleisti tolimuose ir ne tokiuose tolimuose kraštuose – nuostabus dalykas! O kur tiksliai - priklauso tik nuo judviejų. Tiksliau, nuo jūsų fantazijos ir galimybių.

Jaunatviškas. Kokios pamokos, kokios paskaitos?! Iš pat ryto šėliojimai parke, sniego mūšiai, pasivaikščiojimai gryname ore. Po to – jauki kavinukė: torto gabalėlis, kava. Mieli įsimylėjėlių pašnekesiai, nors, kam tie žodžiai... Kinoteatras. Ar būna saldesnių bučinių, kai sėdi paskutinėje salės eilėje, tik tu ir jis... Tik svarbu pasirinkti tinkamą filmą. O pabaigai – naktinis klubas. Išreikškite vienas kitam visą savo aistrą ir atsidavimą šokių aikštelėje, ir ši naktis niekad nesibaigs!

Draugiškas. Veiksmo vieta: butas, sodas, namas. Nedidelis furšetas. Visur raudonos girliandos, balionai, popierinės širdelės su porelių, kurios susirinks į vakarėlį, nuotraukomis. Jei tarp svečių bus vienišių, galima sugalvoti jiems pramogą: iš kartono iškirpkite širdelių puseles (kirpkite „zigzagu“). Iš anksto pažymėkite širdelių dalis, kurios bus skirtos vyrams ir kurios - moterims. Atėjusiems į vakarėlį, padalinkite širdelių puses. O vakarui prasidėjus paskelbkite, kad „sudužusių“ širdžių šiandien būti negali, kiekvienas turi susirasti antrąją širdelės pusę!
Kiekvienas svečias galėtų parašyti ant sienų kabančiose širdelėse po meilės prisipažinimą ir vardą, kam širdelė skirta.
Galima rinkti labiausiausiai įsimylėjusį vakarėlio dalyvį – Tą, kurio širdis plaka greičiausiai. Prireiks chronometro.
Arba užrištomis akimis atpažinkite savo meilę tarp daugelio kitų... iš nosies.
Kurkite eiles, šokite, dainuokite karaokė ir organizuokite įvairiausius konkursus. Tegu laimėjusi pora kaskart gauna po širdelę su romantišku užrašu. Ta pora, kuri per visą vakarą surinks daugiausiai širdelių, bus paskelbta „Idealia pora“.

Šeimyninis. Jis ir Ji. Ir pora mažamečių bamblių kurių šiandien negalėjo pažiūrėti močiutė. Tad Šv. Valentiną leisite visi kartu! Gal pasiimkite laisvadienį?  Pradėkite dieną nuo karšto šokolado su pyragaičiais. Po pusryčių – cirkas, zoologijos sodas, vaikų klubas, žaidimų kambarys. Kol vaikai pramogauja, suaugusieji turi laisvą minutėlę meilės žodeliams. Šventiniai pietūs. Gėlės. Kiekvienam šeimos nariui padovanokite po širdelės formos balionėlį. Keliaukite į lauką pačiuožinėti, padūkti su sniegu. Jei pasiseks, grįžę į namus vaikai, vos išgėrę karštos arbatėlės, grius miegoti. Turėsite gražaus laiko išsimaudyti vonioje ir romantiškai praleisti vakarą dviese. Arba keturiese, jei nepasiseks...

Sportiškas.  Variantų daugybė, belieka tik išsirinkti jums tinkamiausią: jodinėjimas žirgais, vandens atrakcionų parkas, slidinėjimo trasos, kartodromas, boulingas, čiuožykla, baseinas ir sūkurinės vonios, masažai. Maloniai nuvargę bet pilni įspūdžių grįšite į namus, gersite karštą arbatą ir juoksitės, prisiminę smagius dienos nuotykius...

      Na, ar jau nusprendėte, ką šiandien veiksite?

Šaltinis: kleo.ru