Jei žmogus, kuriam ruošiatės nupirkti dovaną Jums brangus ir artimas, geriausia buvo apie tai pagalvoti iš anksto, tačiau ką daryti, jei turite šimtus darbų ir nespėjote...

• Jei turite dar 24 val. Jūs turit pakankamai laiko išrinkti dovaną. Jei nesugalvojate ką pirkti, apgalvokite kokia sritis, dalykas labiausiai domina šį žmogų, kokia dovana jam labiausiai tiktų. Turėkite keletą variantų, apsidraudimui, jei viename ar kitame prekybos centre kažko negautumėt.

• Jei turite 2-6 val. Tokiu atveju keliaukite į artimiausią didesnį prekybos centrą, mugę. Galbūt rasite kažką įdomaus, nepaisant visų šios prekyvietės trūkumų. Jei turite bent apytikslę nuomonę, ko ieškote, galite dar spėti nuvažiuoti į specializuotą parduotuvę.

• Jei turite 1 val. važiuokite į artimiausią prekybos centrą, eikite tiesiai į specializuotą dovanų skyrių ir čia vienoje vietoje rasite daugybę dovanų variantų. Visa, ką reikia padaryti – surasti atitinkamą skyrių parduotuvėje.

• Jei turite 30 min. Skubėkite į artimiausią parduotuvę, kurioje galite įsigyti dėžutę saldumynų bei alkoholinių gėrimų arba geros kavos pakuotę. Taip pat galima nupirkti kosmetikos ar DVD filmą.

• Jei turite 5-10 min. Turite laiko tik tam, kad užsakytumėte dovaną internetu – el. parduotuvėje, kuri pristato dovanas tiesiai į namus. Arba galite užsakyti bilietus į bet kokį koncertą arba filmą, spektaklį.

Šios rekomendacijos gali jums ir netikti, jei gyvenate mažame miestelyje, kaime, kuriame  tėra viena-dvi parduotuvės. Vis dėlto tikimės, kad pavyks kažką pradžiuginti bent mažyte simboline dovanėle. Sėkmės!

Jei pritrūkote idėjų, užsukite į Supermama.lt Forumą "Kalėdų karštligė"

Šaltinis: efamily.ru