{mosimage}Vyrai mėgsta kelti aukštus reikalavimus savo potencialioms partnerėms. Jie norėtų, kad jų moteris būtų pati geriausia, protingiausia, gražiausia ir t.t. Kas slypi po šiuo vyrų troškimu?

Štai trys galimos priežastys:

1. Sąmoningai keldamas pernelyg aukštus reikalavimus moteriai, vyras nesąmoningai kelia juos pats sau. Protinga moteris šalia tokio vyro turėtų ne tiek stengtis išpildyti visus keliamus reikalavimus, kiek vis kartoti savo vyrui, kad jis – “pats - pats…”

2. Reikalaudamas iš moters labai daug, vyras paprasčiausiai stengiasi pabėgti nuo sprendimo. Dėl vienų ar kitų priežasčių jis negali priimti sprendimo susituokti, todėl  pakelia kartelę aukščiau: “tu tobulėk, tapk nuostabi, gal ir patiksi man. Noriu pačios geriausios moters”. Tokiu atveju moteris turi susimąstyti: ar myli jį taip stipriai, kad yra pasiruošusi paaukoti savo geriausius metus jo užkariavimui?

3. Jis nepasitiki savimi, todėl nori įgauti pasitikėjimo per savo moterį. Vyro pretenzijos yra psichologinė apsauga nuo galimų moters reikalavimų jam. Vyras skuba aplenkti moterį ir imasi iniciatyvos, demonstruodamas tokią poziciją: “Ne tu diktuoji sąlygas, o aš! Nors aš silpnas ir nepasitikintis savimi, bet aš neleisiu tau to pastebėti, kasdien primindamas tau tavo trūkumus ir keldamas vis naujus reikalavimus.” Tokiu atveju  reikia tiesiog palaukti, kol vyrui pavyks pasiekti ko nors svarbaus – darbe, kūryboje, pomėgiuose ir pan. Tik niekas nežino kada tai įvyks ir jo savęs vertinimas pakils – artimiausioje ateityje ar po daugelio metų.

Paslaptis  yra ta, kad vyrai patys nori “apsigaudinėti”. O tai reiškia, kad jums nereikia tapti tobulybe su visomis įmanomomis ir neįmanomomis savybėmis. Svarbiausia, kad vyras taip manytų, taip jam atrodytų. Tad palaikykite jo svajones ir iliuzijas apie jus, kaip idealią moterį, negriaukite jų.

 Nepamirškite, kad kiekviename vyre dar gyva jo protėvių medžioklių dvasia. Jo genuose užkoduotas troškimas laimėti aukščiausią apdovanojimą – turėti geriausią moterį. Todėl jūsų meistriškumas pasireikš tuo, kad sugebėsite įteigti vyrui, jog būtent jūs esate – pati, pati! Jam sunku visą gyvenimą ieškoti tobulybės, kai jums pavyks jį įtikinti, jis mielai liausis ieškojęs idealo. Svarbiausia – nepamiršti ir po vestuvių sumaniai palaikyti idėją, jog jūs - išskirtinė moteris!

 Prieš pradedant vyro paieškas, reikia ne tik sudaryti sėkmingos harmoningos asmenybės įvaizdį, tokios moters, kuri padarytų net ir reikliausią vyrą laimingu, bet ir patikėti tuo pačioms. Pirmas žingsnis – pamilti save. Čia negali būti nei žaidimo, nei apgaulės, privalote nuoširdžiai save pamilti tokią, kokia esate – su visomis klaidomis ir trūkumais.

Šaltinis:  womanworld.ru