Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

Prieš eidama daryti MRT buvau kastuvui ir šiandien besišypsančiai parašius atsakymą... deja kompas išmušė, o man laikas buvo išvažiuot.

Šiandien besišypsanti, jei jūs leidžiatės chemiją ir dirbate, jūs - ...na nerandu žodžių apibūdinti, tai teik reikia stiprybės. Tikiuos grįžusi po darbo pamiegojot, pailsėjot. Patausokite save.

Kastuve, turi vidinį demoniuką, kuris neleidžia susitaikyt su liga, užčiaupk jį, kad nepridarytų bėdų. Man panašiai buvo pirmą kartą sergant, atrodo, supratau, kad slinks plaukai, susitaikiau, bet kai nuskuto, panašai buvo kaip tau, tik aš greitosios šiaip ne taip neišsikviečiau, o širdies priepuolį irgi turėjau. Dabar stengiuos neišvengiamybes pragyventi, susitaikyti su jomis. Priimk savo ligą - bus lengviau. Apkabinu stipriai stipriai.

Šiandien pirmą kartą nenukrito leukocitai, neutrofilai. Filgrastimo neprireikė. Gal braškės kibirais padėjo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 02 liepos 2014 - 18:50
Taip, tikriausiai tik man atrodo, kad gerai laikausi :} tik, man atrodo, aš su chemoterapija ir jos šalutiniais poveikiais, kurie mane verčia jaustis mirštančia gulbe, nesusitaikau. man atrodo, kad nereikia man jos, ir taip pagysiu. išvis, turiu keistą įsitikinimą, kad pasveiksiu nepaisant visko. čia gal ginybos mechanizmas toks...

willow, kada MRT atsakymai?
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 07 02, 20:27)
turiu keistą įsitikinimą, kad pasveiksiu nepaisant visko. čia gal ginybos mechanizmas toks...
Nepaleiskit šio įsitikinimo, manau tai padeda sveikti. Vyras taip pat įsitikinęs, manau tai padeda. Niekas to nepaneigs, tikėkit. Tikėsiu kartu su jumis 4u.gif

willow, geros žinios, kad kraujas laikosi. Linkiu ramiai sulaukti MRT atsakymų.
Atsakyti
labas rytas.tai apie padidejusius eozinofilus nieks nezino g.gif .Isejo ir maniskis KT darytis.atsakymas geriausiu atveju rytoj.Visom sveikatos.ir stiprybes laukime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 03, 08:28)
labas rytas.tai apie padidejusius eozinofilus nieks nezino g.gif .Isejo ir maniskis KT darytis.atsakymas geriausiu atveju rytoj.Visom sveikatos.ir stiprybes laukime 4u.gif

Pradedam laikyti kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 03, 08:37)
Pradedam laikyti kumscius 4u.gif

aciu 4u.gif .cia apie puse pirmos reiketu.dabar dar darbe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 03, 08:28)
Rodo alergiją, bet nedidelis padidėjimas pas jus man rodos, gal suerzino kas organizmą. Ištikro nelabai kreipiam dėmesį į juos, nukrypimai vyrui svarbiausi leukocitai, HB, trombocitai, neutrofilai. Greičiausiai krentantys. Sėkmės KT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 03, 07:28)

kaip ir atsakė Angelė, ir jūs pati jau anksčiau išsiaiškinot - alerginė reakcija į kažką. Tiek visko gaunant į organizmą - nenuostabu. Po pirmo gydymo pas mane buvo. Nei vienas iš prižiūrinčių gydytojų nekreipė dėmesio. palankaus atsakymo. mano bus pirmadienį, bet eisiu antradienį, nes biuletenį reik tęst, viena diena nieko nepakeis.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 03, 10:18)
kaip ir atsakė Angelė, ir jūs pati jau anksčiau išsiaiškinot - alerginė reakcija į kažką. Tiek visko gaunant į organizmą - nenuostabu. Po pirmo gydymo pas mane buvo. Nei vienas iš prižiūrinčių gydytojų nekreipė dėmesio. palankaus atsakymo. mano bus pirmadienį, bet eisiu antradienį, nes biuletenį reik tęst, viena diena nieko nepakeis.

as apie tuos eozinoflius pakapsciau giliau.jie rodo ne tik alergija.buna ir prie piktybiniu ligu padideje blink.gif .Bet kadangi kiti rodikliai normoj.tegu buna alergija...Palankaus atsakymo ir jums.Aciu visom uz palaikyma.nu bijau ne tas zodis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 03, 09:25)
.nu bijau ne tas zodis unsure.gif

Aš ir labai bijau. Ir galvos skausmo rytinio ateinančio bijau. Atsibundu trečią ir laukiu. Jis ateina apie penktą šeštą, stipresnis silpnesnis, sugeriu vaistus ,apsislopina, užsnūstu....
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 03, 09:25)
as apie tuos eozinoflius pakapsciau giliau.jie rodo ne tik alergija.buna ir prie piktybiniu ligu padideje blink.gif .

Bet, matyt, nebūtinai. Pasižiūrėjau prieš pora sav darytą pilną bendrą kraujo tyrimą. mano normoj. o liga tai yra, neišgydyta. Reiškia tai ne tas rodiklis, kuris sprendžia.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 03, 10:55)
Bet, matyt, nebūtinai. Pasižiūrėjau prieš pora sav darytą pilną bendrą kraujo tyrimą. mano normoj. o liga tai yra, neišgydyta. Reiškia tai ne tas rodiklis, kuris sprendžia.

dar nuo savęs pridėsiu, kad jeigu parodytų piktybinę ligą rodiklis šitas, tai būtų naudojamas diagnostikai vos ką nors įtartino pamačius pavyzdžiui per echoskopiją... tada kraujo tyrimas būtų daromas pirmiau biopsijų visokių, sutaupytų ligonių kasom pinigų ir jį plačiai visi naudotų :>
Atsakyti