Įkraunama...
Įkraunama...

Privatus darželis Fabijoniškėse, Jorė

Sveikos, mamytės,

Nelabai randu atsiliepimų apie šį darželį. Gal kažkas buvote apsižiūrėti ar lankote? Telefonu bendravau su direktore. Valdorfas mums kaip ir tiktų, ir pakeliui, bet kol kas neturiu galimybės susipažinti gyvai. Žinau tik, kad mažai vaikų (kol kas?), daug vietos lauke (ten lyg kotedžas). Būtų labai naudinga išgirsti kažką apie jį.
Atsakyti
http://www.darzelisjore.lt/ jų puslapis su info, darželis kaip ir su dokumentais, ... ne pogrindinis. Pliusas manau pusiau uždaras kiemas žaidimams lauke, tik vaizdas pavasarį bus geresnis žolytei išlindus. Maistą kaip supratau planuoja užsakinėti, vietoje gamina kol vaikų nedaug. Eilės priėmimui nėra. Šviežiai startuojantis daržas tai nelabai kas ir galės ką papasakot.
Atsakyti
Musu mazylis si darzeli pradejo lankyti metu laiko, tuo metu dar tik ropojo, lankydamas darzeli sekmingai ismoko vaikscioti smile.gif Labai greitai adaptavosi ir su malonumu eina kiekviena ryta. Joreje atsizvelgiama i individualius vaiko poreikius, maistas gaminamas vietoje, nuostabios aukletojos. Erdvus, individualus kiemas (yra smelio deze, supynes, laipynes). Jeigu kam reikia daugiau informacijos - rasykit PM smile.gif

Atsakyti