QUOTE(Noa @ 2014 02 07, 18:05)
Mano gaunasi neutrali. Žolės žalumo
ne veltui tamsta pavasaris - zalios, atgimstancios zoles metas man tas su baltu lapu sunkiai suprantamas. Dar skaiciau apie viena, kur paskui kremines spalvos lapa reikia laikyt. Bet kad jau man su primityvesniu testu sunkiai sekesi, tai kito lygio nesiemiau
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 02 07, 18:27)
o jeigu zmogus rukantis ir megstantis kava ir juoda arbata gerti, tai dantys savaime pasidaro gelsvesni Man atrodo ju spalva neitakoja tipo.
tai taip, ne pas visus dantys idealiai balti ar balinti. Ir ne esme yra rukymo, kavos ar vyno itaka ju spalvai. Atseit su tinkamu spalvos atspalviu visas veidas turi svyteti taip, kad net ir nepasidazius moteris atrodytu gerai. Tame tarpe ir dantys. Na nemanau, kad siektinas butu kuo geltonesniu dantu ivaizdis. Kaip jau minejau, cia tik teorija. Lyg tycia siandien atsitiktinai bent dvi panas youtube apie tai kalbancias radau.
Tai jei su netinkamu rubu atspalviu veidas tarsi geltonuoja, tai sakau, gal toks ispudis ir dantim persiduoda? Nu racijos butu, kad ir minimaliai... Ar cia visiskas briedas?