Pas mane irgi stalčiai 47cm pasirodo Ei, Juodai, dabar nesijausi bent vieniša
O aš Ikejoj vistiek nusipirkau tuos lovelius prieskoniams, tai kas, kad per ilgi, nupjausiu kelis cm Dar labai patiko šiukšlių dėžės Ėmiau vieną tą juodą didelę ir dvi pilkas mažesnes, tiko mano stalčiui idealiai
O vat koštuvas ant plautuvės per mažas Lyg paskaičiau, kad 45cm pločio, galvoju mano kriauklė 43cm, tai bus gerai, o grįžus namo dedu kriauklėn, o tas nesilaiko Pasirodo kriauklė ir sietas po 43,5cm
Eisiu kilimukus į stalčius karpyt dabar
QUOTE(Mindija @ 2013 11 24, 14:32)
O aš Ikejoj vistiek nusipirkau tuos lovelius prieskoniams, tai kas, kad per ilgi, nupjausiu kelis cm Dar labai patiko šiukšlių dėžės Ėmiau vieną tą juodą didelę ir dvi pilkas mažesnes, tiko mano stalčiui idealiai
O vat koštuvas ant plautuvės per mažas Lyg paskaičiau, kad 45cm pločio, galvoju mano kriauklė 43cm, tai bus gerai, o grįžus namo dedu kriauklėn, o tas nesilaiko Pasirodo kriauklė ir sietas po 43,5cm
o dabar tik pasigilinsiu. stalčiai 47cm ko? pločio? gylio?
aš išvis pažiūrėjau dar savo virtuvę, nežinau, kur aš ten viską dėsiu. kai gerai perkračiau, nu netilps man ten niekas puodai, bliūdai, keptuvės, lėkštės, bliūdeliai, puodeliai...
ką laikot viršutinėse spintelėse?
kas per kilimukai?
QUOTE(Mindija @ 2013 11 24, 15:32)
Aš irgi su stalčiais 47 centimetrų. Pasirodo čia ir yra Blum'ų standartas
QUOTE(Teka @ 2013 11 24, 15:40)
aš išvis pažiūrėjau dar savo virtuvę, nežinau, kur aš ten viską dėsiu. kai gerai perkračiau, nu netilps man ten niekas puodai, bliūdai, keptuvės, lėkštės, bliūdeliai, puodeliai...
kas per kilimukai?
kas per kilimukai?
Kai pasidariau virtuvę,tai gėrėjausi tuštokais stalčiais,galvojau"nu va,pas man kaip iš kokio žurnalo-atidarai stalčių,o ten vienas kitas modernus bliūdelis puikuojasi" Bet biški po biški prisirinko turto,tai vėl kaip visada-visur visko pilna Viršutinės tai neužpildytos. Ten laikau tik puodelius,taures ir visokius grožius vienetinius .Kuo džiaugiuosi,tai cokoliniu stalčiumi po orkaite. Ten telpa visos blėkos,folijos ir kepimo popieriaus rulonai ir dar didele keptuvė.
QUOTE(lietinga @ 2013 11 24, 14:57)
Aš irgi su stalčiais 47 centimetrų. Pasirodo čia ir yra Blum'ų standartas
Kai pasidariau virtuvę,tai gėrėjausi tuštokais stalčiais,galvojau"nu va,pas man kaip iš kokio žurnalo-atidarai stalčių,o ten vienas kitas modernus bliūdelis puikuojasi" Bet biški po biški prisirinko turto,tai vėl kaip visada-visur visko pilna Viršutinės tai neužpildytos. Ten laikau tik puodelius,taures ir visokius grožius vienetinius .Kuo džiaugiuosi,tai cokoliniu stalčiumi po orkaite. Ten telpa visos blėkos,folijos ir kepimo popieriais rulonai ir dar didele keptuvė.
Kai pasidariau virtuvę,tai gėrėjausi tuštokais stalčiais,galvojau"nu va,pas man kaip iš kokio žurnalo-atidarai stalčių,o ten vienas kitas modernus bliūdelis puikuojasi" Bet biški po biški prisirinko turto,tai vėl kaip visada-visur visko pilna Viršutinės tai neužpildytos. Ten laikau tik puodelius,taures ir visokius grožius vienetinius .Kuo džiaugiuosi,tai cokoliniu stalčiumi po orkaite. Ten telpa visos blėkos,folijos ir kepimo popieriais rulonai ir dar didele keptuvė.
tiek daug telpa į tą cokolį? tai kokio jis dydžio?
tai ar pasakysit man, ką reiškia 47cm stalčių.
QUOTE(lietinga @ 2013 11 24, 15:57)
Kuo džiaugiuosi,tai cokoliniu stalčiumi po orkaite. Ten telpa visos blėkos,folijos ir kepimo popieriais rulonai ir dar didele keptuvė.
Lietinga, pasipuikuokite, prašau tuo stalčiumi iš įvairių pusių. Labai jo noriu, tik nežinau ar apsimoka (turiu omeny, ar daugiau ten skardų tilps nei įprastame stalčiuje po orkaite). Bet Jūsų postas mane dar labiau suintrigavo
QUOTE(Teka @ 2013 11 24, 15:59)
tiek daug telpa į tą cokolį? tai kokio jis dydžio?
Plotis standartinis-60 cm,kaip ir orkaitė,bet kadangi dasideda dar ir cokolio aukštis,tai talpus gana išėjo.Jis yra ant ratukų kaip ir ant grindų pasidėjęs,o darinėjasi su visu cokoliu kartu.
47 yra stalčiaus gylis yra skaičiuojant nuo fasado iki sienos. Jei stalviršis 60 cm,tai stačiaus gylį padaro 47 cm.
QUOTE(lietinga @ 2013 11 24, 15:05)
Plotis standartinis-60 cm,kaip ir orkaitė,bet kadangi dasideda dar ir cokolio aukštis,tai talpus gana išėjo.Jis yra ant ratukų kaip ir ant grindų pasidėjęs,o darinėjasi su visu cokoliu kartu.
47 yra stalčiaus gylis yra skaičiuojant nuo fasado iki sienos. Jei stalviršis 60 cm,tai stačiaus gylį padaro 47 cm.
nu būt gerai foto, nes kol kas neįsikertu, kuo jis skirias nuo paprasto stalčiaus
ane? tiek smarkiai sumažėja? tai čia gi daug vietos prarandama. lentynose daugiau vietos būtų
Atleiskit,už prastą kokybę,su telefonu geriau man nebūna
QUOTE(lietinga @ 2013 11 24, 16:47)
wow!
o kiek telpa skardų nenorėjote parodyti
Bet matau pas Jus gelsva fasado plokštė. Gal galite parašyti kodą, kokia ji?
Ieškau ne sterilios baltos, bet vos vos gelsvos.
QUOTE(bambyze @ 2013 11 24, 16:52)
wow!
Skardos bais nefotogeniškos .Telpa trys iš orkaitės,viena gili didelė ir ant viršaus kasdien naudojama keptuvė. Tame priekiniame daikte patogu folijas laikyt,bo jų paprastai nėra kur kišti
spalvos kodas yra 0105 Bianco perla pagal ICA paletę (baldinę)
aš tai bais nesupratinga, nesuprantu, kaip tas apatinis stalčiukas atsidaro, na tas pats pats apatinis (ar tai jis ir vadinas cokolis?)
QUOTE(Teka @ 2013 11 24, 17:01)
aš tai bais nesupratinga, nesuprantu, kaip tas apatinis stalčiukas atsidaro, na tas pats pats apatinis (ar tai jis ir vadinas cokolis?)
Cokolis,pagal baldininkų žargoną yra ta ilga lenta kuri dengia spintelių kojeles apačioje. Pas mane ji metaline,kartais daroma iš tos pačios plokštės,arba masyvo,kaip ir fasadai. Kadangi tas stalčius užima ir erdvę už tos lentos,tai jį ir vadina cokoliniu,kitu atveju stalčius būtų įprastoje vietoje,virš cokolio. Darinėjasi tiesiog už rankenos. Pas mane juk aiškiai matosi