Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

Pas mane irgi stalčiai 47cm pasirodo doh.gif Ei, Juodai, dabar nesijausi bent vieniša friends.gif

O aš Ikejoj vistiek nusipirkau tuos lovelius prieskoniams, tai kas, kad per ilgi, nupjausiu kelis cm ax.gif Dar labai patiko šiukšlių dėžės thumbup.gif Ėmiau vieną tą juodą didelę ir dvi pilkas mažesnes, tiko mano stalčiui idealiai thumbup.gif
O vat koštuvas ant plautuvės per mažas doh.gif Lyg paskaičiau, kad 45cm pločio, galvoju mano kriauklė 43cm, tai bus gerai, o grįžus namo dedu kriauklėn, o tas nesilaiko lotuliukas.gif Pasirodo kriauklė ir sietas po 43,5cm doh.gif
Eisiu kilimukus į stalčius karpyt dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 24, 14:32)
Pas mane irgi stalčiai 47cm pasirodo doh.gif Ei, Juodai, dabar nesijausi bent vieniša friends.gif

O aš Ikejoj vistiek nusipirkau tuos lovelius prieskoniams, tai kas, kad per ilgi, nupjausiu kelis cm ax.gif Dar labai patiko šiukšlių dėžės thumbup.gif Ėmiau vieną tą juodą didelę ir dvi pilkas mažesnes, tiko mano stalčiui idealiai thumbup.gif
O vat koštuvas ant plautuvės per mažas doh.gif Lyg paskaičiau, kad 45cm pločio, galvoju mano kriauklė 43cm, tai bus gerai, o grįžus namo dedu kriauklėn, o tas nesilaiko lotuliukas.gif Pasirodo kriauklė ir sietas po 43,5cm doh.gif
Eisiu kilimukus į stalčius karpyt dabar biggrin.gif

o dabar tik pasigilinsiu. stalčiai 47cm ko? pločio? gylio?
aš išvis pažiūrėjau dar savo virtuvę, nežinau, kur aš ten viską dėsiu. kai gerai perkračiau, nu netilps man ten niekas unsure.gif puodai, bliūdai, keptuvės, lėkštės, bliūdeliai, puodeliai...
ką laikot viršutinėse spintelėse?

kas per kilimukai?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 24, 15:32)

Aš irgi su stalčiais 47 centimetrų. Pasirodo čia ir yra Blum'ų standartas g.gif
QUOTE(Teka @ 2013 11 24, 15:40)
aš išvis pažiūrėjau dar savo virtuvę, nežinau, kur aš ten viską dėsiu. kai gerai perkračiau, nu netilps man ten niekas unsure.gif puodai, bliūdai, keptuvės, lėkštės, bliūdeliai, puodeliai...
ką laikot viršutinėse spintelėse?

kas per kilimukai?

Kai pasidariau virtuvę,tai gėrėjausi tuštokais stalčiais,galvojau"nu va,pas man kaip iš kokio žurnalo-atidarai stalčių,o ten vienas kitas modernus bliūdelis puikuojasi" hihihi.gif Bet biški po biški prisirinko turto,tai vėl kaip visada-visur visko pilna doh.gif Viršutinės tai neužpildytos. Ten laikau tik puodelius,taures ir visokius grožius vienetinius mirksiukas.gif .Kuo džiaugiuosi,tai cokoliniu stalčiumi po orkaite. Ten telpa visos blėkos,folijos ir kepimo popieriaus rulonai ir dar didele keptuvė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 24 lapkričio 2013 - 14:59
QUOTE(lietinga @ 2013 11 24, 14:57)
Aš irgi su stalčiais 47 centimetrų. Pasirodo čia ir yra Blum'ų standartas g.gif

Kai pasidariau virtuvę,tai gėrėjausi tuštokais stalčiais,galvojau"nu va,pas man kaip iš kokio žurnalo-atidarai stalčių,o ten vienas kitas modernus bliūdelis puikuojasi" hihihi.gif Bet biški po biški prisirinko turto,tai vėl kaip visada-visur visko pilna doh.gif  Viršutinės tai neužpildytos. Ten laikau tik puodelius,taures ir visokius grožius vienetinius mirksiukas.gif .Kuo džiaugiuosi,tai cokoliniu stalčiumi po orkaite. Ten telpa visos blėkos,folijos ir kepimo popieriais rulonai ir dar didele keptuvė.

tiek daug telpa į tą cokolį? tai kokio jis dydžio?

tai ar pasakysit man, ką reiškia 47cm stalčių.
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 24, 15:57)
Kuo džiaugiuosi,tai cokoliniu stalčiumi po orkaite. Ten telpa visos blėkos,folijos ir kepimo popieriais rulonai ir dar didele keptuvė.

Lietinga, pasipuikuokite, prašau tuo stalčiumi iš įvairių pusių. Labai jo noriu, tik nežinau ar apsimoka (turiu omeny, ar daugiau ten skardų tilps nei įprastame stalčiuje po orkaite). Bet Jūsų postas mane dar labiau suintrigavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 24, 15:59)
tiek daug telpa į tą cokolį? tai kokio jis dydžio?

tai ar pasakysit man, ką reiškia 47cm stalčių.

Plotis standartinis-60 cm,kaip ir orkaitė,bet kadangi dasideda dar ir cokolio aukštis,tai talpus gana išėjo.Jis yra ant ratukų kaip ir ant grindų pasidėjęs,o darinėjasi su visu cokoliu kartu.
47 yra stalčiaus gylis yra skaičiuojant nuo fasado iki sienos. Jei stalviršis 60 cm,tai stačiaus gylį padaro 47 cm.
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 24, 15:05)
Plotis standartinis-60 cm,kaip ir orkaitė,bet kadangi dasideda dar ir cokolio aukštis,tai talpus gana išėjo.Jis yra ant ratukų kaip ir ant grindų pasidėjęs,o darinėjasi su visu cokoliu kartu.
47 yra stalčiaus gylis yra skaičiuojant nuo fasado iki sienos. Jei stalviršis 60 cm,tai stačiaus gylį padaro 47 cm.

nu būt gerai foto, nes kol kas neįsikertu, kuo jis skirias nuo paprasto stalčiaus smile.gif

ane? tiek smarkiai sumažėja? tai čia gi daug vietos prarandama. lentynose daugiau vietos būtų g.gif
Atsakyti
Atleiskit,už prastą kokybę,su telefonu geriau man nebūna ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 24, 16:47)
Atleiskit,už prastą kokybę,su telefonu geriau man nebūna ax.gif

user posted image
user posted image

wow! bigsmile.gif
o kiek telpa skardų nenorėjote parodyti blush2.gif
Bet matau pas Jus gelsva fasado plokštė. Gal galite parašyti kodą, kokia ji? 4u.gif
Ieškau ne sterilios baltos, bet vos vos gelsvos.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 11 24, 16:52)
wow! bigsmile.gif 
o kiek telpa skardų nenorėjote parodyti  blush2.gif
Bet matau pas Jus gelsva fasado plokštė. Gal galite parašyti kodą, kokia ji?  4u.gif
Ieškau ne sterilios baltos, bet vos vos gelsvos.

Skardos bais nefotogeniškos biggrin.gif .Telpa trys iš orkaitės,viena gili didelė ir ant viršaus kasdien naudojama keptuvė. Tame priekiniame daikte patogu folijas laikyt,bo jų paprastai nėra kur kišti smile.gif
spalvos kodas yra 0105 Bianco perla pagal ICA paletę (baldinę)
Atsakyti
aš tai bais nesupratinga, nesuprantu, kaip tas apatinis stalčiukas atsidaro, na tas pats pats apatinis (ar tai jis ir vadinas cokolis?)
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 24, 17:01)
aš tai bais nesupratinga, nesuprantu, kaip tas apatinis stalčiukas atsidaro, na tas pats pats apatinis (ar tai jis ir vadinas cokolis?)

Cokolis,pagal baldininkų žargoną yra ta ilga lenta kuri dengia spintelių kojeles apačioje. Pas mane ji metaline,kartais daroma iš tos pačios plokštės,arba masyvo,kaip ir fasadai. Kadangi tas stalčius užima ir erdvę už tos lentos,tai jį ir vadina cokoliniu,kitu atveju stalčius būtų įprastoje vietoje,virš cokolio. Darinėjasi tiesiog už rankenos. Pas mane juk aiškiai matosi mirksiukas.gif
Atsakyti