Įkraunama...
Įkraunama...

Privatus darželis "Karlsono namai"

Mamytės, ar girdėjote ką nors apie šį darželį? Mums vieta labai patogi, puslapyje pas juos viskas labai gražiai aprašyta - kalbos, sveikata, gamta... Bet norėtųsi atsiliepimų. Ar žinote? Ar girdėjote? Ar buvote pažiūrėti? O gal jau kas lanko?
Atsakyti
QUOTE(linksmojimama @ 2013 06 19, 11:51)
Mamytės, ar girdėjote ką nors apie šį darželį? Mums vieta labai patogi, puslapyje pas juos viskas labai gražiai aprašyta - kalbos, sveikata, gamta... Bet norėtųsi atsiliepimų. Ar žinote? Ar girdėjote? Ar buvote pažiūrėti? O gal jau kas lanko?


Mano drauge kaip tik neseniai sake, kad ilgai ieskojo vaikui darzelio ir buvo tenai apsiziuret. Sake labai teigiama ispudi paliko, namas is tiesu naujas kaip jie ten ir raso, irengtas labai graziai, direktore labai maloni. Siaip sake is aplankytu privaciu paliko turbut geriausia ispudi, sake dar nueis i kelis, kad galutinai apsispresti, bet tikriausiai ves i sita.
Atsakyti
na pagaliau kažkas atsiliepė. Mes jau ten pasiskambinom. Labai maloniai bendravo. Nors aišku privačiose turbūt visur maloniai bendrauja, kitaip negaus tėvelių įmokų smile.gif tik kad kiek žiūrėjom privačių, labai nepatiko kad juos įrenginėja senuose niekam daugiau netinkančiose namuose... tarsi jau kaip darželiui tai sueis biggrin.gif čia tai rašo kad viskas naujai, įdomu kiek tame tiesios. eisim ryt apsižiūrėt, po to parašysiu įspūdžius, gal dar kam nors bus įdomu sužinot kaip ten kas...
Atsakyti
QUOTE(linksmojimama @ 2013 06 20, 14:09)
eisim ryt apsižiūrėt, po to parašysiu įspūdžius, gal dar kam nors bus įdomu sužinot kaip ten kas...


Buvom mes ten jau smile.gif Kadangi savo maziu dar neturiu, kaip pavyzdinga teta padejau ieskot darzeli brolio dukrytei. padejau tuom, kad paveziojau brolio zmona blush2.gif Jiems jau eina antru metuku pabaiga, labai popina savo princese, tai iesko butent privataus, kur nebutu a la vaiku fabrikas. Pradejom nuo paiesku internete, kokia is viso pasiula, kokie rajonai. google radom ta darzeli, uzkliuvo tuom, kad brolio zmona ruse, nori, kad vaikas augtu suprasdamas seneliu kalba ir filmukus smile.gif Tai va, buvom ten. Na ka galiu pasakyti - ispudziai tikrai super! Aisku, mamos ziuri kitur, bet man uzkliuvo tokia detale, dar nemaciau niekur darzeliuose azuoliniu grindu biggrin.gif nepagaileta pinigu apdailai thumbup.gif . O kaina kaip bebutu keista nesikandzioja. Brolio zmona lygino, kad brangiau nei kokia apelsinu pieva, bet jos drauge ant savo kailio patyre, kad kokia kaina tokia ir kokybe smile.gif Nori nenori beveziodama pradejau atskirti darzeliu pavadinimus hihihi.gif Tai va, brangiau uz pieva, bet gerokai pigiau nei koks pvz. vaikystes sodas, kur i 300 kv.m. nama sukista 80 vaiku smile.gif O ir gaus vaikutis uz tuos pinigus tikrai nemazai. Brolio zmona del kalbu labai patenkinta, bet pradziai pabandyti nutare palankyti kaip vasaros stovykla (nes tokiu atveju nereikia moketi registracijos mokescio), kad i darba grizti galetu pasiruoti, o jei mazylei patiks - liks visam laikui. Turbut dar tevams aktualu, kad jie registracijos mokesti iskaito kaip imoka uz paskutini lankymo menesi, jei lankai iki pat mokyklos. Dar va supermamose ilindau paziuret ar tevai atsiliepia, o cia as vienas pirmu ziniu saltiniu 4u.gif O direktore paliko ne tiek malonios, kiek konkrecios ir darba su vaikais ismanancios ir megstancios ispudi.
Atsakyti
Nu va mamytes buvom ir mes pasiziuret kas gi tuose Karlsono namuose yra. Net ir nezinau ka parasyti kas dar neparasyta - viskas grazu, tvarkinga. Mums patiko. Mes eisim i stovykla nuo liepos 8 dviem savaitem. Ir ziuresim kaip ten mums patiks smile.gif po to irgi pranesiu!
Atsakyti
Smagu girdeti, kad mums nepasirode, ir kitu ispudziai geri. Vis tik ne kazka atiduodi, o mylima lialka ... Brolio zmona jau irgi susitare, tai ramiau zinot, kad kiti irgi renkasi mirksiukas.gif
Atsakyti
mus irgi labai sudomino sis darzelis. kita savaite vaziuosim aplankyti, po to pasidalinsim ispudziais.
Atsakyti
Susidomejom ir mes siuo darzeliu, paskaite cia jau esancius kelis atsilieimus nuvaziavom paziuret. Laaaaaabai patiko!!!!!!!! Vieta superine, irengta puikiai. Mes uzsirasem, kad lankysim nuo rugsejo, nes mums toloka, o nuo rugsejo jie surinkines vaikucius ir vezios iki darzelio ir atgal.
Atsakyti
Ar yra jau lankančių šį darželį? Kokie būtų atsiliepimai? Kadangi darželis dar naujas, tik atsidarinėja, dar šiek tiek su nepasikėjimu žiūriu, norėtųsi išgirsti ir kitų mamų įspūdžius. Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(djurdjevak @ 2013 08 19, 13:48)
Ar yra jau lankančių šį darželį? Kokie būtų atsiliepimai? Kadangi darželis dar naujas, tik atsidarinėja, dar šiek tiek su nepasikėjimu žiūriu, norėtųsi išgirsti ir kitų mamų įspūdžius. Dėkoju.


Buvau pirma iškėlus šį klausimą ir sulaukus nedaug atsiliepimų nuėjom ten. Vieta patogi mums, tad neturėjom laiko laukti daug atsilieimų smile.gif Visai pamiršau kad prisižadėjau pranešti apie atsiliepimus dėl stovyklos blush2.gif o dabar va prenumeratos pranešimas priminė smile.gif gal dabar mamos galvoja, kad mum nepatiko, todel ir tylim lotuliukas.gif Mano mažiui labai patiko. Nors darželis ir naujas, personalas pas juos atrinktas tikrai profesionalus. Auklytės labai malonios, maniškiam šokiai su Milana labai patiko. Bent jau manau, kad jeigu mano vaikas, kuris iki tol nelankė darželių, labai noriai ten ėjo kiekvieną dieną - tai yra tikras profesionalumo irodymas. Nors mačiau ir verkiančių ir nepaleidžiančių mamų vaikučių, čia turbūt individualus dalykas. Bet mūsų adaptacija praėjo lengvai, tiksliau - jos iš viso nebuvo thumbup.gif

Dabar va susirgom - persišaldėm ežere savaitgalį, bet kai pasveiksim tai eisim vėl, nes labai laukia smile.gif sakė dabar tik pora vaikučių (kas serga kaip mes, kas atostogauja, o stovyklos jau nebeorganizuoja), bet nuo rugsėjo lyg ir susirinko grupė, tad mes tikrai rekomenduojam šį daržiuką.
Atsakyti
Ar tikrai lnkysite šį darželį? Nes mums ką tik skambino direktorė, kuri pranešė, kad nesurenka grupių, todėl nuo rugsėjo grupė nebus renkama.
Atsakyti
Sveikos mamytes, snd radau internete si darzeli. Pagal aprasyma, toks kaip ir visi kiti privatus. Aisku, savo tinklapyje niekas blogo neparasys. Labai patiko aplinka, namas (is nuotrauku). Nuosavas didelis namas, aplink gamta. Jis kazkur netoli Lazdynu, kaip supratau. Ar yra cia tokiu, kuriu mazyliai lankosi ten?Noreciau isgirsti atsiliepimu? 4u.gif smile.gif
Atsakyti