Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

Skysčių dieta, V dalis

Apie skysčių dietą...

..skysčių dietos metu visą savaitę galima valgyti tik skystą maistą. Atsisakius neskysto maisto dirba tik kepenys bei inkstai, tuo metu ilsisi virškinimo traktas, kuris įpras ir įpratins Jus atsisakyti didelio kiekio maisto.

Keičiant įprastus patiekalus į skystus produktus reikia turėti omenyje ne tik įvairiausias sultis, bet ir sriubas, nuovirus.

Laikytis skysčių dietos patariama ne ilgiau savaitės. Per tą laiką galėsite numesti iki 4 kilogramų svorio. Laikantis dietos ilgiau galimi nemalonūs pojūčiai, silpnumas, tad rizikuoti nepatariame.

Skysčių dietai nėra sudaryto itin tikslaus valgiaraščio, tačiau valgyti reikia nedideliais kiekiais, bet dažnai.

Ryte, tik nubudus, siūloma išgerti šviežiai spaustų sulčių ar kruopų, pavyzdžiui, avižų, nuoviro, kuris pagaminamas užpilant porą šaukštų avižų kruopų 2-3 stiklinėmis užvirinto vandens ir paliekama 7-12 minučių. Išmaišius ir nukošus galima gerti.

Priešpiečiams kuo puikiausiai tinka sultinys, tačiau kiekis turi būti daugmaž lygus vienai stiklinei. Rekomenduojama sultinį darytis natūraliai namuose, nenaudoti sultinio kubelių ar kitų greitai paruošiamų sultinių.

Tarp priešpiečių ir pietų galima išgerti šviežių sulčių, tiesa, jos gali būti skiestos.

Prieš pietus galima išgerti neriebaus pieno stiklinę, o pietums sultingo sultinio, geriausia, mėsos sultinys, tačiau pačios mėsos valgyti negalima.

Vakarienei galima pasimėgauti uogų ar daržovių sultimis (skiestomis). Jei renkatės daržoves, siūlome morkų ar pomidorų sultis.

Prieš miegą galima išgerti stiklinę kefyro (iki 2,5% riebumo).

Rekomenduojama kiekvieną dieną keisti gėrimus, kad nepabostų. Be to, kas porą valandą reikėtų išgerti stiklinę vandens, pageidautina, šilto.

Šaltinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 13 kovo 2013 - 15:33
Labai ačiū už naują temutę thumbup.gif
Po vienos dienos -1kg. (Svėriausi šiandien ryte) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2013 03 14, 00:46)
Labai ačiū už naują temutę  thumbup.gif
Po vienos dienos -1kg. (Svėriausi šiandien ryte)  mirksiukas.gif

Nėr už ką...
aš po dviejų (šiandien bus trečia) dienų neturiu 1,4 kg...
Atsakyti
papasakokit, kokius skyscius tiksliau vartojote? smile.gif manau,greitu laiku jungsiuos prie jusu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_vysnia @ 2013 03 14, 09:03)
papasakokit, kokius skyscius tiksliau vartojote?  smile.gif  manau,greitu laiku jungsiuos prie jusu  g.gif

mano skysčiai: pomidorų sultys, daržovių sultys, kefyras, pasukos su selenom, sultinys ir arbata su kava.... o jei labai noriui ko saldaus... jogurtą suvalgau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 14 kovo 2013 - 11:34
Pas mane tas pats, plius naturalios sultys mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

as irgi nuo pirmadienio planuoju savaite arba 9 dienas laikytis skysciu dietos smile.gif Tikiuosi uzteks valios ir nemesio po pirmos dienos... Jauciuosi apsunkusi,norisi numesti kokius 5-6kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2013 03 16, 17:48)
Sveikos merginos,

as irgi nuo pirmadienio planuoju savaite arba 9 dienas laikytis skysciu dietos smile.gif  Tikiuosi uzteks valios ir nemesio po pirmos dienos... Jauciuosi apsunkusi,norisi numesti kokius 5-6kg ax.gif

sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Jungiuosi i aš wink.gif, nuo šiandien smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaVM: 17 kovo 2013 - 08:04
Sveikos smile.gif
As taip pat jungiuosi nuo siandien prie Jusu smile.gif Svoris 60kg, ugis 164cm....Tikslas 5 kg smile.gif Bandysiu issilaikyti 10 dienu... Sios dienos pusryciai -svieziai spaustos apelcinu sultys smile.gif Pietums manau morkyciu su obuoliais sultys, o vakarienei gal kokios pasukos smile.gif

Sutikime pavasari lieknesnes!!!!! smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

nu ka, savaite su dieta prasidejo thumbup.gif Bet mane jau dabar nervas ima,nes valgyti noriu biggrin.gif doh.gif Nu kaip nors.... Pusryciam persiku sultys ir kava, pries piet jogurto stikline, dar su vaikais biski skystimo nuo sriubos pasiurbiau, dabar arbatos su citrina gersiu dideli puoda... Sekmes vioms!
Atsakyti
Sveikos, likimo draugės smile.gif

Pradėjau vakar- vanduo, sultys, žalia arbata... jokio alkoholio.Svoris buvo 56,400, ūgis 159 cm Šiandien ryte svoris lygiai 56 kg. Minus 400 g smile.gif Mažoka, bet vis į priekį. Noriu vėl būti 52 kg, todėl laikysiuos tol, kol pasieksiu tą skaičių. Aisku, labai norėčiau būti 50 kg, du pastaruosius metus sekėsi tokį svorį išlaikyti gana sėkmingai ( prieš tampant 50 kg, svėriau 63 kg), bet tos šventės, vakarienės su raudono vyno taure ir t.t. mane nubloškė toli toli nuo tų 50 kg... schmoll.gif Na kaip bus, bus matyt, aš ryžtinga.

Sėkmės visoms, nepasiduokime pagundoms, greit pavasaris, reikia juk tilpt į sukneles smile.gif
Atsakyti