Įkraunama...
Įkraunama...

Privatus darželis "Žemuogėlių pieva"

Sveikos,
Ar yra lankančių šį neseniai atsidariusį darželį? Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
labas vakaras,
mes irgi planuojame apsilankyti...gal pradziai dienos centre po kelias valandas...šiaip radau atsiliepimus,tai kitam forume,bet nepatiko tik dėl to,ten rasoma,kad maista jie atsiveza,o ne gamina patys...
http://www.tevu-darz...vilniuje/page/6
cia yra mamos vienos komentaras: 2012.11.
Man zemuogeliu pievele nepatiko, nes:
1. maisto negamina, o vezasi, bet tik pietus. tai pusrycius reik paciai paruost, o vakariene irgi reikia nesti;
2. nera lovyciu. vaikai miega ant ciuzinuku zaidimu kambary;
3. planuoja plestis, todel dar remontuos nama. as nenoriu, kad mano vaikas statybose augtu.
tai reikės nueiti pasizvalgyti...
Atsakyti
Ta foruma perskaiciau jau anksciau, taciau noretusi mamyciu, kuriu vaikai realiai lanko si darzeli atsiliepimu. Darzelis turi "Facebook" profili, kuriame sausio menesi skelbe, kad jau pradejo gaminti maista vietoje thumbup.gif
Atsakyti
Mes tik pradesim lankyti si darzeli, tai realus atsiliepimai ateis veliau. Bet kiek buvau, aisku, galima rast prie ko prikibti, bet manau taip visur yra.. Kai laukiau kol seimininke atvaziuos labiausiai patiko aukletojos bendravimas, ir pamyluoja ir ant ranku pakelia jei praso, na tikrai siltai ir graziai bendrauja, tikiuosi, kad taip visos ir visada wink.gif tiek, kad savo patalyne nestis reikia, bet cia gali but ir pliusas ir minusas is kurios puses ziuresi ax.gif
Atsakyti
Aciu, kad parasete. Del patalynes, tai man asmeniskai nera didelis trukumas. Bandysiu rytoj susitarti, kad leistu apziureti darzeli.
Atsakyti
As irgi domiuosi siuo darzeliu, atsilieimai ne kokie, bet galvoju, gal reik nuvaziuot paziuret, tada turesiu savo nuomone:)
Atsakyti
Kas be ko, visur nuvažiuoti verta.. Už panašią kainą buvau nuvažiavus i darželį centre. Berods svajonių mokykla vadinasi. Man asmeniškai žemuogėlės pasirodė šimtą kart geriau... Ten viena patalpa ir miegui ir žaidimams, kiemelis po balkonu, toks atrodo visada be saulės ir kokių 15 kvadratinių metrų.. Patalpose drėgmės kvapas.. Žemuogėlėse yra miegamasis su maniežais, bendra patalpa žaidimams ir dar dvi. Vienoje piešiama ir valgoma, kita tarsi sportui skirta ir žinoma didelis privatus kiemas. Tiesa kol kas jis tuščias, bet sakė, kad sniegui nutirpus kažkas pastatoma, kad būtų vaikams ką veikti... Maistas gaminamas pas juos, yra šeimininkutė ir trys auklėtojos. Tiesa teko pabendrauti tik su viena.. Tiek iš mano įspūdžių. Tiesa, kaip ir sakiau, priekabia akim žiūrint trūksta dar kaip ko.. Gal ir žaislų prasme, tiek kokių spintučių, kur būtų galima vaiko rūbus ar daiktelius paimt... Bet bent jau aš mąstau, kad tai besikuriantis, naujas darželis.. Tai tikiuosi, kad kuo tolyn, tuo geryn viskas eis smile.gif

Išsiplėčiau blush2.gif
Atsakyti
Vakar ir as susitikau su direktore ir apziurejau darzeli. Man pirma ispudi paliko gera. Tik labai gaila, kad mano vaikas uzmigo masinoje ir negalejau paziureti, kaip jis pats toje aplinkoje jaustusi ir kokia butu jo reakcija.
Labai pritariu anksciau parasiusios mamytes nuomonei. Stebuklu ten tikrai nera, bet uz tokia kaina nereiketu ju ir tiketis. Paprasta, namine aplinka, bet tikrai siltos ir svarios patalpos. Direktore sake, kad yra zmogus, kuris ateina reguliariai pakurti peciaus, radiatoriai karsti (kol laukiau direktores, tai stovejau prie ju) ir tikrai nera ten jokio salcio, kaip buvo rasyta kitame forume.
Vakar buvo viena auklyte ir seimininke. Auklyte labai graziai ramino viena verkiancia mergyte ir kol mes bendravom su direktore, girdejosi, kaip kambarelyje jai niunuoja lopsine wub.gif (kiti vaikuciai jau miegojo pietu miego).
Maista gaminasi vietoje. Buvo iskabintas tos dienos meniu, kuris visiskai mane tenkino.
Lankantiems reikia atsinesti savo pataliukus (man kazkaip tai nera problema). Taip pat, kas dar nemoka daryti reikaliuku i tualeta, reikia atsinesti savo puoduka (irgi nematau problemos).
Taip, zaisliuku neturi daug, bet tarkim mano vaikinas siuo metu zaidzia tik su viena masinele ir konstruktoriumi, taip kad manau ir ten susiras kazka jam patinkancio. Direktore minejo, kad mieliausius zaisliukus leidzia atsinesti, bent jau adaptaciniu periodu.
Labiausiai nepatiko, kad apacioje, ten kur vaikuciai palieka drabuzelius, nera kokiu nors spinteliu, ar dezuciu ar kokiu stalciuku individualiai kiekvienam vaikuciui. Tokios batu lentyneles apkrautos daiktais, kur nesuprasi kas kieno (kaip ir rase Bobauža).
Prirasiau daug, bet zodziu mes su vyru nusprendeme savo vaikina cia vesti (kol kas tik keleta dienu per menesi).
Atsakyti
Gal yra naujesnių atsiliepimų apie šį darželį?

MEs ieškome savo metinukei darželio, kažin nuo kokio amžiaus ren realiai priima ?
Atsakyti
laba, šiandien buvom pažiūrėt, likau patenkinta viskuo ką matau wink.gif

kaina nedidelė todėl nereikia tikėtis stebuklo smile.gif
viskas yra taip pat kaip rašė prieš tai buvusios merginos. Maistą gamina vietoje, rodė pro langą daržą kur auga daržovės,mėsytę ir viską ko neaugina perka iš ūkininkų. Sakė tik nebūna jokios žuvies (gal neturi kur geros gaut g.gif )

kieme žaidimų aikštelė, su supynėm,smėlio dėže, čiuožykla berods ir braškių lysvėm bigsmile.gif aš labai mėgstu braškes, čia man pliusas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

miega jaunimas visas vienam kambary dideliam, ten daug maniežų stovi, sako migdo vaiku visada kada tik jie nori, t.y nėra konkretaus miego laiko.
klausiau dėl pampių keitimo, sakė keičia auklytės, parodė pampių spintą biggrin.gif ten daug jų pokų su vardais, reiškia pampersinių ten daug wink.gif

buvo atėjus mama su alergišku vaikeliu, tai sakė jam gamins ten atsirai valgyti, pagal jos atneštą meniu, nežinau ar visur taip būna, bet man patiko tai.

žodžiu pasirašėm sutartį ir mano princas ten žygiuos kaip didelis.

P.S į žaislus neatkreipiau dėmesio iš tikro g.gif gal jų ir padaugėjo g.gif

Jadzka, šiandien kaip tik klausiau kokie jauniausi vaikai darže, sakė yra 4 metinukai 4u.gif reiškia priima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insa: 04 birželio 2013 - 18:35
O kas lanko šį darželį gal galėtu pasakyti kiek vaikų grupėje yra? g.gif
Galvojam ir mes apie šį darželį. Kaina nėra didelė. Bet vistiek tikiuosi kažko, juk ne valstybinis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2013 06 04, 19:32)

Jadzka, šiandien kaip tik klausiau kokie jauniausi vaikai darže, sakė yra 4 metinukai 4u.gif  reiškia priima


Tai viena iš tų metinukių yra mano smile.gif Šiaip lankom jau kurį laiką.
Auklytes turiu pagirti. Tikrai thumbup.gif:
Kai pasiiminėjam vaiką, tai papasakoja kiek valgė kiek miegojo ir pan. Vaikas visada švarus. Kiek nueinu - tai paprastai vaikučiai žaidžia būrelyje.

Kaip už tokią kainą manau visai liuks. PAtiko, kad yra savas kiemas, vaikai tikrai vedami į lauką, ten ramu.
Pvz. alternatyva buvo Apelsinų pieva (rodos taip). Tai kas nepatiko, kad neužtverti laiptai, neturi savo kiemo ir pan. IR kaina dar didesnė.

Kol kas mes tikrai lankysime šį darželį. Man dar didelis pliusas, kad vaikai migdomi maniežuose, atskirame kambaryje, o ne mažose lovytėse ar pan. Gerai, kad vaikus paskirsto po kambarius, užtverti laiptai, kas saugu. Na man atrodo saugiai. Pampius tikrai keičia: nė karto nepasiėmiau vaiko su pilnu pampiu, nešvaraus ar pan. Va vakar pastebėjau, kad mano metinukė išmoko ploti rankytėmis, ko nemokėjo. Reiškia vaikučiai ir ugdomi.
Atsakyti