Na, ar yra žiūrinčiu?
Šiek tiek painiava, nes pradžioj buvo sukurtas filmas šiuo pavadinimu (įkvėptas tikros istorijos)
Vėliau pradėtas kurti serialas
Rodo per TV1 savaitgaliais, aš siunčiuosi iš torrent.lt
Šiuo metu kuriamas antras sezonas http://www.imdb.com/title/tt2022170/
Man labai patinka ši aktorė Mačiau dar tik pirmo sezono 5 serijas, bet labai užkabino!
Planuoju pradėti žiūrėti, nes irgi patinka aktorė
fainas serialas, yra ir filmas klientu sarasas su tais paciais aktoriais
Ojjj, kaip apsidziaugiau, kad radau sia tema tiesiog isimylejau serialo porele, tai taip norejosi su kuo nors papliurpt apie serijas
Permeciau ir filma The Client List, bet turiu pasakyt, kad serialas man daug labiau patinka ir siaip, ta linija su Riley ir Evanu kaip uzkabino man jie taip nerealiai ziurisi kartu galetu buti pora ne tik ekrane, bet ir realybej
Tas pabėgęs jos vyras man ne toks simpatiškas, kaip jo broliukas, kuri yra akivaizdžiai įsisvaigęs į Riley
Filmas man irgi mažiau patiko, nei serialas.
Filmas man irgi mažiau patiko, nei serialas.
As serialo jau visa sezona perziurejau, neiskenciau dabar nekantriai laukiu, kol antras sezonas prasides kovo 10 man tie Riley ir Evano pokalbiai, Evano zvilgsniai i ja isisvaiges jis kaip reikiant del jos o to teiseto Riley vyro net nera kaip lygint su jauneliu broliuku
Siandien del idomumo filma paziurejau - tiesa sakant, jame viskas niuriau nei seriale ten jau visiska prostitucija tam salone, o seriale lyg zymiai lengvesne forma viskas vyksta (labiau panasu i "darbsciu ranku bureli" ) Zinoma, Selena ten visai kitas reikalas nei Riley
O cia akims paganyti is 1 serijos (netekau zado, kai suzinojau, kad siam aktoriui siais metais 40 metu bus...nebuciau ne 30 davus )
Siandien del idomumo filma paziurejau - tiesa sakant, jame viskas niuriau nei seriale ten jau visiska prostitucija tam salone, o seriale lyg zymiai lengvesne forma viskas vyksta (labiau panasu i "darbsciu ranku bureli" ) Zinoma, Selena ten visai kitas reikalas nei Riley
O cia akims paganyti is 1 serijos (netekau zado, kai suzinojau, kad siam aktoriui siais metais 40 metu bus...nebuciau ne 30 davus )
QUOTE(babrusia @ 2013 02 10, 21:39)
ji zavinga
Kažkada per LNK su ja rodė serialą "Dvasių užkalbėtoja", tik pamenu nusivažiavo į lankas.. Ir labai myliu filmą "If only" su ja.
QUOTE(babrusia @ 2013 02 10, 21:39)
ji zavinga
nepatinka man sita aktore kazkodel
o kiek seriju yra?
filmai in matau 5
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 10, 23:45)
Greitai bus pristatytas antrasis sezonas.