Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

Na va, esame pakviesti i vestuves. Kol kas jaunieji nepasake ka noretu gauti, gal patarsit ka galima naudingo ir originalaus padovanot? Arba ka noretumete/butumete noreje gauti per vestuves?
Atsakyti
 Geriausia dovana, manau, vokas su $. Nes niekas kitas, o tik jaunieji zino ko jiems labiausiai reikia.
Atsakyti
na gal dar pabandykit jaunuosius pakalbint.  jie dazniausiai zino ko nori.  galima dovanoti apsipirkimui skirta ceki, dabar daugelyje parduotuviu siuloma si paslauga.

o del origanaliu dovanu reik atsargiai.  cia reikalas slidus, gali ir nepatikt smile.gif  

esu macius tokiu "originaliu dovanu" -atsimenu per puskes vestuves buvo toks raudonas didelis laikrodis dvieju sirdziu formos su pigiais "auksiniais" krasteliais,  o mes esam gave zadintuva toks ruzavas ruzavas kadilakas , kurio bagazine atidaro o ten raudonai sviecia elektroninis laikrodis.  nezinojom kur kist tokia dovana. visa laime, kad tas laikrodis skubejo, tai nunesem i parduotuve , kur jis buvo pirktas ir iskeitem i kita daikta smile.gif
Atsakyti
Pritariu, geriausia vokelis. Nes jaunieji žinos, kur išleisti jo turinį - gal pvz. į kelionę nuvažiuos, o gal kokį daiktą įsigys. be to, daugiau vokelių sudėjus išeina geresnis ar rimtesnis daiktas  :D
Atsakyti
va va del tu labai orginaliu dovanu ir as susilaikyciau, nes  vieniems  jauniesiem draugai padovanojo fejerverkus uz 2000,-Lt  tai tam kartui buvo labai grazu, taciau...... na kiek zinau nelabai buvo tuo patenkinti  jaunuju teveliai uz kuriu pinigelius buvo keliamos vestuves.
Atsakyti
Pritariu vokeliui.
Mes per savo vestuves visiems uzsiminem kad noretume vokeliais gaut, nes pradzioj gyvenimo visko reik. Viena pazystama gavo kiausu virimo aparata, ten 10 kiausu vienu metu verda, tai taip ir nepanaudojo dar.
Atsakyti
man asmeniškai tai labai nepatinka gauti dovanų vokelius su šlamančiais. Geriau jau tada dovanų čekis kokioje nors parduotuvėje apmokėtas. Nežinau kiek gaji tradicija jūsų draugų tarpe paruošti dovanų sąrašą, jį įteikti parduotuvei ir pranešti, kad tokioje ir tokioje parduotuvėje galima išrinkti iš sąrašo dovaną jauniesiems. man teko vienąkart skubėti ir rinkti, kol dar kiti svečiai ties "įkandamomis" dovanomis "varnelių" nesudėjo. Paskutinįsyk vestuvių proga aš užsakiau pas juvelyrą gryno sidabro plokštelę, su naturalios odos dirželiu, kur lazeriu buvo išdeginti žodžiai apie meilę ir žinoma besituokinačiųjų vardais, kokia proga ir kokiu laiku tai vyko. Visa tai gražiai supakavau ir pridėjau dovanėlę grynų pinigų išraiška. Bus ir atminimui, ir šiek tiek naudinga.
Atsakyti
Tragiskiausios dovanos vestuviu proga tai virduliai, lygintuvai ir visokios taures , taureles. Ir dar buna atveju , kai ne po viena , o po keleta tokiu daiktu gaina jaunieji. na tada is vis nei sis nei tas. Nieks nesigincija, kad ir sitie visi daiktai yra reikalingi jaunuju buityje, bet, galu gale lygintuvas lygintuvui nelygu, o taures taurem. Tada tikrai geriau pasiklausti, arba reik labai gerai zinot jaunuju skoni.
Manau, Letuvoje truksta specializuotu vestuviniu parduotuviu. Kur pagal sarasa jaunieji issirinkt galetu ko nori. Ir butu tose parduotuvese nuo buitie prekiu iki meno dirbiniu, papuosalu ir t.t. - ta prasme kuo platesnis asortimentas.
Atsakyti
O geriausia butu, jei patys jaunieji sudarytu dovaneliu sarasiuka ir paliktu savo tevams. Sveciai issirenka sau patikusia dovanele ir padeda varnele. Ir greita, ir nereikia ieskoti "kazko" neiprasto, ir nesidubliuos dovanos ;D.

Man patiko, kad vieni jaunieji prie dovanos parase ir kurios firmos noretu gauti, o ne koki sh...
Atsakyti
Manau geriausia yra atsiklaust jaunavedziu ko jie nori dovanu.Kiek ejom i vestuves,tai klausdavom ko jie nori.Vieni norejo virtuvinio kambaino,tai dovanojom ji.Kiti draugai norejo lygintuvo,tai,aisku,lygintuvo i vestuves netempem,idejom i vokeli $ lygintuvui,jie patys nuvaziavo ir nusipirko koki norejo,jiems tada visi dovanojo pinigais,taciau ant vokeliu buvo surasyta:lygintuvas,dulkiu siurblys ir t.t..
Atsakyti
Mes tai prasem pinigais,tik draugu paprasem,kuriuos kvietem tik i bara,kad virduli ir lygintuva padovanotu.Ir beja,visi sunese pinigais,draugai kaip sutarta,o pirsliai dar prie pinigu nupirko irgi lygintuva,ir beja toki pati kaip ir draugai.Tik vieni Kaune "Senukuose" pirko,kiti Siauliuose "Senukuose".Tai va,gavom tris daiktus ir tai du is ju vienodi buvo ne tik paskirtim,bet ir modeliu bei gamintoju.
Atsakyti
QUOTE
O geriausia butu, jei patys jaunieji sudarytu dovaneliu sarasiuka ir paliktu savo tevams. Sveciai issirenka sau patikusia dovanele ir padeda varnele. Ir greita, ir nereikia ieskoti "kazko" neiprasto, ir nesidubliuos dovanos ;D.

Man patiko, kad vieni jaunieji prie dovanos parase ir kurios firmos noretu gauti, o ne koki sh...


Man atrodo ,kad Senukai ir dar kazkokios parduotuves praktikuoja tokius dovanu pirkimus...Toks atvejis geras,kai visi sveciai turi daug slamanciu... wink.gif
Atsakyti