PASIGIRSIU
is devetu prekiu nupirkau Deuce'as Gorgon'a tik be aksesuaru ir rubeliu bliuzele originali- o kelnes jau pritaikytos...
mokejau 8 litukus dabar nuplautas sutvarkytas laukia dukrytes gryztancios is darzelio... atsidziaukti negaliu... ir i mano kiema svente atejo
stai toki:
2008m laidos
Papildyta:
ir dar keistokai- rankos lengvai labai isitraukia- be tu uzfiksavimu... trauki ir isitraukia... kojos ne- bet rankos lengvokai...
ai auskariuks likes...
QUOTE(Klepesova @ 2013 05 29, 13:31)
PASIGIRSIU
is devetu prekiu nupirkau Deuce'as Gorgon'a tik be aksesuaru ir rubeliu bliuzele originali- o kelnes jau pritaikytos...
mokejau 8 litukus dabar nuplautas sutvarkytas laukia dukrytes gryztancios is darzelio... atsidziaukti negaliu... ir i mano kiema svente atejo
stai toki:
2008m laidos
Papildyta:
ir dar keistokai- rankos lengvai labai isitraukia- be tu uzfiksavimu... trauki ir isitraukia... kojos ne- bet rankos lengvokai...
stai toki:
2008m laidos
Papildyta:
Turim ir mes toki. Tik mano panike bernu ko tai nelabai myli
QUOTE(Jinafire @ 2013 05 29, 16:52)
Turim ir mes toki. Tik mano panike bernu ko tai nelabai myli
maniske pasirodo irgi... tai padejau aukstai ir viskas... matai- jai nereikia tokio... jai reikia "mergyciu- o cia berniukiskas zaislas"
QUOTE(Klepesova @ 2013 05 29, 15:54)
maniske pasirodo irgi... tai padejau aukstai ir viskas... matai- jai nereikia tokio... jai reikia "mergyciu- o cia berniukiskas zaislas"
mano tai irgi ne ir viskas
SIANDIEN ISISAISKINAU KODEL JAI NEPATINKA SIS BERIUKAS tai nezinojau ar ma juoktis ar verkt- sako: mama taigis jam ant galvos sliekai veisiasi- o tete sake kad jie tik meslyne veisiasi... nu sakes- geelzine logika
QUOTE(Klepesova @ 2013 06 02, 15:56)
SIANDIEN ISISAISKINAU KODEL JAI NEPATINKA SIS BERIUKAS tai nezinojau ar ma juoktis ar verkt- sako: mama taigis jam ant galvos sliekai veisiasi- o tete sake kad jie tik meslyne veisiasi... nu sakes- geelzine logika
Kad ne sliekai gi ten, o zelmeneliai kazkokie... pavasariskas berniukas
Gyvatukai ten, taigi tai Meduzos Gorgonos sūnus.Pagal padavima pažiūrėje i Medūza Gorgona sustingdavo. Maniškiai su berniuku žaidžia sustingimus
ne zelmeneliai o gyvates jei jau but tiksliai... juk ten GORGONA
o siaip gera zinia ir is karto bloga- akcija Norfoje 40 proc zaislams - bet tik iki siandien
ir geroji zinia gal kas spes dar:
su lagaminu yra monstriu 109lt tai gaunasi 66 litukai yra
Vilkolake (kai buvau 3vnt)
skeletina- is arti man jinai nepasirode tokia grazi- nosike nudazyta akys tiesa gigantiskos ir ispaisyta tatuiruotes
laguna
ebe
nu trumpiau su lagaminais daug buvo
buvo ir pigesniu:
89 litukai keli variantai- bet mes visas turejome
Papildyta:
P.S. buvome su vaikais tai deja nieko nepirkome... be progu dabar as perku tik nebrangius zaisliukus o naujus zailiukus gauna tik atejus progoms... buvo mintis paimti ta vilkolake jeijau jin tokia reta ir skelete ta,.... bet dukra apsiglebe ir ta ir ta- ir net su tete neisejo is pardes... galiausiai MB pasake- lyg maza leliu dar... uzteks bus dar tu akciju... nu pagalvojau- tikrai- va jei is viso neturetu - kitas reikalas- o dabar jinai su tomis monstremis zaidzia aisku- bet pagrinde su frankensteine ir drakulaura kitos... tik minia- tai ytariu kad ir dabartines tik apsikabino nes tokiu netur- jin is viso man yra pareiskusi kad cia (apie frenke ir drakulaura) mano mylimiausios o ten- pirstuku i sustatytas tai mano kolekcija as taip ir likau apsalusi - juk jai tik 6 va suejo...
o siaip gera zinia ir is karto bloga- akcija Norfoje 40 proc zaislams - bet tik iki siandien
ir geroji zinia gal kas spes dar:
su lagaminu yra monstriu 109lt tai gaunasi 66 litukai yra
Vilkolake (kai buvau 3vnt)
skeletina- is arti man jinai nepasirode tokia grazi- nosike nudazyta akys tiesa gigantiskos ir ispaisyta tatuiruotes
laguna
ebe
nu trumpiau su lagaminais daug buvo
buvo ir pigesniu:
89 litukai keli variantai- bet mes visas turejome
Papildyta:
P.S. buvome su vaikais tai deja nieko nepirkome... be progu dabar as perku tik nebrangius zaisliukus o naujus zailiukus gauna tik atejus progoms... buvo mintis paimti ta vilkolake jeijau jin tokia reta ir skelete ta,.... bet dukra apsiglebe ir ta ir ta- ir net su tete neisejo is pardes... galiausiai MB pasake- lyg maza leliu dar... uzteks bus dar tu akciju... nu pagalvojau- tikrai- va jei is viso neturetu - kitas reikalas- o dabar jinai su tomis monstremis zaidzia aisku- bet pagrinde su frankensteine ir drakulaura kitos... tik minia- tai ytariu kad ir dabartines tik apsikabino nes tokiu netur- jin is viso man yra pareiskusi kad cia (apie frenke ir drakulaura) mano mylimiausios o ten- pirstuku i sustatytas tai mano kolekcija as taip ir likau apsalusi - juk jai tik 6 va suejo...
Manoji tai tu monstriu gerokai virs 20 turi, dar keleta bratzillu, dar mystix viena, dar pora tu ale monstriu padielkiu. Tai tikrai ne su visom vienu metu zaidzia. Man paciai ju labiau norisi, nei jai. Pries kelias dienas pasiuliau atiduot uzslepta sniege su 3 komplektais rubeliu, tai pareiske, kad sniege jau turi ir sitos jai nereikia nu griuk negyvas, smugis man rimtas Nebepirksiu daugiau monstriu, nebent visai visai papigiai. Roseles dar neturejo su lagaminu. Tai nukepiau uz 12 svaru. Lyg ir nebloga kaina Zodziu, bandau save tikint, kad leliu jai daugiau nebereikia. Prades i mokykla eit, nebebus laiko tiek zaist ir t.t.
ui iskritau- galnesakiau bet dukra atdave savo Gorgona ta broliui (3m jam) taigis vaikinukas apsikabino pasiziuri i kelnes savo i sako: cia mano sliekas- o kode pas ji sliekai ant galvos??? MB ir as taip ir nukritome
Pas mus apsigyveno Ebė ir Berniukas- čia buvo paruošiamosios klasės baigimo proga. Ieškau gražios Frenkės , bet turbūt gražios buvo senu kolekciju , ns dabar labai plaukai man ju nepatina . Mergaičiukė žaidžia, o mama linksminasi siūdama lėlėms drabužius