QUOTE(Nefera @ 2013 01 13, 13:53)
Man tai sita sniege graziausia
Na o mums truksta draculauros, vilkolakes, roseles, dar neferos reiketu, bet ranka nekyla antra karta pirkt, nebent labai gera kaina gauciau
Nu pagrinde sita, gal ten dar kokiu ekskliuzhyviniu, bet pagrindas tai sitas
Vilkolake pameginsiu mirksincia pagaudyt, draculaura gal mokinuke geriausiai butu. Ai, dar bernu reikia, bet kad jie tai tikras deficitas siais laikais
Noreciau rinkinuko draculauros su vaikinu. Ne per seniausiai apie 30 euru ta rinkini maciau, bet ko as jo nepirkau, tai nelabai suprantu
Ai, dar ta toraleja man labai dailute, bet kad ispirkta visur... Gal atsiras
sniege man grazesne su tomis visomis pakulomis (kaip Mb sako) jos kai isplauni labai fainai atrodo nenusiura- tik tiek kad tepasi... plius tos pakulos apsaugo kojas nuo luziu
bet vat rankos neissaugojo- Mb su dukra zaide- ir dukra atseit muse blogieti ranka tekstelejo ir liko ranka rankoje dukters... kaip vaikas susinervinooooo
DRAKULAURA SU vaikinuku maciau parduotuveje- panoramoje- tik kaina man visa fantazija atmete (cia dar rudeni) 169lt... man rodos dar parejusi namo zaksejau
vaikinas berods vilkolakis...
mums truksta:
drakulautros,
neferos
zombes
vilkolakes mirksincios norim (bet jei ji kainuos kokie 1520 tai eina sikt tegu atsiprasant nesiruosiu tokiu milijonu moket)
nu ir kokio berno- nesvarbu kokio- jei visai nesiras visada ju pilna kur patiems susidet- buna ir vilkolakiu bernu ir katciu tik pasiknisti reik