Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

QUOTE(irke @ 2013 01 12, 16:00)
Batai monstrių, tik vilkolakė apauta ne savo, o Cleo De Nilės batais bigsmile.gif

Va kur tikra monstriu zinove thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 12, 16:01)
Va kur tikra monstriu zinove  thumbup.gif

Čia ne mano nuopelnas, mane dukra pašonėj sėdėdama kartais pakonsultuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2013 01 12, 16:02)
Čia ne mano nuopelnas, mane dukra pašonėj sėdėdama kartais pakonsultuoja blush2.gif

Tai jei ka, zinosim ko klaust patarimu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 12, 16:06)
Tai jei ka, zinosim ko klaust patarimu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Bandysim padėt kuo galėsim mirksiukas.gif
Vaikai geriausi žaislų žinovai bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 12, 17:58)
Kad perrengtos, tai taip ir pagalvojau, bet, sakot, tinka joms bratz rubai?  g.gif  Ir batai?  g.gif

Batai bratz nusiima su visomis kojomis- ten tokia tragikomedija- nori perauti batus istrauki su koja- batai tik nupiesti... pacios kojos irgi buna atskirai - jei nori kad bratz basa butu uzdedi basa koja nuo mazojo kauliuko (peda ) lotuliukas.gif mes viena turim... su skirtingais batais irgi uz 3lt lotuliukas.gif
Atsakyti
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pasaulio pabaiga- Ebes ranka nuluuuuuzo..... KOKIAIS KLIJAIS KLIJAVOTE? MOMENTAS NEIMA... TAigis vaikas laukia kol suklijuosim- jau paaiskinome kad ebyte rankytes nebejudins- bet MOMENTAS neklijuoja doh.gif gal epoksidiniais? klausykit pas ka buvo luze kuo klijavote???
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 12, 21:14)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pasaulio pabaiga- Ebes ranka nuluuuuuzo..... KOKIAIS KLIJAIS KLIJAVOTE? MOMENTAS NEIMA... TAigis vaikas laukia kol suklijuosim- jau paaiskinome kad ebyte rankytes nebejudins- bet MOMENTAS neklijuoja doh.gif  gal epoksidiniais? klausykit pas ka buvo luze kuo klijavote???

Man nepavyko suklijuoti verysad.gif super moment klijavau koja, bet nesilaiko g.gif
Atsakyti
vyras sake ka nors sumislys tik reik jam pagalvot- jei pavyks parasysiu... jaucia mano sirdele kitais metais pirksiu sniege doh.gif
Atsakyti
[quote=Klepesova,2013 01 12, 15:30]
user posted image
Papildyta:

stai cia butent apie tas
Papildyta:
atidaro?
Papildyta:
Sita turim tik musu rudais plaukais vilkolake wub.gif vakar tik iteikem, maze labai patenkinta zinoma ir as wub.gif ir pati ji ruda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 12 sausio 2013 - 23:06
tai suknele vilkolakes- o va kokia cia personaze man kakaip smegenys nedirba... arba nemaciusi... Suknute tai tikrai buvo pas vilkolake smile.gif
Atsakyti
Man tai sita sniege graziausia

user posted image

Na o mums truksta draculauros, vilkolakes, roseles, dar neferos reiketu, bet ranka nekyla antra karta pirkt, nebent labai gera kaina gauciau g.gif Nu pagrinde sita, gal ten dar kokiu ekskliuzhyviniu, bet pagrindas tai sitas biggrin.gif Vilkolake pameginsiu mirksincia pagaudyt, draculaura gal mokinuke geriausiai butu. Ai, dar bernu reikia, bet kad jie tai tikras deficitas siais laikais biggrin.gif Noreciau rinkinuko draculauros su vaikinu. Ne per seniausiai apie 30 euru ta rinkini maciau, bet ko as jo nepirkau, tai nelabai suprantu g.gif Ai, dar ta toraleja man labai dailute, bet kad ispirkta visur... Gal atsiras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 13, 13:53)
Man tai sita sniege graziausia
Na o mums truksta draculauros, vilkolakes, roseles, dar neferos reiketu, bet ranka nekyla antra karta pirkt, nebent labai gera kaina gauciau  g.gif  Nu pagrinde sita, gal ten dar kokiu ekskliuzhyviniu, bet pagrindas tai sitas  biggrin.gif    Vilkolake pameginsiu mirksincia pagaudyt, draculaura gal mokinuke geriausiai butu. Ai, dar bernu reikia, bet kad jie tai tikras deficitas siais laikais  biggrin.gif   Noreciau rinkinuko draculauros su vaikinu. Ne per seniausiai apie 30 euru ta rinkini maciau, bet ko as jo nepirkau, tai nelabai suprantu  g.gif  Ai, dar ta toraleja man labai dailute, bet kad ispirkta visur... Gal atsiras  g.gif

sniege man grazesne su tomis visomis pakulomis (kaip Mb sako) jos kai isplauni labai fainai atrodo nenusiura- tik tiek kad tepasi... plius tos pakulos apsaugo kojas nuo luziu lotuliukas.gif bet vat rankos neissaugojo- Mb su dukra zaide- ir dukra atseit muse blogieti ranka tekstelejo ir liko ranka rankoje dukters... kaip vaikas susinervinooooo doh.gif
DRAKULAURA SU vaikinuku maciau parduotuveje- panoramoje- tik kaina man visa fantazija atmete (cia dar rudeni) 169lt... man rodos dar parejusi namo zaksejau lotuliukas.gif vaikinas berods vilkolakis...
mums truksta:
drakulautros,
neferos
zombes
vilkolakes mirksincios norim (bet jei ji kainuos kokie 1520 tai eina sikt tegu atsiprasant nesiruosiu tokiu milijonu moket)
nu ir kokio berno- nesvarbu kokio- jei visai nesiras visada ju pilna kur patiems susidet- buna ir vilkolakiu bernu ir katciu tik pasiknisti reik wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 13 sausio 2013 - 12:42