Įkraunama...
Įkraunama...

Registracija internetu į Kauno Klinikas

Laba dena.gal kam yra tekę registruotis internetu i kauno klinikas per www.sergu.lt.Šeip telefonu registruojantis reikia laukti net du mėnesius,aš neišgalėsiu laukti.Man vis kartojasi pablogėjimai dėl širdies.O ten yra keletą laisvų vietų kurios butų ankščiau,bet bijočiau registruotis todėl kad bijau pasitikėti internetinemis registracijomis,ar tai patikima?O taip pat bijau kad nuvažiavus su internetine registracija ilgą kelionę(taip pat turbūt ir įprastine registracija nežinosi kur tave pasiūs į kokį kabinetą),galiu gryžti tiesiog nieko nepešusi,bijau kad išsakius savas bėdas,ji man atsakys tau ne pas mane,tau kito kardiologo reikia,o jų juk pilna.Vienas gali gydyti vienokias širdies ligas,kitas gali kitas širdies ligas gydyti.Tai ir esu pasimetusi,nežinau kaip pasielgusi.O siuntimą aš turiu.Patarkite kas galite ir jei esate susidūre.O gal įmanoma telefoniniu ar internetiniu užsiregistravimu pagreitinti savo apsilankymą pas reikiamą gydytoją susimokejusi pinigėlius,nes laukti 2 mėn.su savo sveikata aš bijau unsure.gif
Atsakyti
Pasirodo niekam neteko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aureda @ 2012 09 20, 08:01)
Laba dena.gal kam yra tekę registruotis internetu i kauno klinikas per www.sergu.lt.Šeip telefonu registruojantis reikia laukti net du mėnesius,aš neišgalėsiu laukti.Man vis kartojasi pablogėjimai dėl širdies.O ten yra keletą laisvų vietų kurios butų ankščiau,bet bijočiau registruotis todėl kad bijau pasitikėti internetinemis registracijomis,ar tai patikima?O taip pat bijau kad nuvažiavus su internetine registracija ilgą kelionę(taip pat turbūt ir įprastine registracija nežinosi kur tave pasiūs į kokį kabinetą),galiu gryžti tiesiog nieko nepešusi,bijau kad išsakius savas bėdas,ji man atsakys tau ne pas mane,tau kito kardiologo reikia,o jų juk pilna.Vienas gali gydyti vienokias širdies ligas,kitas gali kitas širdies ligas gydyti.Tai ir esu pasimetusi,nežinau kaip pasielgusi.O siuntimą aš turiu.Patarkite kas galite ir jei esate susidūre.O gal įmanoma telefoniniu ar internetiniu užsiregistravimu pagreitinti savo apsilankymą pas reikiamą gydytoją susimokejusi pinigėlius,nes laukti 2 mėn.su savo sveikata aš bijau  unsure.gif

registracija 100% patikima.Visuomet registruojuosi per šitą puslapį į Santariškių klinikas,bet esu ir į Kauno registravusis.Niekada nebuvo jokių nesklandumų.
Atsakyti
Bet gal jūs pati jau žinodama konkretų sau gydytoją registruojatės.Aš pirmą kartą ,ir kaip minėjau bijau kad dar pakliūsiu ne pas tinkama gydytoją,po to vėl beveik visą lietuvą pervažiuosiu gryšiu namo,nejuokas su ilga kelione.Kai kamuoja pykinimas kelionių metu.ir vėl kol užsiregistruosiu pas kitą.Aš tiesiog žioplinėju dabar kol nebūsiu išmėginusi.
Atsakyti
QUOTE(aureda @ 2012 09 20, 12:09)
Bet gal jūs pati jau žinodama konkretų sau gydytoją registruojatės.Aš pirmą kartą ,ir kaip minėjau bijau kad dar pakliūsiu ne pas tinkama gydytoją,po to vėl beveik visą lietuvą pervažiuosiu gryšiu namo,nejuokas su ilga kelione.Kai kamuoja pykinimas kelionių metu.ir vėl kol užsiregistruosiu pas kitą.Aš tiesiog žioplinėju dabar kol nebūsiu išmėginusi.

100% patikima registracija:) Kurią dieną pas kokį gydytoją užsiregistruoji, pas tą ir patenki. Beje, po registracijos, po kokių 2 val. gauni SMS, kad registracija patvirtinta.
Atėjus į klinikas paskirtą dieną dar reikia prisiregistruoti registratūroje, parodžius asmens kortelę, ir pasakius, kuriai dienai registravotės internetu.smile.gif

Bet, jeigu registruojates pas nežinomą gydytoją, pagalvokit pati, kuo dėta reigistracija - pas ką užsiregistruosite, pas tą gydytoją ir eisite. Beje, jeigu gydytojui kyla kažkokie neaisškumai, jis savo ruožtu siunčia į kitus kabinetus, įvairiems tyrimams ir , esu pastebėjus, kad jei esi ne kaunietis ( kalbu apie Kauno klinikas), tada tau visur pirmenybė. Gydytojai stengiasi (gal ne visi, nežinau...), kad atkeliavęs svečias gautų reikalingus tyrimus ir gydymą. Sėkmės:)

Tiesa, jeigu turite siuntimą - jokių pinigų nereikia mokėti, nebent kokie tyrimai būtų mokami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol7: 21 rugsėjo 2012 - 07:42
Dėkavoju tam nedaugeliui kas čia man pagelbejo,žodžiu ėmiausi skambinėti po kabinetus atradusi telefono numerius internete,tai pataikiau pas vieną kuri priėmė,gal būčiau norėjusi ir geriau ir dar sklandžiau kad būtų viskas vyke.Bet šeip viskas gerai,tyrimai atlikti ,širdelė mano pervargusi labiau nuo nervų.Tai pati širdis kaip ir nebloga,aišku jei užteko tų dviejų tyrimų,Toliau bus matyt smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat registruojuosi visada sergu.lt, labai patogu thumbup.gif niekada nebuvo nesklandumų smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na tikrai geras dalykas tas sergu.lt, nes paskambinus į registratūra sakys talonų nėr ir galiu duot po 3 mėn. o čia, bet kada galima prisėst ir pasižiūrėt. Na mano nuomone, jei registruojatės pirmą kartą ir KMU nieko nepažystat, tai pirma patarčiau paskambint į registratūra ir paklaust pvz. kuris kardiologas gydo tą ligąm nes tikrai galima užsiraut ant ko nereik ir grįši nieko nepešęs. Ir tada žinodamas kurie tuo užsiima žiūrėt internete, kad pas juos yra laisvų laikų.
Jol7, o kuriose čia KMU klinikose yra atvykusiems iš labai toli pvz daugiau nei 200 km pirmenybė?
Pvz. KMU akių klinikose jokių pirmenybių tikrai nėra, keliesi ryte 4 val. varau į akių klinikas, pvz. talonas 10 val. ryto, o jei prašai siunčia pvz pas profesorių, bet pas jį pateksi kokia 17 val. bent taip man buvo. Tai kadangi buvau atsikėlus 4 val. ryto, o pas profesorių patekau tik 17 val., tai nei konsultacijos nebenorėjau ir nieko jau nebenorėjau schmoll.gif verysad.gif ir paskui dar tuos daugiau nei 200 km reikia namo su autobusu grįžti. Ir visad kiek į akių klinikas nuvarau, tai minimum pralaukių 3 valandas prie kabineto ir iš tų apsilankymų naudos nedaug.
O va sergu.lt man labai patiko, nes man buvo ekstra atvejis, aš sekmadieni paskambinau docentei ir KMU ir ji man pasakė, kad registruočiaus, nors maniau kad talonas bus tik po kelių mėn. bet talonas buvo pas reikiamą daktarą poryt, tiesa ir rytojui buvo, tai o paskambinę į registratūra niekad negausit taip greit talono smile.gif. Tiesa aš ir bijojau, kad registracija gali neveikt, bet pirmadienį ryte po 7 val. gavau žinutę, kad registracija patvirtinta cool.gif.
Atsakyti
Čia man naujiena, ir manau puiki. Jau nuo rugsėjo vargstu, negaunu talonų į KMUK pas oftalmologę. Įlindau į sergu.lt, susiradau mūsų gydytoją, tik nesuprantu, ką rašyti į tuos laukelius. Kas gali padėti?
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2013 01 14, 17:38)
Čia man naujiena, ir manau puiki. Jau nuo rugsėjo vargstu, negaunu talonų į KMUK pas oftalmologę. Įlindau į sergu.lt, susiradau mūsų gydytoją, tik nesuprantu, ką rašyti į tuos laukelius. Kas gali padėti?

aš galiu padėt!!!
Kurie laukeliai neaiškus. Kai aš skambindavau į akių klinikas, tai sako talonas tik po 3 mėn. Aš vis pasekdavau kada atsiranda talonai akių klinikose nauji, tai man atrodo mėnesio pradžioje, nes ir man kai reikėjo buvo rugsėjo gal 3 d. o 5 d. jau sėdėjau KMU akių klinikose prie kabineto. bigsmile.gif thumbup.gif
O pas kokį daktarą jums reikia? ten surenkat www.sergu.lt tada registracija pas gydytoją, atsiras žemėlapis ant kurio kur yra kaunas paspasuti ant kaunas, dešinėje atrsiras visos kauno įstaigos į kurias galit registruotis pasirinkit KAUNO KLINIKOS, galima arba paieška pagal specialybę arba jei žinot daktaro pavardę savo paieška pagal gydytoja, ir laukelyje įveskite jo pavardę, tada atsidariusiame lange bus tik jūsų norimas daktaras ir kur yra rezervuota virš šio žodžio matysit kiek yra pas jį likę talonu, pvz. jei rodo "2", tai spaudžiat ant to 2 ir atsidariusiame lange bus nurodytos datos ir laikas kada jis laisvas, tada spaudžiate ant valandos ir jums atsidarys langas kad turite ivesti tel. ne kuri nurodėte registruodamasi ir slaptazodi ir pirma reikia užsiregistruoti suvesti savo duomenis kurių prašo, tada atsius sms žinute su slaptažodžiu, kuri prisijungiant reiks įvesti. ''JEI NETURITE SLAPTAŽODŽIO ARBA JĮ UŽMIRŠOTE,
NUSIŲSKITE SMS ŽINUTĘ TRUMPUOJU NUMERIU 1679, ŽINUTĖS TEKSTAS: ipr
Žinutės kaina 0,50 Lt
tuos duomenis suvedus atsidarys langas kuiame rasyt kad užsiregistuoti turite 1 min. todėl patarčiau savo skunda dėl ko registruojatės pas daktarą užsirašyti ant vordo iš anksto, kad galėtumėte tiesiog nukopijuoti, nes po 1 min langas užsidarys ir tipo kitas pacientas gali į jusų vietą registruotis, na o po kiek laiko jums atsius žinute jie kad registracija patvirtinta ir nurodys laika ir kabineta į kurį reiks eit atvarius, bet vis tiek į registratūra reiks kortelės eit pasiimt medicininės. Na jei kas neaišku dar bus ryt galėsiu dar padėt. Tiesa jei prie rezervuota rašys 0, tai šiuo metu nėra pas šį daktarą talonų, tada manauy būtų išeitis, registratūroje sužinojus daktaro telefa kabineto skambinti ir tada užrašys jus, nes kiek žinau taip yra daroma ir pas kaikuriuos ir intike pastoviai talončikų nėr. Ir šiaip kai nuvarysit pas daktarą paklauskit kada seselė išmetą į internetą talonus jo kada reikia jau juos puls gaudyt thumbup.gif . Tikiuosi aiškiai aprašiau viską. būtinai parašykit kaip pasisekė užsiregistruot!!!
''

Atsakyti
Va ka tik pažiūrėjau ir tikrai pas labai daug daktarų yra talonų, todėl skubėkit registruotis, kad neišgaudytų. O jei norit visus daktarus pažiūrėt reikia rintis paieška pagal specialybę, tada oftalmologai, ir kur bus laukelyje rodyti su pele ant to laukelio paspauskit du kartu kol bus rodyti po 100 ir enter, nes jų ten yra daugiau nei 50, tai kitaip visų nerodo, tada išmes visus daktarus ir kiek talončikų turi.
Atsakyti
Ačiū, stropi studente smile.gif
Mūsų gydytoja yra Šabanienė, jau kelis metus lankomės su dukrytėmis pas ją. Gydytoja nuostabi, ir ji, matau, dirba tik vieną valandą savaitėje. Ten sakė, kad pagrindinis jos darbas operacinėje.
Aš iš karto susiradau savo gydytoją "sergu.lt", tik nesupratau, ką toliau daryti. Dabar pasižiūrėjau, kad pas ją laisvų vietų nėra. Telefonu visada liepdavo registruotis paskutinį mėnesio pirmadienį, tai nepaleidžiant telefono iš rankų vis skambindavau, o prisiskambinus vis sakydavo, kad talonų nebėra. Anksčiau dar kažkaip daugiau talonų pas ją būdavo, tai lengviau prisiregistruodavome.
Dabar reikės tame tinklapyje pagaudyti laisvų vietų, gal pasiseks. Dar pas gyd. Povilauskienę teko lankytis, irgi labai patiko - ir kaip žmogus, ir kaip specialistė, bet ji dabar dekrete.
Atsakyti