Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų žaidimai

O, kad tikrai įsitikintume, jog žinote savo krikštasūnio vardą prašom iš šių daiktų, pirmųjų raidžių sudėlioto jo varduką.
N - nosinė
O - obuolys
R - raktas
B - bulvė
E – eglės šakutė
R - ridikas
T - tušinukas
A - apelsinas
S - saldainis

Dar butu galima liepti net patiems krikstateviams surasti daiktus sventes vietoje is esanciu daiktu ir sudelioti varda krikstuko mirksiukas.gif
arba padaryti kelias komandas siai uzduociai, kas greiciau suras daiktus ir sudelios
Atsakyti
Noriu pasiulyti vieną gražią atrakciją, kuri tiktų krikstynoms, bet galima pritaikyti bet kokiai progai.

"Svajonių išsipildymas"

Kirkstynų atveju - tai žaidimas tėveliams arba jei vaikas jau pakankamai didelis ir supranta, gali zaidimas būti jams. Bus nuspėjama vaiko ateitis:)

Krikstateviai pasirupina spalvotomis kortelemis su linkejimais ar norais, pvz. "Pirmūnas (pirmūnė) mokykloje", "Mamos pagalbininkas", "Dainu daineles laureatas", "Mergaičių (berniukų) numylėtinis" ir t.t.

pakvieciami teveliai (kitais atvejais - sukaktuvininkas), korteles metamos virš jų - kurias pagaus, turi perskaityt - tas issipildys.
Atsakyti
kas nespės į knygyną, įmetu klausimus-atsakymus čia [padaromos korteles, atskirai klausimu - atskirai atsakymu sudedami. vienam duodama traukti kortele su klausimu, o kitam sveciui atsakymu kortele - buna linksma, daug juoko biggrin.gif ]
(Tik čia variantas suaugusiems ) blush2.gif gal kas turite skirta vaikams g.gif

KLAUSIMAI
Ar pripažįstate daugkartinį išsiskyrimą?

Ar dažnai važiuojate visuomeniniu transportu be bilieto?

Ar mėgstate vaikščioti į svečius?

Ar patinka jums lovos gyvenimas?

Ar su malonumu bučiuojate svetimą moterį?

Ar patinka jums meilės istorijos?

Ar turite polinkį mylėtis su svetimomis moterimis?

Ar dažnai nubundate svetimame patale?

Ar dažnai flirtuojate su svetimomis moterimis?

Ar užtenka valios pasipriešinti svetimų moterų meilinimuisi?

Ar jaučiate švelnumą savo uošvei?

Ar užsiimate sportu?

Ar turite įprotį pataikauti savo viršininkams?

Ar mėgstate dovanoti brangias dovanas savo meilužėms?

Ar priklausote sąjūdžiui?

Ar dažnai pasiduodate nukrypimui į slidų kelią?

Ar pripažįstate nuogo kūno kultą?

Ar pasiduodate staigiam suviliojimui?

Ar slepiate savo amžių?

Ar pasitaiko darbe imtymių santykių su bendradarbėmis?

Ar mėgstate riebius anekdotus?

Ar kišatės į svetimus šeimyninius reikalus?

Ar galima būtų jus pabučiuoti?

Ar užtenka jėgų ir valios atsisakyti išgerti?

Ar mėgstate prižiūrėti save?

Ar patinka girtos moterys?

Kada slepiate pinigus nuo manęs?

Ar mylite savo viršininką?

Ar bučiuojatės viešose vietose?

Ar patinka jums atsiduoti meilės jausmams?

Ar turite įprotį susipažinti gatvėje?

Ar dažnai pažadate daugiau negu galite?

Ar dažnai pasiduodate baimei?

Ar traukia jus alkoholis ir nusikaltimai?

Indus ir grindis jus su malonumu plaunate?

Ar mylite savo žmoną?

Ar mėgstate skaniai pavalgyti?

Ar mėgstate moteris ir alkoholį?

Ar mėgstate gyvūnus?

Ar jūs patenkintas?

ATSAKYMAI
Jei manęs labai paprašo

Apie tai pakalbėsime be liudininkų

tiktai per išeigines.

Labai gaila bet taip

Apie tai manęs paklauskite, kai būsiu blaivesnis.

Kodėl užduodate tokius klausimus solidžioje kompanijoje.

Stengiuosi, kad nepamatytų.

Labai, labai.

Jei šitas nereikalauja gydytojo pagalbos.

Susilaikysiu nuo atsakymo, kad nesugadinčiau savo reputacijos.

Kada aš išgėręs – o girtas visada.

Mano įsitikinimai rodo, kad man geriau patylėti.

Visada kai aš būnu stipriai išgėręs.

Jei tai nereikalauja materialinių išlaidų.

Kiekvieną dieną.

Tiktai per šventes.

Tiktai neduodat.

Dėl kilnaus reikalo rizikuoju.

Labai keblus klausimas.

Mane labiau domina kiti klausimai.

Žinant mano vaikystę jums turėtų būti gėda užduoti tokius klausimus.

Kartais kai būna nemalonumai darbe ar šeimoje.

Jūsų nuosavybėje.

Tiktai nubudęs naktį.

Tai yra natūralus dalykas.

Be šito aš neįsivaizduoju savo gyvenimo.

Į politinius klausimus neatsakau.

Tai priklauso nuo jūsų.

Lyg ir taip lyg ir ne.

Tiktai kraštutinais atvejais.

Tiktai sapne.

Aš priešinuosi tiek, kiek leidžia jėgos.

Prašau manęs nestatyti į nepatogią padėtį.

Tiktai po pachmielo

Tai mano hobis.

Finansinė padėtis man šito neleidžia.

Kiekvieną naktį.

Šito nebuvo ir negali būti.

Principe ne, bet kaip išimtis taip.

Gal būt kada nors po išgertuvių.

Tiktai, kad niekas nematytų.

Šis reikalas įaugęs į mane nuo pat vaikystės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 18 liepos 2011 - 19:49
NAUJAGIMIO MONOLOGAS
"Kas per kvaila liaudis aplink mane gyvena?! Jau 20 dienų negalim susikalbėti. Štai vakar, pavyzdžiui... Apsisiusiojau – visa nugara šlapia. Nakti rėkiu jiems, kad man nekomfortiška taip gulėti, o jie... Taip manęs nemyli, kad apsidirbusiam vietoj sauso pamperso po užpakaliu, čiulptuka burnon kiša. Nuo jo sausiau juk nepasidaro... Suprantama, aš jį išspjoviau. Aiškinu jiems toliau apie šlapias kelnes. Nesupranta...
APSISIUSIOJAU AŠ!!! – rėkiu jiems. Jokio rezultato.
Beje, o ar tikrai aš vyrukas? Pasijudinau, pamperse lyg tai kažkas yra. Ufff, palengvėjo. Vyrukas. Tikras.
O čia kas per veidas apsimiegojęs išlindo? Koks, po galais, „Valgyt jis nori"??? Šlapia man!
Gal tyliai kalbu? Reikia pamėginti garsiau... Na, štai – jau trys apsimiegoję veidai. Bando suprasti. Ne, jie tikrai – arba arabai, arba mongolai. Kas cia per uti-puti? Lietuviškai jiems aiškinu – pampersa pakeiskit... Ne, nu tu tik pažvelk – vėl čiulptuką įkišo... Blin, užaugsiu – pakaišios jie man...
Opa, viena protinga atsirado. Sako, pampersa reikia pačiupinėti. Tai čiupinėk gi greičiau – akys ant kaktos išsivers... Aha, aš buvau teisus. Išsivertė.
Ėėėė... pala pala, tu ką, nurenginėsi mane dabar? O pampersų keitimo technologijos nenurengiant dar nesugalvojo? Tiek to, bala jūsų nematė, nuoginkit. Brrr... Vėsoka. Aprenkit greičiau. Ei, klounai, ka ten apžiūrinėjate??? A? Grožitės? Na, gerai, grožėkitės. Visgi šiltas pampersas – geras daiktas. Ko tai valgyt užsimaniau. Valgyt noriu!!!! Blin, atsiuntė man Dievas šitus stabdžius... Koks po perkūnais – „Vėl apsidirbo"?!!! Kuo sysioti??? Kartoju skiemenimis ir dar garsiau – nė-ra kuo!!! Stop stop, kuriems galams pampersa nuiminėji, aš gi ką tik apšilau tiktai. Ko nustebus tokia? Tuščia ten? Taigi taigi!! O valgyt kaip norisi, vaje tau... O! Vėl ta protinga sako – gal pamaitinti jį? Šaunuolė. Tikrai protinga. Skiriu vyresniąja. Girdžiu, ta, kur protinga, tam, kuris kvailas, sako – tą padaryk, aną, šitą... Taip, viskas gerai, nesuklydau dėl jos. Ji čia svarbiausia. Čept čept... mmmmm... skanumėlis... Kažko tai miegas apėmė... Nusnausti gal, ar ką? Čiulptuką duok. Kam sakau – čiulptukas, kad man būtų!! Čiulptuką, čiulptuką! O! Netgi tas kvailesnis jau suprato. Vystosi liaudis ir tai džiugina. Rytoj atsikelsiu – toliau auklėsiu... Hrrrr... "
Atsakyti
O dar darėm svečių supažindinimą - traukė korteles su profesija ir turėjo prisistatyti kas jis/ji ir ka pažada Domučiui. O profesijas parinkom kuo juokingesnes - pvz. viešnamio direktorius žadėjo, kad Domučio gyvenimas nebus nuobodus, grybautojas - pasirupins būsima uošviene, šokėjas - kad išmokys taip šokt, kad niekas ten tarp kojų nemaišytų, bomžas - namų švara, alkoholikas - aprodys baltų arklių ganykas ir t.t., kadangi svečių buvo apie 40, teko ir tiek profesijų prigalvot, o paskutinis traukė krikšto tėvelis, kuriam buvo paruošta kortelė - Dievas - kuris turėju pasirūpinti tų pažadų išpildymu.

kitas zaidimas, bet lyg jau buvo sioje temoje, nepamenu blush2.gif todel keliu dar karta
Gimdymo namai ****2 VYRAI,2 MOTERYS(prizas)
Vaikinai vaidina tėvus, merginos – mamas. Vienas žaidėjas nupasakoja žaidimo situaciją: tėčiai stovi lauke, o tik ką pagimdžiusios mamos už lango palatose. Lauke vėjuota, triukšminga. Tėvai užduoda mamoms klausimus, o mamos turi pavaizduoti atsakymus (nes jų atsakymų tėvai per triukšmą negirdi).
Tėvams duodamos kortelės su klausimais:
• Kas gimė?
• Kokiu vardu krikštysim?
• Koks kūdikio svoris?
• Ką tau atnešti kitą kartą?
Mamoms duodamos kortelės su atsakymais, pvz:
• Mergaitė./BERNIUKAS
• GODA/DEIVIDAS
• . 3520 g/3....
• . Bananų. Sausainių. Veidrodį./ Knygą. Šlepetes.PAMPERSU
Atsakyti
savo mažylės krikštynoms susigalvojau "žaidimuką", gal ir jums kuriai nors pravers čia labiau kaip pagalba sau, nes žadu pati vesti vakarą
vadinsis "Kas šiandien prižiūri krikštukę"
kai atvažiuosime į šventimo vietą, šis žaidimas bus vienas pirmųjų
iš anksto paimsiu didelį popieriaus lapą, jį apipavidalinsiu ir ant jo surašysiu stulpeliu valandas, prasidedančias nuo atvažiavimo į šventimo vietą (jei svečių daugiau, galima susirašyti pusvalandžio intervalais), lygiai taip pat valandas būsiu surašiusi ant mažų lapelių ir duosiu juos traukti svečiams, kai visi ištrauks, rezultatus surašysiu dideliame lape ir pakabinsiu šventimo patalpoje, turės gautis maždaug taip:
16-17val. seneliai Jonas ir Ona
17-18val krikštatėviai
18-19val teta Justė su dėde Justu
ir t.t.
Atsakyti
veliau zaidimas "Sumaisytos raideles" pvz GEIMAS (miegas) LEVOLE (lovele)ir t.t. kas greiciau ir daugiau.....

• Žaidimas „Pareigų šulinys“
Kiekvienas svečias sugalvoja pasižadėjimą Benukui, susijusį su ištrauktu iš pintinės daiktu.

Mašinytė – nupirkti mašiną
Kortų kaladė – išmokyti žaisti kortomis
Tabletės - sveikata rūpintis
Batų raišteliai – išmokyti užsirišti batukus
Tušinukas – išmokyti rašyti
Skaičiavimo mašinėlė – išmokyti skaičiuoti
CD – išmokyti dirbti kompiuteriu
Knygelė – išmokyti skaityti
Litas - finansų patarėjas
Dantų šepetukas - prižiūrės kad dantukus valytų, rūpinsis dantukais
Teptukas – išmokyti Benuką piešti
Širdelė – padėti meilės reikaluose
Natos – išmokyti Benuką dainuoti
Laikrodis – išmokyti Benuką pažinti valandas
Saldainis – lepinti Benuką saldainiais
Magnetukas – Graikija – nusivežti į kelionę
Atsakyti
zaidimas susipazinimui

Zmogus atsistoja,prisistato,papasakoja koks rysys ji sieja su krikstuku. Ir vaikiukui pasako vieno zodzio palinkejima is savo vardo pirmos raides. PVZ: Lina-Laimes, Daiva-Dziaugsmo, Vytautas-Vaiku....
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 07 19, 14:32)
zaidimas susipazinimui
Zmogus atsistoja,prisistato,papasakoja koks rysys ji sieja su krikstuku. Ir vaikiukui pasako vieno zodzio palinkejima is savo vardo pirmos raides. PVZ: Lina-Laimes, Daiva-Dziaugsmo, Vytautas-Vaiku....

nejaugi kviecia i tokia svente ir nepazystamus zmones cool.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 07 19, 09:10)
savo mažylės krikštynoms susigalvojau "žaidimuką", gal ir jums kuriai nors pravers  čia labiau kaip pagalba sau, nes žadu pati vesti vakarą 
iš anksto paimsiu didelį popieriaus lapą, jį apipavidalinsiu ir ant jo surašysiu stulpeliu valandas, prasidedančias nuo atvažiavimo į šventimo vietą (jei svečių daugiau, galima susirašyti pusvalandžio intervalais), lygiai taip pat valandas būsiu surašiusi ant mažų lapelių ir duosiu juos traukti svečiams, kai visi ištrauks, rezultatus surašysiu dideliame lape ir pakabinsiu šventimo patalpoje, turės gautis maždaug taip:
17-18val krikštatėviai
ir t.t.

o cia tai super ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 07 19, 18:34)
nejaugi kviecia i tokia svente ir nepazystamus zmones  cool.gif

o kodel ne. as busiiu kriksto mama ir nezinau krikštuko tėvelio giminės visos. (nes esam gimine iš krikštuko mamos pusės) cool.gif puikus susipažiinimo žaidimas .
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 07 19, 12:10)
savo mažylės krikštynoms susigalvojau "žaidimuką", gal ir jums kuriai nors pravers  čia labiau kaip pagalba sau, nes žadu pati vesti vakarą 
17-18val krikštatėviai
ir t.t.

thumbup.gif

QUOTE(egzotikaa @ 2011 07 19, 14:32)
zaidimas susipazinimui

mes žadam kitaip bet esmė panaši nupirksiu balionus ir kiekvienam po balta baliona ir iš kokios raidė vardas Lina užrašo laimės....
Atsakyti