Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai augančios gėlės

sveikutes 4u.gif

na, sumasciau atidaryt nauja tema bigsmile.gif . labai jau patinka geles, kurios auga greitai, pastebimai keiciasi ax.gif . pamenu kazkada auginau kalija, berods balta, ta kuri be svogunelio. tai man jinai ne dienom, o valandom augdavo tongue.gif . smagu buvo stebeti, kai kasdien vis didesne ir grazesne darydavos wub.gif . kiek skaitinejau forume, tai supratau, kad dar is greitai auganciu yra avokadas, granatas, bei bambukas. gal dar yra gelyciu ar medeliu, kurie sparciai stiebiasi g.gif ? pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 04 26, 11:41)
sveikutes 4u.gif
labai jau patinka geles, kurios auga greitai, pastebimai keiciasi ax.gif . gal dar yra gelyciu ar medeliu, kurie sparciai stiebiasi g.gif ? pasidalinkit 4u.gif

aš tai tokias beveik visas išgujau iš savo namų, tingisi paskui persodinėti, atnaujininėti...
prie tokių galėčiau pridėti chlorofitus, filodendrus, tradeskancijas, zebrinas, begonijas, fuksijas, pelargonijas, vaškuoles, gynura ir ko gero dar visa krūva atsirastų.. lengvai ir greitai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elos: 26 balandžio 2006 - 10:54
QUOTE(elos @ 2006 04 26, 10:53)
aš tai tokias beveik visas išgujau iš savo namų, tingisi paskui persodinėti, atnaujininėti...
prie tokių galėčiau pridėti chlorofitus, filodendrus, tradeskancijas, zebrinas, begonijas, fuksijas, pelargonijas, vaškuoles, gynura ir ko gero dar visa krūva atsirastų.. lengvai ir greitai...

na pas mane situacija kitokia cool.gif . sedziu su dviem vaikais namie, tai vienas malonumas gelem uzsiimti blush2.gif

kas ta tradenkancija? ieskojau per google, tokios neranda g.gif
Atsakyti
user posted image

Vat tokios greitai auga , bent jau pas mane ir prižiūrėt nesunku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 04 26, 12:15)

http://images.google...descantia&hl=lt
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 04 26, 12:15)

norėjau pasiūlyti tradeskancijų, žiū gi tu labai toli nuo mūsų biggrin.gif
Atsakyti
turklenis

Prieš savaitę senukuose nusipirkau turklenį ( HYPOESTES), tikėkit manim, jau matosi, kad paaugęs thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(JOVITA A. @ 2006 04 26, 12:37)
user posted image

Vat tokios greitai auga , bent jau pas mane ir prižiūrėt nesunku  thumbup.gif

O pas mane tokia nelabai auga verysad.gif . Jau beveik 2 metai, o paaugo kokia 10 cm, nedaugiau. O va labai greitai augo difenbachija, nespėdavau ataugų genėti ir persodinėti ir daug vietos labai užėmė. Atidaviau ją ir kambary iš karto prašviesėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man be galo greitai chlorofitas auga user posted image va is visai miniatiuriniu ataugeliu tokie uzaugo per 2 men,tai sakyciau greitai ax.gif nes pasodinau ziema...
kaip cia kazkas pastebejo kalija ne dienom bet valandom auga lotuliukas.gif taip pat storalapis sakyciau irgi greitau uzaugo, ir dar viena gelyte, tik va beda kad nezinau pavadinimo, nukopinsiu savo foto idesiu, neseniai persodinau, o jau izuriu naujus lapelius leidzia thumbup.gif

Papildyta:
Va cia sita mirksiukas.gif is pradziu nulauziau virsune kad sakotusi, o dabar tereikia tik lapeli nualuzti ir po to is sono leidzia nauja ataugele.. Grazi man sita gelyte ax.gif Gal kas pavadinima zinot, beje? g.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
ir dar sita, vezdune labai greitai auga, o ir salygu dideliu nereikia+zydi baltai tongue.gif

user posted image
sansverijos irgi... leidzia ir leidzia naujus uglius, matyt vieta patinka, nes ne visur taip gerai auga, kai pernesiau kitur.
na is mano greitai augfanciu turbut butu tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 26 balandžio 2006 - 23:00
Šalia nuotraukoj matosi karpažolė, tai pas mane ji labai greitai auga:) Dar dracena ir fikusas didžialapis:)
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 04 26, 22:58)
Grazi man sita gelyte  ax.gif  Gal kas pavadinima zinot, beje?  g.gif
user posted image

idomu kaip si gele vadinas? labai patinka man ji wub.gif
Atsakyti
[quote=Aina,2006 04 27, 11:59]
idomu kaip si gele vadinas? labai patinka man ji wub.gif

ar ji tik ne su spygliukais? po lapu? pernai l pavadinimo ieskojau, ir radau biggrin.gif
Atsakyti