Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

gražu pažiūrėt wub.gif

QUOTE(Juračiuks @ 2012 07 27, 16:58)
ogogo, žiedo dydis - palyginti su jūsų ranka foto  doh.gif . PASAKA.
Mergaitės, o ar galima hortenzijos šakelę nuskynus prisiauginti - įšaknydinti.Davė labai gražios , tai nežinau ar bandyti? Sesė pernai bandė paprastąją - įikišo į žemę ir ta prigijo. Bet man davė šluotelinę  ta balta, o po to nusidažo rožine spalva

galima galima ir šluotelinę, ir visas likusias. Tik kartais didesnį krūmą pigiau nusipirkt, nei pačiai šaknydintis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 27 liepos 2012 - 17:27
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 27, 18:27)
gražu pažiūrėt  wub.gif
galima galima ir šluotelinę, ir visas likusias. Tik kartais didesnį krūmą pigiau nusipirkt, nei pačiai šaknydintis  biggrin.gif

Ačiū, bandysiu, prigis tai prigis .Ne, tai - ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 27 liepos 2012 - 20:30
Paprastos didzialapes man ir prigija be problemu. Noreciau isbandyti sluoteline hortenzija pasidaugint. Gal dabar neprigija kad karsciai. Gal kuri mergina noretu keisti sluoteliniu hortenziju kelias sakeles i isaknydintas veislines brugmansijas. Jas islaikius per ziema kita vasara zydetu. Turiu dvi veisles.
Atsakyti
mano mylimukės biggrin.gif Avantgarde kiekvieną dieną džiugina ir širdį, ir akis - kai kurie žiedai maždaug krepšinio kamuolio dydžio thumbup.gif Buvo žiedai žalsvai balti, dabat turėtų pavirst rožiniais ir tada vėl žaliais 4u.gif

user posted image

Londonietė

user posted image

Grandiflora (pirkau pernai nukainuotą už 6 lt nupiepiepusį krūmelį su keliais lapais, tai kad sėkmingai peržiemojo, paaugo ir kelis žiedelius sukrovė man yra didžiausia laimė blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 31 liepos 2012 - 01:06
QUOTE(andorinha @ 2012 07 20, 18:32)
user posted image

Gal kas nors turetu sitokiu grazuoliu pardavimui? Noretusi tos raudonos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ožiaragė-: 31 liepos 2012 - 07:24
Labai graži Avantgarde wub.gif .
Kai buvau Anglijoje, man ten buvo daug nuostabių hortenzijų, kurios keičia spalva iš geltonos į ružavą, o paskui į mėlyną ir nuostabiausia būdavo, kai ant vieno krūmo žydi skirtingi žiedai.
Atsakyti

Kauno Maximoj bazej hortenzija ANABELE po 9 lt, as jau prisipirkau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 07 31, 08:37)
Labai graži Avantgarde  wub.gif .

dėkui wub.gif

balta didžialapė labai maloniai nustebino - pirmieji žiedai nužydėjo, apvyto, nukirpau, tai pasipylė antra žiedų banga thumbup.gif

user posted image

o šluotelinė Tardiva lėtaaaaaaaaaaaaai lėtaaaaaaaaaaaaaai žiedus skleidžia biggrin.gif Kadangi visas pirkau jaunučiukes, tai stebuklų šiais metais dar ir nesitikėjau

user posted image
Atsakyti
mumrikai - balta kokia wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 08 02, 14:09)
mumrikai - balta kokia  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

dėkui wub.gif manau hortenzijos visam laikui užkariavo mūsų terasą - kiek gėlių vazonuose auginau jos labiausiai tinka ir patinka - ir didelis augalas, iš visur matosi, priežiūros apart laistymo ir tręšimo jokios visą šiltąjį sezoną, jokių krentančių žiedų, nužydėjusių žiedynų skainiojimo (nebent nukirpt kokį nebedekoratyvų kartą per mėnesį), nebijo nei lietaus, nei vėjo thumbup.gif Atšalus orams nuboginam į garažą ir pamirštam per žiemą - vėl gi nei cackintis, nei rūpintis biggrin.gif
Atsakyti
Mano mėlyna hortenzija žydi labai ryškiais ružavais žiedais g.gif Pasirodo, reikia spec. trąšų doh.gif Gal žinot kokių? Vieną kartą bandžiau aiškintis parduotuvėj, tai į mane kažkaip keistai žiūrėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2012 08 02, 14:34)
Mano mėlyna hortenzija žydi labai ryškiais ružavais žiedais  g.gif  Pasirodo, reikia spec. trąšų  doh.gif  Gal žinot kokių? Vieną kartą bandžiau aiškintis parduotuvėj, tai į mane kažkaip keistai žiūrėjo  schmoll.gif

kad hortenzijos zydetu melynai, reikia, kad zemes kuriose jos auga butu rugstinio Ph, yra daug spec preparatu su alunu suteikiantys joms melyna spalva. pvz:
user posted image

man asmeniskai ruzavi ziedai grazesni uz melynus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 02 rugpjūčio 2012 - 14:49