QUOTE(L'automne @ 2012 11 21, 22:59)
Gal per daug prirašiau aname poste ir neparašiau svarbiausios savo minties.
Man vestuvinis žiedas turi kažką simboliško. Mano vyrui taip pat.
Taip kaip turbūt brangus yra sužadietuvių žiedas. Kai man įteikė, pirma net nepatiko. Nenešiojau, poto ir pirštai pastambėjo, tad ir dydis netiko. Bet niekad nekilo mintis jo atsikratyti. Ir nekils. Per vestuves buvau numetus svorį ir tilpo ant rankos. Ir dabar pasitaikius kokiai progai užsidedu. Man jis pradėjo netgi patikti.
Man kaip tik sunkiau būtų pakeisti vestuvinį žiedą nei kažką namuose perdažyti.
Kaip tik dabar keičiam baldus, tai senus lengva ranka metu lauk.
Neperšu savo nuomonės. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Kiekvienam savo. Rinkitės ką norit.
Kad tik jums būtų gražu.
Noriu pasisakyti ir as
ir siuo klausimu sutinku su Jumis
pavyzdziui del suzadetuviu ziedo man lygiai tas pats, man jis nepatiko, ir nepatinka (modeliu), ir net nepatogus, bet neisivaizduojate kaip ji pamegau.. nekyla mintis net ji nusiimti. Jis man nera grazus, bet jis man brangus ir patinka kitkuom.
Del ziedu mano nuomone tokia pati, jei jau kazkuo tiketi ir daryti pagal tradicijas, simbolius, tai ir daryti taip, o jei jau ne - tai visiskai ne. Taigi tai simbolis amzinas, ilgalaikis, "iki grabo lentos", kaip ir santuoka, meile, istikimybe ir t.t., tai nemanau, kad jis turi buti keiciamas (na nebent isskirtinais atvejais, suluzo, susilankste, nudilo, pamete). Maunam juos vienus ir viena karta, o i ateity visada reikia ziureti, nes vestuviniai ziedai ir yra visam gyvenimui, o ne kada norejau, pakeiciau i nauja. Na nebent ir santuoka keiciama i nauja, kada tik panorejus. Tuo labiau nesutinku, kad lengva pakeisti vestuvini zieda, prisiminimu ir jausmu prasme, tikrai lengviau ismesti sena balda