Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(žydroji svajonė @ 2012 11 20, 23:59)

Jeigu yra laiko,nes sakei vestuves ant nosies,tai tikrai paieskokit juvelyro. Ir turesit gerus ziedus zymiai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2012 11 20, 21:18)
turiu žinoma biggrin.gif bet visi papuošalai vertingi ir kiekvienas turi savo istoriją...gaila būtų perlydyti..  ax.gif

Tuomet sunkiau.
Nes jei turėtumėt bent kiek savo, tuomet kita kalba.

O dėl žiedų pasirinkmo papasakosiu iš savo patirties.
Kai nusprendėmė tuoktis, pravaikščiojome daug juvelyrinių parduotuvių, pasimatavau ne vieną dešimtį žiedų. Daug kas man patiko. Tuomet net į kainas nekreipėm dėmėsio, bet iki 2000 lt už abu butume tilpę. Galvojau kopijuot modelį ir neštis foto pas juvelyrą. Auksą savo turėjom.
Bet kažkaip mane apramino pažįstamų patirtis.
Vieni vedę jau 12 metų, pirko gražius žiedus ornamentais dekoruotus. Viskas buvo "tą" dieną gražu. Dabar po tiek metų jau tų ornamentų vietomis beveik nesimato. Sako, kad jei dabar rinktųsi, tai tik paprastus klasikinius.
Kiti irgi pasirinko gražius, graviruotus kažkokiu įdomiu raštu, bet taupė ant žiedų, tad pirkosi kažkokius pigesnius. Alia turkiškas auksas... Dabar, po ~5 metų ruošiasi kitus gamintis, nes anie ne tik kad nusitrynė, bet dar ir deformavosi. doh.gif

Tad pagalvojau, kad nereikia man jokių raštų, noriu paprastų klasikinių. Ir pasidarėm paprastus. Nei kiek nesigailiu. mirksiukas.gif

P.s. kažkodėl tuo metų kilo tokia žiedų pasirinkimo asociacija su megztinio mezgimu. Mezgi vienu raštu megztinį, atrodo gražu, nešioji. O po metų jau atsibosta tas raštas, pasidaro nebegražus. Ir mezgi kitą megztinį kitu raštu. O seną padedi į spintą ir jau nebenori dėtis. O žiedas tai ne mezgtinis - kai nusibos neišardysi ant siūlų ir neatiduosi kam nors kitam devėti.
Pastebėjau, kad ne vien mezginių raštuose mano nuomonė ir skonis keičiasi. O gal aš tokia nepastovi...

Na, čia tik mano tokie pamąstymai. Niekam neperšu savo pasirinkimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 11 20, 23:18)

Bet argi ne viskas taip gyvenime? smile.gif
Man atrodo zieda netgi lengviau pakeisti nei namus, persidazyt namu sienas, pasikeist baldus ir tt..
Mes emem tokius, kokie buvo grazus mums dabar, nes gyvenimas ir vyksta dabar.. nesukom galvos apie tai, kad gal pasikeis nuomone ar skonis ateity. Pasikeis tai pasikeis, bus nauji ziedai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 11 21, 01:45)
QUOTE(L'automne @ 2012 11 20, 23:18)

Bet argi ne viskas taip gyvenime? smile.gif
Man atrodo zieda netgi lengviau pakeisti nei namus, persidazyt namu sienas, pasikeist baldus ir tt..
Mes emem tokius, kokie buvo grazus mums dabar, nes gyvenimas ir vyksta dabar.. nesukom galvos apie tai, kad gal pasikeis nuomone ar skonis ateity. Pasikeis tai pasikeis, bus nauji ziedai smile.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif Butent, mes irgi rinkomes ziedus is dvieju variantu. Vieni buvo klasikiniai, o kiti - visiskai ne, bet dabar man jie labai grazus biggrin.gif visi sake - jaunatviski, atsibos ir t.t. ir pan. Bet tai negi man darytis ziedus, kurie man graziai atrodys po 10-20 metu blink.gif Juk gyvenu dabar 4u.gif tad pasidarem tuos, kurie mums grazus. Kai kam jie nepanasus i vestuvinius, kiti sako kad kai busim 50ties durnai atrodysim smile.gif jei taip bus - persidarysim tuos ziedus, nematau tame dideles problemos ax.gif bet uztai dabar gyvenu su man patinkanciu ziedeliu ant rankos, kuri vis zvilgcioju ir neatsidziaugiu wub.gif
Atsakyti
Mano nuomone jeigu galvoti apie tai, kad žiedas atrodytų gražiai ant rankos kai mums bus koks 60 metų, tai tada lieka tik vienintelis variantas - klasikiniai žiedukai. Nebent jeigu nenorit keisti žiedeliu metų eigoje, tada reikėtų tuokiantis palaiminti dvi poras žiedų, vienus kuriuos nešiosite dabar (jaunatviškus) ir vienus klasikinius (kai jau jaunatviškas nebetiks) smile.gif esu mačiusi kai žmonės nešioja du žiedukus, klasikinį plonytį ir kažkokį "mandresnį" šalia smile.gif
Atsakyti
Gal per daug prirašiau aname poste ir neparašiau svarbiausios savo minties.
Man vestuvinis žiedas turi kažką simboliško. Mano vyrui taip pat. smile.gif
Taip kaip turbūt brangus yra sužadietuvių žiedas. Kai man įteikė, pirma net nepatiko. Nenešiojau, poto ir pirštai pastambėjo, tad ir dydis netiko. Bet niekad nekilo mintis jo atsikratyti. Ir nekils. Per vestuves buvau numetus svorį ir tilpo ant rankos. Ir dabar pasitaikius kokiai progai užsidedu. Man jis pradėjo netgi patikti.

Man kaip tik sunkiau būtų pakeisti vestuvinį žiedą nei kažką namuose perdažyti. Kaip tik dabar keičiam baldus, tai senus lengva ranka metu lauk.

Neperšu savo nuomonės. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Kiekvienam savo. Rinkitės ką norit. mirksiukas.gif Kad tik jums būtų gražu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 11 21, 22:59)
Gal per daug prirašiau aname poste ir neparašiau svarbiausios savo minties.
Man vestuvinis žiedas turi kažką simboliško. Mano vyrui taip pat.  smile.gif
Taip kaip turbūt brangus yra sužadietuvių žiedas. Kai man įteikė, pirma net nepatiko. Nenešiojau, poto ir pirštai pastambėjo, tad ir dydis netiko. Bet niekad nekilo mintis jo atsikratyti. Ir nekils. Per vestuves buvau numetus svorį ir tilpo ant rankos. Ir dabar pasitaikius kokiai progai užsidedu. Man jis pradėjo netgi patikti.

Man kaip tik sunkiau būtų pakeisti vestuvinį žiedą nei kažką namuose perdažyti. Kaip tik dabar keičiam baldus, tai senus lengva ranka metu lauk.

Neperšu savo nuomonės. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Kiekvienam savo. Rinkitės ką norit. mirksiukas.gif Kad tik jums būtų gražu. ax.gif

Noriu pasisakyti ir as 4u.gif ir siuo klausimu sutinku su Jumis 4u.gif pavyzdziui del suzadetuviu ziedo man lygiai tas pats, man jis nepatiko, ir nepatinka (modeliu), ir net nepatogus, bet neisivaizduojate kaip ji pamegau.. nekyla mintis net ji nusiimti. Jis man nera grazus, bet jis man brangus ir patinka kitkuom.

Del ziedu mano nuomone tokia pati, jei jau kazkuo tiketi ir daryti pagal tradicijas, simbolius, tai ir daryti taip, o jei jau ne - tai visiskai ne. Taigi tai simbolis amzinas, ilgalaikis, "iki grabo lentos", kaip ir santuoka, meile, istikimybe ir t.t., tai nemanau, kad jis turi buti keiciamas (na nebent isskirtinais atvejais, suluzo, susilankste, nudilo, pamete). Maunam juos vienus ir viena karta, o i ateity visada reikia ziureti, nes vestuviniai ziedai ir yra visam gyvenimui, o ne kada norejau, pakeiciau i nauja. Na nebent ir santuoka keiciama i nauja, kada tik panorejus. Tuo labiau nesutinku, kad lengva pakeisti vestuvini zieda, prisiminimu ir jausmu prasme, tikrai lengviau ismesti sena balda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 22, 00:10)
Noriu pasisakyti ir as  4u.gif  ir siuo klausimu sutinku su Jumis  4u.gif pavyzdziui del suzadetuviu ziedo man lygiai tas pats, man jis nepatiko, ir nepatinka (modeliu), ir net nepatogus, bet neisivaizduojate kaip ji pamegau.. nekyla mintis net ji nusiimti. Jis man nera grazus, bet jis man brangus ir patinka kitkuom.

Del ziedu mano nuomone tokia pati, jei jau kazkuo tiketi ir daryti pagal tradicijas, simbolius, tai ir daryti taip, o jei jau ne - tai visiskai ne. Taigi tai simbolis amzinas, ilgalaikis, "iki grabo lentos", kaip ir santuoka, meile, istikimybe ir t.t., tai nemanau, kad jis turi buti keiciamas (na nebent isskirtinais atvejais, suluzo, susilankste, nudilo, pamete). Maunam juos vienus ir viena karta, o i ateity visada reikia ziureti, nes vestuviniai ziedai ir yra visam gyvenimui, o ne kada norejau, pakeiciau i nauja. Na nebent ir santuoka keiciama i nauja, kada tik panorejus. Tuo labiau nesutinku, kad lengva pakeisti vestuvini zieda, prisiminimu ir jausmu prasme, tikrai lengviau ismesti sena balda  mirksiukas.gif

Kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu mirksiukas.gif Man vestuvinis ziedas irgi grazus simbolis, bet nematau jokios bedos ji pakeisti, jei nebepatiks 4u.gif Juk ne vyra keiti lotuliukas.gif Galu gale, tai tik simbolis smile.gif
Atsakyti
Na, as stengiuosi prie daiktu neprisiristi smile.gif Visgi, kaip sakote, jausmai yra svarbiausia.. Nerisu as ziedo su jokiais jausmais ar prisiminimais ar santuokos priesaika. Sitie dalykai yra mano sirdyje, kuri nesulus, nesusilankstys, nesusibraizys ir tuo labiau jos nepamesiu smile.gif Kiekvienas daiktas, mano nuomone, yra laikinas dalykas.. Jeigu galvociau atvirksciai, ji pametus ar kitaip sugadinus turbut prisigalvociau visokiu nesamoniu (prietaru ir simboliu deka) biggrin.gif
Nesakau, kad jus gyvenate ar mastote neteisingai, cia tik mano nuomone ir mano gyvenimo budas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 11 22, 09:40)
Na, as stengiuosi prie daiktu neprisiristi smile.gif Visgi, kaip sakote, jausmai yra svarbiausia.. Nerisu as ziedo su jokiais jausmais ar prisiminimais ar santuokos priesaika. Sitie dalykai yra mano sirdyje, kuri nesulus, nesusilankstys, nesusibraizys ir tuo labiau jos nepamesiu smile.gif Kiekvienas daiktas, mano nuomone, yra laikinas dalykas.. Jeigu galvociau atvirksciai, ji pametus ar kitaip sugadinus turbut prisigalvociau visokiu nesamoniu (prietaru ir simboliu deka) biggrin.gif
Nesakau, kad jus gyvenate ar mastote neteisingai, cia tik mano nuomone ir mano gyvenimo budas 4u.gif

drinks_cheers.gif Labai graziai isreiskete mintis 4u.gif Visiskai su jumis sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 11 22, 08:40)

Tikrai pritariu ir manau, kad joks daiktas, nei žiedas nei dar kas, nesugriaus meilės sutuoktiniui. 4u.gif

O dėl žiedų keitimo jei nebepatinka dizainas ar pasikeičia skonis, man asmeniškai gaila būtų keisti, nes vestuvių dieną vienas kitam užmovėme būtent šituos žiedus, sakydami "Imk šį žiedą..." ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barda: 22 lapkričio 2012 - 11:00
Taip, kiekvienam savo nuomone, mano nuomone pirkti vestuvini zieda ne tik dabarciai, bet ir ateiciai, ir santuoka juk ateiciai, o ne va ai ji DABAR myliu ir DABAR noriu teketi mirksiukas.gif bet kiekviena ir elgsimes taip kaip mes pacios norime mirksiukas.gif
Atsakyti