Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Volungės darželis - mokykla

VILNIAUS VOLUNGĖS DARŽELIS-MOKYKLA
www.volunges.vilnius.lm.lt
Vilnius, Volungės g. 10, LT-10316,
El. p. rastine@volunges.vilnius.lm.lt
tel. (85)271-05-82

"2011 m. liepos 13 d. Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nutarimu Nr. 1-164 Vilniaus Volungės pradinė mokykla pertvarkyta į Vilniaus Volungės darželį - mokyklą.
Nuo 2011 m. rugpjūčio 12 d. valstybinėje įmonėje Registrų centras įregistruota kaip Vilniaus Volungės darželis - mokykla."


ikimokyklinio ugdymo grupių vaikučių sąrašai skelbiami čia:
http://www.volunges....lt/Informacija/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neravardo: 13 balandžio 2012 - 13:09
Kiek suprantu pagaliau jau prasidejo darzelio grupiu veikla. Jei nemaisau, pavaduotoja ugdymui minejo, jog nuo sio ateinancio pirmadienio kviecia vaikucius pradeti lankyti.
Kadangi mes dar be pazymos - tai per kita savaite susitvarkysim pazyma, ir jau nuo 23 balandzio bandysim eiti i savo grupe. thumbup.gif
labai nekantraujam, labai nerinaujam, bet tikimes tik geriausio biggrin.gif


butu malonu isgirsti atsiliepimus tu teveliu, kurie jau nuo kitos savaites keliaus i darzeli ax.gif
Atsakyti
Mes einam antrą dieną smile.gif Viskas ten gerai.
Nors vakar vienoj grupėj vaikas vis kosėjo - matyt, tėveliai jau "susitarė", kad sergančių vaikų namie nelaikys. Bet visur tas pats, taigi lieka grūdintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika28: 18 balandžio 2012 - 11:25
Su tuo "susitarimu" tai tiesa, per susirinkima lyg ir buvo snekama kokius vaikus galima vesti, o jau kuriuos nebe. Bet teveliai patys sprendzia gaunasi. Nors esu girdejusi kad kai darzelio direktore yra griezta siuo klausimu, aukletojos taip pat yra tos pacios pozicijos, tai ir teveliai kazkaip rimciau ir atsakingiau elgiasi.

O jus is kurios grupes? Ismisrios 1 gr ar is 2009 m 2 grupes?
Per susirinkima pristate dvi aukletojas, idomu kuri kurios grupes yra?
Kaip pratinates? Kelias valandas bunat kartu ar paliekat kuriam laikui:)

Atsakyti
Mes iš mišrios, auklėtoja Ramūnė, o kitoj grupėj Rūta, nors jų lyg ir nemačiau per 04-02 susirinkimą.
Šia savaitę vedžiosiu po 2 val. ir budėsiu už durų, mat vis išeina patikrint ar aš esu. Eigoje matysis kaip sekasi. Kolkas patinka.
Atsakyti
Taip vaikas lauke pirmosios dienos darzelyje, taip ruosemes....ir susirgom verysad.gif teks pirmaja dienele atideti kitam kartui doh.gif
Atsakyti
Mes irgi neseniai sulaukėme skambučio, kad galime jau lankyti darželį smile.gif Labai nudžiugome, nes jau buvau palaidojusi šitą viltį smile.gif Tad nuo gegužės 2 dienos prisistatysime smile.gif Man tik pasakė kad šlepkytes pasiimčiau ir tiek, eisiu ir su mažėle nes neturiu kam palikti, gal žinote ar galima taip, kad kurį laiką su ja pabūčiau dėl visa pikta, nors didžioji lyg rodo didelį norą ir aiškiai supranta kad be manęs bus, jinai man į kaimą su tėčių važiuoja ir jokių bėdų nebūna smile.gif Šiaip nežinau nei kas nei kaip, neseniai čia atsikraustėme i volunges gatvelę, tai ir man būtų malonu sužinoti nuomones smile.gif Šiaip man matosi pro langą ir kiemelis ir langai, tai viskas labai gražiai bent iš šono atrodo, nemačiau rėkiančių ar tampančius vaikus auklyčių ir pats pastatas gražus labai tvarkingas, labai patiko ir direktorė ir kiek supratau pavaduotoja ten, pirmas įspūdis liuuks thumbup.gif
Atsakyti
Pagal varda tai Kotryna su mumis grupeje smile.gif
mes del ligos atidejome savaitei. Tai eisime nuo balandzio 30 d.
Del pasilikimo- darzelio internetiniame puslapyje rekomenduoja keleta dienu buti salia, kad jaustu sauguma. Po to jau palikineti porai valandu darzelyje. Su miegojimu - dar veliau. Bet is esmes manau labai viskas priklauso nuo vaiko budo.
O kad yra kas pro langa musu darzelinukus matys - tai man taip ko tais ramu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Katik žiūrėjau sąrašus tai labai įdomu bet mūsų pavardės ten nėra net g.gif ot pradėjau dabar jau nerimauti doh.gif
Atsakyti
Parašykite kaip Jums šiandieną sekėsi ax.gif mes va au pažymą turime tai poryt irgi keliausime cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KIKO @ 2012 04 30, 09:01)
Parašykite kaip Jums šiandieną sekėsi  ax.gif  mes va au pažymą turime tai poryt irgi keliausime  cool.gif

Sveiki darzelinukai 4u.gif

Musu pirmoji dienele praejo puikiai. Buvome iki pietu miegelio.
Grupeje tik keturi vaikuciai. Berniukas labai liudejo mamos, bet naujojo darzelio lankytojo (musu) neisgasdino. Gal del to, kad grupeje (su pertraukomis) buvau ir as. Aukletoja Beata ir auklyte Jutare - nuostabios 4u.gif wub.gif

Maniskiui labai rupejo isbandyti lovyte, tai po pietu palikau, galvojau gal uzmigs. bet "bandymas" greitai baigesi ir atvaziavau pasiimti savaji namo.

Kol kas, kol mazai vaiku - netruksta zaislu, knygeles irgi pasidalina. bet ateiciai - gal net sia savaite surinksiu namie ir atnesiu i darzeli.
Atsakyti
O kaip buvote ar ištisai ar palikai ir atėjai vėliau, ta prasme kokios tos pertraukos yra? smile.gif ir kaip praėjo dienotvarkė, ar ėjote į lauką, ką veikinėjote iki pietų beje dar kelinta valanda nuejote? smile.gif beje kas kokiomis valandomis vyksta, kada pietus, kada pietus smile.gif ir kiek supratau auklytės paskambino ir pasakė kad mažiukas tavo nemiega ar kaip? Ir ko prireikė ten būnat? smile.gif oh kiek klausimų ax.gif

Atsakyti