Išsiėmiau vištienos krūtinėlę, tai žadu šiandien daryti troškinį su šaldytom daržovėm, kažin gausis man kas ar nelabai
QUOTE(Love* @ 2012 01 02, 14:50)
Išsiėmiau vištienos krūtinėlę, tai žadu šiandien daryti troškinį su šaldytom daržovėm, kažin gausis man kas ar nelabai
arba gausis , arba ne
Gausis, jei ipilsite kokios grietineles, kario idesite ... kaip gali nesigaut toks paprastas patiekalas...
QUOTE(brashke77 @ 2012 01 02, 13:04)
arba gausis , arba ne
Gausis, jei ipilsite kokios grietineles, kario idesite ... kaip gali nesigaut toks paprastas patiekalas...
Gausis, jei ipilsite kokios grietineles, kario idesite ... kaip gali nesigaut toks paprastas patiekalas...
Grietinėlės neturiu, kario yra. pirmą kart darysiu, aš čia naujokė ir vituvėje taip pat bet jeigu kukuliukai gavosi,tai manau gausis ir šitas tik nežinau kokį kiekį daryt, nes mažai man neišeina
QUOTE(Love* @ 2012 01 02, 15:17)
Grietinėlės neturiu, kario yra. pirmą kart darysiu, aš čia naujokė ir vituvėje taip pat bet jeigu kukuliukai gavosi,tai manau gausis ir šitas tik nežinau kokį kiekį daryt, nes mažai man neišeina
jei turit 1 krutinele, tai as visa pakeli darzoviu deciau, pries tai krutinele trumpai pakepinus sviestuke arba aliejuje, tada darzoves, o kai jos bus gatavos, gardinkite prieskoniais, dekite sauksta miltu ir kai jie pakeps, skieskite , pvz, pienu, bus tokiama kaip besamelio padaziuke, labai skanu su ryziais, daznai taip darau, maziau kcal nei su grietinele
sekmes
QUOTE(brashke77 @ 2012 01 02, 13:23)
jei turit 1 krutinele, tai as visa pakeli darzoviu deciau, pries tai krutinele trumpai pakepinus sviestuke arba aliejuje, tada darzoves, o kai jos bus gatavos, gardinkite prieskoniais, dekite sauksta miltu ir kai jie pakeps, skieskite , pvz, pienu, bus tokiama kaip besamelio padaziuke, labai skanu su ryziais, daznai taip darau, maziau kcal nei su grietinele
sekmes
sekmes
turiu visas 4 krutinėles tai gal bent dvi dėt žadu nes ir ryt į darbą kad liktų įsidėti
QUOTE(daiwyte @ 2012 01 02, 13:07)
Aciu,as ir mastau abrikosus dziovintus deti,bet ar daugiau nieko nereikia ta prasme padaziuko kokio a?ar uztenka papirint,padruskinti ir vaisius
Jei kalbate apie mėsytės papipirinimą ir padruskinimą, tai net nežinau, manau skonis nebus labai intensyvus. Aš visad šiam didkepsniui darau tokį marinatą: pora šaukštų garstyčių, šaukštas citrinos sulčių, pora šaukštų alyvuogių aliejaus, 4 skiltelės spausto česnako, dziovintas ciobrelis, siek tiek cili pipiriuku arba saukstelis cili padazo, malti juodi pipirai. mėsą apipilu marinatu ir palaikau per naktį šaldytuve. Mėsa gaunasi tokia minkštutė, o dar tie vaisiai...
QUOTE(grange @ 2011 12 29, 17:20)
Noriu pasidalint dar vienu išbandytu būdu vištienos krūtinėlės.
Labai kvapni, traški vištiena. Tikrai neliks abejingų ♥
Labai kvapni, traški vištiena. Tikrai neliks abejingų ♥
Kaip tik ieškojau, ką pasigaminti pietums ir užkliuvo už akių šitas receptukas. Jau spėjau ir pasigaminti, ir pavalgyti. Iš ties labai trašku, kvapnu ir vištiena sultinga gavosi. Išbandžiau ir orkaitėje, ir keptuvėje Gaminsiu dar tikrai
QUOTE(brashke77 @ 2012 01 02, 13:23)
jei turit 1 krutinele, tai as visa pakeli darzoviu deciau, pries tai krutinele trumpai pakepinus sviestuke arba aliejuje, tada darzoves, o kai jos bus gatavos, gardinkite prieskoniais, dekite sauksta miltu ir kai jie pakeps, skieskite , pvz, pienu, bus tokiama kaip besamelio padaziuke, labai skanu su ryziais, daznai taip darau, maziau kcal nei su grietinele
sekmes
sekmes
O jeigu nedėčiau jokių miltų ir pieno nepilčiau,kažkaip labai jau nenoriu tų padažų
QUOTE(Love* @ 2012 01 02, 15:54)
O jeigu nedėčiau jokių miltų ir pieno nepilčiau,kažkaip labai jau nenoriu tų padažų
Apvoliokite krakmole krutineles gabaliukus,pries kepdama,-bus traski vistiena.Tada dar truputi patroskinkit su darzovem
Visgi dariau su pienu
,
,
Įdarytas kiaulienos pjausnys su džiovintais bravykais ir feta
Reikės
Naudojau kiaulienos kumpį
Mėgiamų prieskonių (šiuo atveju naudojau druską, pipirus, kalendrą ir mairūną)
Įdarui
Geros saujos džiovintų grybų
1 svogūnas
100 gr fetos (galima naudoti ir kitą sūrį, man feta patinka dėl savo kreminės konsistencijos)
Džiuvesėlių
Miltų (naudojau kukurūzų miltus)
Kiaušinių
Viskas labai paprasta. Reikia pasiruošti mėsą. Pjausniai neturi būti itin stori. Įpjovus horizontaliai, pjausnį šiek tiek pamušti, kad būtų plonesnis.
Pasidaryti įdarą. Grybus užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti kelias valandas, išvirti. Išvirusius nusausinti. Smulkiai supjaustyti svogūną, pakepinti. Grybus susmulkinti ir sudėti į keptuvę, apkepinti kartu su grybais. Jei naudosit fetą, druskos papildomai dėti nereikia. Apkeptus svogūnus ir grybus sumalti blanderiu, dėti fetą ir viską gerai išmaišyti.
Pjausnius prikimšti įdaro. Apvolioti miltuose, kiaušinyje ir džiuvesėliuose.
Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, apkepusius sudėti į skardą ir pašauti į orkaitę, 180 temp, 15 min.
Reikės
Naudojau kiaulienos kumpį
Mėgiamų prieskonių (šiuo atveju naudojau druską, pipirus, kalendrą ir mairūną)
Įdarui
Geros saujos džiovintų grybų
1 svogūnas
100 gr fetos (galima naudoti ir kitą sūrį, man feta patinka dėl savo kreminės konsistencijos)
Džiuvesėlių
Miltų (naudojau kukurūzų miltus)
Kiaušinių
Viskas labai paprasta. Reikia pasiruošti mėsą. Pjausniai neturi būti itin stori. Įpjovus horizontaliai, pjausnį šiek tiek pamušti, kad būtų plonesnis.
Pasidaryti įdarą. Grybus užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti kelias valandas, išvirti. Išvirusius nusausinti. Smulkiai supjaustyti svogūną, pakepinti. Grybus susmulkinti ir sudėti į keptuvę, apkepinti kartu su grybais. Jei naudosit fetą, druskos papildomai dėti nereikia. Apkeptus svogūnus ir grybus sumalti blanderiu, dėti fetą ir viską gerai išmaišyti.
Pjausnius prikimšti įdaro. Apvolioti miltuose, kiaušinyje ir džiuvesėliuose.
Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, apkepusius sudėti į skardą ir pašauti į orkaitę, 180 temp, 15 min.
Nu va vakar kepiau sprandines vyniotinis su dziovintais abrikosais
Sprandines isklotine pagardinam druska, juodais pipirais,cesnako skiltelem trintom,biski cili pipiru milteliu,saldzios paprikos milteliu ir baziliko dziovinto,pastovejo dvi valandas ,paskui sudejau dziovintus abrikosus ,suviniojau ,ant virsaus mesos dar druskytes ir baziliko,dejau i rankove ir kepiau apie valanda
Nuotrauka nekokybiska ,nes skubejau nufotografuoti kol dar buvo nesuvalgyta
Sprandines isklotine pagardinam druska, juodais pipirais,cesnako skiltelem trintom,biski cili pipiru milteliu,saldzios paprikos milteliu ir baziliko dziovinto,pastovejo dvi valandas ,paskui sudejau dziovintus abrikosus ,suviniojau ,ant virsaus mesos dar druskytes ir baziliko,dejau i rankove ir kepiau apie valanda
Nuotrauka nekokybiska ,nes skubejau nufotografuoti kol dar buvo nesuvalgyta