Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis "Vaikystės takas" Žvėryne

Sveikos 4u.gif
Gal yra lankančiųjų šį darželį? Kol kas atsiliepimų labai mažai smile.gif Nuo pirmadienio sūnus pradeda "darbą" šiame darželyje. Norėčiau išgirsti nuomones ir atsiliepimus.
Atsakyti
Būkite visiškai rami. Mano dukrytė (mamyčiukas, tik atjunkinta nuo krūties) pradėjo lankyti šį darželį gegužės mėnesį. Pati su ja kartu buvau visą savaitę. fantastiška atmosfera. fantastiški pedagogai, turtingi užsiėmimai. Aš buvau visiškai sužavėta kaip ten užsiimama su vaikais. Gaila, dėl finansinių priežasčių nebegalėjom lankyti šitos ugdymo įstaigos. bet įspūdžiai kuo geriausi. Vaikutis ir dabar dar vis mini darželį ir vaikučius ten. Miela šilta gera, kaip namie..

P.S. nesu aš nei Austėjos draugė, nei pažįstama. Tiesiog labai labai norėčiau, kad galėtume ten eiti vėl. Deja, serga mažoji dažnai, tad mums per brangu mokėt ir už darželį, ir auklei.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota @ 2011 11 18, 10:02)
Būkite visiškai rami. Mano dukrytė (mamyčiukas, tik atjunkinta nuo krūties) pradėjo lankyti šį darželį gegužės mėnesį. Pati su ja kartu buvau visą savaitę. fantastiška atmosfera. fantastiški pedagogai, turtingi užsiėmimai. Aš buvau visiškai sužavėta kaip ten užsiimama su vaikais. Gaila, dėl finansinių priežasčių nebegalėjom lankyti šitos ugdymo įstaigos. bet įspūdžiai kuo geriausi. Vaikutis ir dabar dar vis mini darželį ir vaikučius ten. Miela šilta gera, kaip namie..

P.S. nesu aš nei Austėjos draugė, nei pažįstama. Tiesiog labai labai norėčiau, kad galėtume ten eiti vėl. Deja, serga mažoji dažnai, tad mums per brangu mokėt ir už darželį, ir auklei.. verysad.gif


Kazin ar nesumaiset su "vaikystes sodu"?? Nes austejos berods sodas yra, o čia takas smile.gif
Mane taip pat domina atsiliepimai apie si darželį
Atsakyti
Mes buvom apziureti šio darželio. Didelio įspūdžio tikrai nepadarė. Visu pirma labai šalta - ypač grindys. Aišku, basi vaikai nevaiksto, bet juk tikrai dažnai sėdi ant žemes. Nu ne už ką nenorėčiau, kad mano vaikas sedetu ant tokio šaltumo grindų. Tiesa, grupėje yra keli kilimai, bet pvz toje erdvėje, kur vyksta muzikos užsiėmimai - ne tik kad jokių kilimu, ten iskart laukinės durys yra, ir jei kazkas ateina/išeina - nu tikrai jaučiasi šaltukas is lauko...
Kitas dalykas, kas labai nepatiko - miegamasis. Ten yra istraukiamos lovytes (viena is po kitos, na kaip stalciai išvažiuoja. Trys aukštai gaunasi) - tai vaikai absoliučiai visi miega vienas šalia kito, be jokių tarpu. Ir lovytes tikrai gana mažos pasirodė, nezinau, kaip ten didesni vaikučiai telpa. Man trūksta ten erdves, turbut jei vienas vaikas nubunda, tai visi kiti irgi is paskos keliasi....
Dar nepatiko, kad maistą uzsisakineja - vietoje negamina.
Auklėtojos lyg ir nieko pasirodė, bet del ugdomosios veiklos irgi kažkaip abejoju. Man pasirodė, kad vaikučiai ten tiesiog prižiūrimi, su jais žaidžiama, bet kažkokio rimtesnio ugdymo nelabai yra. Na bet cia galiu ir klysti - per daug nesidomejau, nes del anksciau išvardintų trūkumu iskart atsisakem šito varianto.
Tiesa, kiek vaisciojant uzmeciau akį į zaisliukus, tai dauguma plastmasiniai ir labai abejotinos kokybės
Atsakyti
sveiki, mes si darzeli irgi apziurejom, domejomes, nes valstybinio dar siais metais greiciausiai negausime, o kazkur reikes vaikuti nuo rudens leisti. Man jis paliko labai gera ispudi, kiek maciau ten man viskas patiko. Grindys yra sildomos tualete ir rubineje, kur yra vaikuciams aktualiausia, miegamasis kambarys irgi puikus, nezianu kodel kitoms mamytems nepatinka keliu aukstu lovos, bet man jos labai puikios ir vietos ten tikrai pakankamai ir erdves maziau uzima. Mano vyresnelis miega tokiose ir tikrai nesiskundziu.
Kas liecia zaisliukus, tai irgi visokiu pilna ir maziems yra kas veikti ir didesniems lavinamuju visokiausiu yra.
mazaji buvau kelioms valandoms palikusi, ziurejau kaip jausis, tai kaip isejau neverke, taip ir grizau buvo uzsiemes veikla ir manes net nepasigedo. O ir aukletojos tokios siltos ir gerai nusiteikusios, kiek maciau su vaikuciais tikrai uzsiimancios, o ne vien priziurincios, kai atejom su vaikuciais piese, o po pietu miegelio sake eilerastuka mokysis, manau kad veiklos mazajam siame darzelyje pakaks.
Kas liecia matinima tai pietu nebuvom pasilike, bet paziurejus meniu labai ivairus, o kad vietoj negamina, tikrai nematau problemos, juk laikosi visu reikalingu instrukciju ir nemanau kad atveztu nekokybiska maista, juk uzsakineja irgi is ten, kas gali tiekti darzeliams maista, o ne siaip is kokios kavines.
Kol kas kiek darzeliu apziurejome sitam teikiu pirmenybe, nes atitinka musu lukescius, manau kol negausim valstybinio, lankysim sita darzeli. thumbup.gif
Atsakyti
"Vaikystės taką" Žvėryne (Mickevičiaus g.) vaikas mūsų lanko jau kelis mėnesius. Daug kur vadovaujamės rodikliu AR PATINKA VAIKUI. Kiek apžiūrėjom privačių darželių, šiame jis jautėsi geriausiai, todėl ir pasirinkom. Nenusivylėm: nors vaikas naminukas, bet jau po savaitės noriai pasiliko, išeiti vakare visiškai nenori, neserga (nors pradėję "darželiauti" prisipirkom vaistų, nes manėm - dabar jau bus...), ėmė "draugauti" su puoduku. Savaitę pati lankiau su vaiku, tai veiklos tikrai užtektinai - 3 k. per savaitę ateina muzikos mokyti, vis naujų darbelių prikabinta, knygas skaito, eilėraščių mokosi. Labiausiai patiko, kad kasdien (išskyrus šalčius) eina įsikibę į tokią ilgą gyvatę pasivaikščioti į lauką - apeina savo rajoniuką ir į kiemelį pažaisti. Labai smagiai atrodo smile.gif Džiaugiamės, kad ir valgyti vaikas pradėjo tai, į ką namie net nežiūri (pvz., manų košė).
Ką kaip mama papeikčiau? Iš tiesų šaltas grindis, ant kurių jie rytą žaidžia ir voliojasi - kai pati lankiau su vaiku, po kelių valandų jau ėmė drebulys.
Patinka dar, kad auklėtojos nemažai papasakoja apie vaiką, kas sekėsi, o ką ir "paskundžia"...
Šiaip patarčiau mamoms renkantis darželį žiūrėti, kuris prie dūšios vaikučiui - kur jis visąlaik prisipaudęs išsigandęs prie mamos, o kur mėgina žaislus apžiūrėti, atsitraukti - juk bet kuriame darželyje leidžia kelias valandžiukes pabūti susipažįstant...
Atsakyti
Mūsų vyresnioji taip pat lanko šį darželį. Jį rekomendavo draugai. Dar vienų draugų dukra taip pat jį lanko.
Tik patys geriausi ir šilčiausi atsiliepimai apie šį darželį ir auklėtojas. Dukra labai noriai eina į jį. Auklėtojų vardus puikiai žino, matosi, kad jai labai patinka auklėtojos.
Kiek žinau kiekvieną dieną daro visokius darbelius, mokosi dainelių, eilėraštukų (per darželio pirmą gimtadienį jau toookią programą ištaisė, kad sėdėjau ir ašaros byrėjo, kad mano mažylė jau taip moka wub.gif ).
Maistą atveža kiekvieną dieną skirtingą ir šviežią.
Jei būtų galimybė ir antrą ten leistume, bet..
Atsakyti
Mūsų dukra irgi lanko šį darželį, nes valstybiniam buvo tragedija, niekaip nepritapo tai paleidom čia. Ji buvo totali mamyčiukė, o dabar į darželį ena su malonumu. Auklės - tikrai labai geros. darbų jie ten daro milijoną - vos ne kasdien atsineša ji namo kkokių nors "šedevrų", o darželyje jais nustatytos visos palangės ir sienos nukabintos:) labai turtnga programa - jie ir užgavėnes šventė su tikru laužu, ir blynus kepė, ir svogūnus bei velyku zolyte ant palanges laukiant pavasario sodino kiekvienas:)))) ir ėjo į parduotuvę (pirko visi vieną batoną....smile.gif))))) - jaučiu geras buvo vaizdelis (ten visiškai šalia darželio yra tokia mini mini parduotuvė); ir lapus grėbė rudenį ir slidinėjo nuo kalno žiemą. Maistas geras, nes maniškė ten valgo VISKĄ, o namie - beveik nieko...ir kai ryte sunku keltis, tai didžiausia motyvacija būna, kai sakau "vaikučiai jau gal pusryčiauja..." tai kaip viesulas šoka iš lovos tada...wink.gif)))) Gal vienintelis minusas mums būtų tas, kad mažoka vyresnių vaikų - ir bendravimo su vaikais progresas nevyksta akimirksniu. Bet visumoj tai labai nuoširdžiai sakau, kad neįsivaizduoju geresnio daržo savo vaikui. Aišku, kaina irgi atitinkama, bet patikėkit, turtų ten niekas nesusikrauna, nes gi ribojamas vaikų skaičius.
Atsakyti
musu vyresnelis lanko si darzeli. Jau metai kaip lankome si dsarzeli ir esame patenkinti aukletojomis ir aplinka. Mano vaikas labai uzdaras, bet pastebejau, kaip ima bendrauti, kaip nebevengia kitu vaiku, namie dainuoja darzely ismoktas daineles. Darzely valgo beveik viska, nors namie jis tikras gurmanas - issirenka ko nori. Del atveztinio maisto tikrai nesijaudinu - tai labai dazna privaciu darzeliu praktika. Yra imones, gaminancios maista specialiai darzeliams ir net mokykloms. Jos turi atitikti grieztus standartus, nes kitaip neteks licenzijos. Gal net geriau imone gaminanti maista, nei pora tetuyciu verdanciu neaisku maista dideliuose katiluose...
Maistas isties ivairus - galima mayti dienos raciona ant lentos. Visa savaite nesikartoja maisto gaminiai, jokiu rukytu produktu, jokiu desreliu ir kitokiu nesamoniu (kaip buna valstybiniuose kartais...), labai daug darzoviu.
Man labai patiko gimtadienio sventimo tradicija - jubilijatui padaroma karuna, knygute su visu darzelio draugu apvedziotom rankytem smile.gif Miela ir grazu. Labai tikiuosi, kad darzelis tik geres ir kad ateityje finansai leis ir antra vaika leisti cia.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jau ziuriu cia visos "Vaikystes tako" mamkos susirinko biggrin.gif Nu va, maniskis jau puse metu kaip lanko sita darzeli, tai irgi nepagailesiu graziu atsiliepimu, nes vaikis per pusmeti ne tik kalbeti pradejo, bet ir dainuoti ismoko, ant puodo riekalus susitvarkyti ir siaip savarankiskas patapo, nors kai pradejo lankyti darzeli, ne dvieju metu neturejo biggrin.gif Patinka man ju veikla, kiemelis ir aisku aukletojos! smile.gif labai smagu, kad simbolines mokslo metu pabaigos proga iteike ne tik diplomus, bet ir papkyte su piesiniais smile.gif dabar perskaiciau, kad visai salia Birutes g. atidaro antra "Vaikystes taka", nes va jau ir draugai klausinejasi ar butu laisva vietele smile.gif
Atsakyti
mes i sostine atsikraustom, ir nezinia kaip su darzu bus swoon.gif

Atsakyti
nu va, pasiskambinom i svietimo skyriu. 4u.gif

Sako, taip-stokit i eile savivaldybeje blink.gif o rugpjucio vidury-matysim, kur yra laisvu ietu-ten ir siulysim, o jums tiks ar ne-ziuresit doh.gif

jei vietu nebus-lauksit blink.gif
Atsakyti