Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 11 24, 14:34)
galvojau sumest visas paletes į vieną papkę, bet gal mest atskirai pagal potipius? tarkim visokias vasaros paletes, žiemos, rudens ir pavasario?

man atrodo geriau atskirti smile.gif
Atsakyti
Ačiū už paletes 4u.gif

QUOTE(sunray @ 2011 11 24, 13:05)

QUOTE(bytte @ 2011 11 24, 13:29)

Nu šakės, dabar žiūriu, kad mano plaukų spalva labiau atitinka soft autumn, nes šviesesnė, akys ten irgi hazel yra, o ir oda mano tokia pilkšva, kaip pirmoji soft autumn pavaizduota biggrin.gif Kita vertus, grey, spruce, burgundy ir navy iš soft summer paletės man tinka... Ai, nors pamačiau tokią odos spalvą ir soft summer paletėj. Jaučiu per daug jau galvoju biggrin.gif Nes dar dabar daugiau tinkančių spalvų iš soft summer paletės pamačiau. Dabar jau praktiškai neabejoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 24 lapkričio 2011 - 13:42
QUOTE(Etama @ 2011 11 24, 14:06)
o lūpų, skaistalų spalva irgi su kažkuo turi susigroti?

Su rūbais ir akių makiažu.
Graži spalva, aš tokias mėgstu. Man rodos, ji tinka prie įdegio ir baltų dantukų, nepriklausomai nuo tipo 4u.gif

QUOTE(femme @ 2011 11 24, 14:17)

tai jums matyt netinka toks ekonominis variantas, kai alyvų aliejus tinka ir kūnui ir plaukams ir blynams tongue.gif

Bandžiau ir labai netiko. Apskritai nemėgstu aliejų schmoll.gif Dabar turiu vieną mišinį, kuris iš tikrųjų padėjo nuo plaukų slinkimo, bet tas riebumas wacko.gif Plaukus išplaunu 4 kartus ir kitą dieną dar kartą. Tada galiu vaikščioti 5 dienas ramiai. Aliejų nemėgstu būtent dėl riebumo, nepatogumo
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 11 24, 13:17)
mano šiandieninis derinukas irgi spalviškai labai rudeninis blush2.gif
user posted image
sijonukas samaninis zomšinis ax.gif

femme, man golfas išsimuša iš konteksto... jei būtų rusvas, gal kitaip žiūrėtųs, o ta pieno spalva su samanine sijono.. man asmeniškai nelabai, nors pats derinys visumoj gražus.

Prisipažinsiu, aš kad ir kiek domiuosi tom spalvom, nu grybauju žiauriai. Sakau, sudėtų man čia 10 žalios atspalvių, matyčiau, kad jos visos skirias, bet jei pardėj reiktų rinktis, kas MAN tiktų, mano akis niekaip neatskirtų, ar šita žalia buvo prie žiemos ar prie vasaros schmoll.gif Nežinau, gal todėl, kad man niekad gyvenime nesisekė dailė darbeliai? laugh.gif

ir toks retorinis klausimas - kas apskritai turima omeny "tau tinka"? čia žiūrimas tikimas prie žmogaus veido? kad jį pagyvina arba pasendina ir pan?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2011 11 24, 14:30)
o tokia violetine (isskyrus golfa) tiktu soft summer? ar soft summer grieztai tik visokios dusty lilac ir svelnios svelnios violetines?

Dusty lilac čia batai g.gif Mano manymu, visas derinys tiktų soft summer
Atsakyti
O žiūrėkit, atsimenu kažkurioje temoje skaičiau, kad formuojant ekonomišką garderobą patartina rūbus rūšiuoti pagal spalvas arba pagal kelnes/sukneles/maikes. Kurį būdą taikote jūs? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2011 11 24, 14:30)
o tokia violetine (isskyrus golfa) tiktu soft summer? ar soft summer grieztai tik visokios dusty lilac ir svelnios svelnios violetines?

sis koliazas visas vasarinis, manau jis tinka ir soft 4u.gif
bytte , jeigu jums tinka ziemos palete, tai neverta gal sukti galvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 11 24, 13:49)
femme, man golfas išsimuša iš konteksto... jei būtų rusvas, gal kitaip žiūrėtųs, o ta pieno spalva su samanine sijono.. man asmeniškai nelabai, nors pats derinys visumoj gražus.

turiu ir rusvą golfą, irgi nešioju šiame derinyje, nors man asmeniškai šiandien labai norėjosi kažko šviesesnio, nes nuotaikos depresinės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 11 24, 14:49)

ir toks retorinis klausimas - kas apskritai turima omeny "tau tinka"? čia žiūrimas tikimas prie žmogaus veido? kad jį pagyvina arba pasendina ir pan?

Dėl golfo pritariu, ir mano akiai jis čia netinka blush2.gif

Tinka, pagal mane - tai neblyškina, užvis labiausiai nemėgstu tokio efekto blush2.gif Taip pat spalva tinka kai:
nesendina, o dar geriau jaunina
nepabrėžia tamsių paakių, o gal net iš dalies maskuoja
nepabrėžia kitų odos trūkumų (kapiliarų, dėmelių, spalvos nelygumų)
akys atrodo ryškesnės, spindinčios, pabrėžia skių spalvą
bendras vaizdas šviežias, gerai išsimiegojusio, nepavargusio žmogaus

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 11 24, 14:25)
ten tokia kaip šioje paletėje antroje eilutėje ketvirta nuo apačios...

O šita paletė visoms žiemoms rekomenduojama? Kažkokia keista paletė, man daugiau nei pusė netiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 24, 12:09)
user posted image

Šitas mano akiai laisvalaikui dabartiniam orui absoliučiai toooobulas wub.gif wub.gif

femme, būtų gražu, jei ne tas golfas. Dabar per daug spalvų deriny. Labai gražus sijonas. Ir batai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 24 lapkričio 2011 - 13:58
QUOTE(femme @ 2011 11 24, 13:17)
mano šiandieninis derinukas irgi spalviškai labai rudeninis blush2.gif

man tai kažkaip asmeniškai ne, ir spalvų per daug skirtingų, kas jau panašiau į makalynę, o ne į derinimą, ir nesižiūri man viskas g.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 13:27)
Pagyvenusio baklazano rolleyes.gif

thumbup.gif patinka man jūsų spalvų paletė: išsigandęs baklažanas, pagyvenęs baklažanas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 11 24, 13:49)

Prisipažinsiu, aš kad ir kiek domiuosi tom spalvom, nu grybauju žiauriai. Sakau, sudėtų man čia 10 žalios atspalvių, matyčiau, kad jos visos skirias, bet jei pardėj reiktų rinktis, kas MAN tiktų, mano akis niekaip neatskirtų, ar šita žalia buvo prie žiemos ar prie vasaros  schmoll.gif 

na pavyzdžiui yra žalia samaninė, chaki, jūros bangos ir smaragdinė, negi jos Jums nesiskiria?
Atsakyti