Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Stichija @ 2011 09 02, 10:19)
tai kai tos blakstienos uzkniso, uzsidejau alyvuogiu aliejaus kompresa, per 5 min visos atsiknojo  blush2.gif

tai prastai prilipdytos buvo biggrin.gif nes kai aš bandžiau jas nuimti (kai pirmą kartą buvau užsidėjus)-tai ir ricinos aliejų tepiau, ir alyvuogių -niekas man tų klijų nenuėmė..tiesa blakstienos buvo nuluptos jau, bet klijų nemažai likę ir tik per kokią savaitė daugmaž nusiėmė, ir tai vietomis buvo likę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 09 02, 11:19)
o gal jus akytes valetes su kokiu riebiu pieneliu, ar netycia vis kokiu kremu uztepdavot?  blush2.gif  nes nuo riebalo labai greitai atsiklijuoja , mane net buvo panele perspejusi, kuri deda, kad tik jokio riebalo nepapultu ant akiu, tai kai tos blakstienos uzkniso, uzsidejau alyvuogiu aliejaus kompresa, per 5 min visos atsiknojo  blush2.gif

niu, kad ne, nei dažiau, nei vokus kuo tepiau, tik neriebiu paakius, kalbant apie akių srity smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunutė: 02 rugsėjo 2011 - 12:29
Neseniai prisiauginau blakstienas pirma karta, tai susiduriau su tokia problema, kad kai nesioju paprastus akinius baisiai nemaloniai remiasi i stiklus lotuliukas.gif blakstienos nera labai ilgos ir siaip lesius nesioju, bet jau taip nepatogu doh.gif
Taip pat sudetingesnis tapo seseliu tepimas verysad.gif
Dar nebandziau su bespalve zele tepti, geriau atrodo blakstienos? 4u.gif
Atsakyti
Tylene, o kur tu prisiaugini blakstienas? pas kokia meistre? ir kokiam salone?
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 09 02, 15:41)

Aš pas Rykutę, Kaune. 4u.gif Man tai super jos darbas, jokių priekaištų neturiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2011 08 26, 10:01)
Sveikos smile.gif
Prisiauginau ir as blakstienas smile.gif siaip viskas grazu, blakstienos priklijuotos po viena -  tikrai idealus darbelis  drinks_cheers.gif
bet... laikosi iki 2 sav. klijukai normalus, ne jautrioms akims. pirmus kartus dar ploviau akis po nakties, paskutini karta nei karto negavo vandens.. tiesiog is visu iskritusiu blakstienu kokios 4-5 buna su mano blakstiena, visos likusios tik pridetos..
Tai kas cia kaltas? meistre tikrai gera. gal mano blakstienos kokios ne tokios  doh.gif

Nu neblogai... Man kaune priaugino panemuneje mergaite viena, tai po 6 sav drasiai i zmones ejau, dbr jau du menesiai praeje, as pakirpau biski, nes aisku tarpai atsirado, leliukas ant ranku, neturiu kam palikt kad nuvaryt priaugint, laikos kaip pasiute, nebent iskrenta, bet neatsiklijuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 09 02, 20:47)
Aš pas Rykutę, Kaune.  4u.gif  Man tai super jos darbas, jokių priekaištų neturiu. bigsmile.gif

as irgi meistres kontaktu noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 09 02, 17:41)

QUOTE(matrioshkyte @ 2011 09 04, 21:13)
as irgi meistres kontaktu noreciau smile.gif

as va tai pas Pentarda is SM dejausi ax.gif
labai dziaugiuos, nes jau ilga laika deduosi ir viskas ciki thumbup.gif

Merginos tiek Rykutei tiek Pentardai galima juk i az rasyt mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2011 09 02, 20:48)
Nu neblogai... Man kaune priaugino panemuneje mergaite viena, tai po 6 sav drasiai i zmones ejau, dbr jau du menesiai praeje, as pakirpau biski, nes aisku tarpai atsirado, leliukas ant ranku, neturiu kam palikt kad nuvaryt priaugint, laikos kaip pasiute, nebent iskrenta, bet neatsiklijuoja  g.gif

Cia rimtai po 6 sav??? blink.gif
pas mane 2 savaites buvo 5 ieni... as kojos is namu nenoriu kelti, iki kito vizito.. nes baaaisu doh.gif dazyti nenoriu nes iskris kas like, o meistre tikrai netures tiek laiko kad is naujo visas sudeti... tai ir sedziu namie, gerai kad i darba nereikia doh.gif o tai nezinociau kaip sleptis, su akiniais jauciu sedeciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvelė @ 2011 09 04, 20:45)
Merginos tiek Rykutei tiek Pentardai galima juk i az rasyt  mirksiukas.gif

as rasiau Rykutei, atsakymo nesulaukiau verysad.gif matyt darbais apsikrovusi unsure.gif
Atsakyti
Blakstienos iki korekcijos laikosi 2-5 savaites, kiekvienai klientei tai labai individualu. Taciau tai nereiskia, kad i korekcija ateinama be blakstienu. Dazniausiai i korekcija ateinama, kai lieka apie 50% priaugintu blakstienu.

Kritimas (su naturalia blakstiena) priklauso nuo gyvenimo budo, naturaliu blakstienu strukturos, ju augimo greicio, pasirinktu priaugintu blakstienu, miegoji, trinimo iprociu ir kt. Po keliu dienu tikrai gali iskristi kelios blakstienos, kadangi priauginima ir prie seniausiuju blakstienu, kuriu gyvavimo laiko nelabai galima apskaiciuoti. Taciau toks kritimas negali buti tendencingas, t.y. kelios iskrito ir kitos turetu kristi veliau, paaugus. Jeigu blakstienos auga labai greitai, tuomet krenta greiciau nei klientei kurios blakstienos auga letai.

Atsiklijuoti
blakstienos gali naudojant riebias priemones, daugiau negu iprasta trinant akis, daznai verkiant, dazniau nei iprasta slapinant, taip pat esant labai glotnios strukturos naturalioms blakstienoms.

P.S. visa tai galioja tik esant kokybiskam priauginimui.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvelė @ 2011 09 04, 19:45)
as va tai pas Pentarda is SM dejausi  ax.gif
labai dziaugiuos, nes jau ilga laika deduosi ir viskas ciki  thumbup.gif

Merginos tiek Rykutei tiek Pentardai galima juk i az rasyt  mirksiukas.gif

o man pas Pentardą netiko. Kol dėjo-ašaros upeliai tekėjo, griaužė akis. Blastienas jaučiau po to, kad yra uždėtos. Ir dar per tiesios buvo.
O pas Rykutę galiu užmigt kol lipdo blakstienas. smile.gif Ir dirbtinių blakstienų nejaučiu absoliučiai, atrodo, kad mano pačios būtų. Aišku, tenka jai pavargt, nes mano blakstienos tiesios- bet užtad rezultatas puikus-riestos gražios blakstienos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elijana @ 2011 09 04, 20:37)
as rasiau Rykutei, atsakymo nesulaukiau  verysad.gif matyt darbais apsikrovusi  unsure.gif

nevisada ji būna forume. smile.gif Parašiau tau jos tel.į AZ 4u.gif
Atsakyti