Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio darželis Vilniuje

Užrašėme sūnų į šį darželį,bet kol kas įspūdis ne koks.Ar yra daugiau nuomonių?
Atsakyti
Kazkokia mistika su situo darzeliu...turetumem eiti nuo rugsejo, bet kazkaip man labai itarima jis kelia, sake, kad ner ten vaiku jokiu, gal jau isvis uzsidare???
Atsakyti
QUOTE(estakada @ 2011 07 13, 23:19)
Kazkokia mistika su situo darzeliu...turetumem eiti nuo rugsejo, bet kazkaip man labai itarima jis kelia, sake, kad ner ten vaiku jokiu, gal jau isvis uzsidare???


O jus apziurejot darzeli, buvot? Man irgi labai idomu. Kad veikiantis tai tikrai, buvusi bendradarbe veda ten savo vaika. Minejo, kad stojamasis mokestis 800 Lt. Gal kas nors daugiau gali parasyti?
Atsakyti
Sveikos,

darželis tikrai veikiantis ir dabar jau visai nebloga mano nuomonė apie jį. ( iš pradžių buvo visokių niuansų,bet pradėjau domėtis ir klausinėti pačios direktorės,tai rodos,kad bus gerai viskas).Dabar( vasarą) yra tik viena grupė( 2-3 metukų). nuo rugsėjo bus penkios grupės. Stojamasis mokestis- 800 lt.Jis vienkartinis ir iš jo bus perkamos ugdymo priemonės ir pan. ( kaip valstybiniuose renkamas kasdieninis mokestis,tai čia vienkartinis). Maistas gaminamas vietoje,yra erdvi žaidimų aikštelė ir direktorė sakė,kad bus dar viena kažkokia visai uždara. Mėnesinis mokestis 450 Lt. Sumokėjus užstatą galima atidėti lankymą kuriam norite laikui.Mes sumokejome birželį,o pradėsime lankyti tik nuo rugsėjo.Tai tas mokestis dar ir toks kaip rezervacijos mokestis išeina.Kita vertus,jei apsigalvosite ir nepradėsite visai lankyti,gražina visą pradinį mokestį.jei po mėnesio atsisakote- 90 proc. gražina ir t.t.
Jei dar kas domina,klauskite,nes aš jau nemažai pasidomėjau.
Vyksta užsiėmimai ne tik grupėje,bet ir papildomai( ateina šokių mokytoja,teatras bus ir dar kažkokie užsiėmimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toma.g: 25 liepos 2011 - 17:11
QUOTE(toma.g @ 2011 07 25, 18:10)
Jei dar kas domina,klauskite,nes aš jau nemažai pasidomėjau.
Vyksta užsiėmimai ne tik grupėje,bet ir papildomai( ateina šokių mokytoja,teatras bus ir dar kažkokie užsiėmimai.


Aciu uz informacija thumbup.gif
Gal zinot darzelio darbo laika?
Atsakyti
Gal galit parasyti adresa, kur konkreciau jis randasi? O kaip su vietom, ar dar yra sansu i ji patekti? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi, ir as noreciau pasidalinti savo nuomone apie si darzeli. Nuejome apziureti, kadangi nuo rugsejo planavom eiti (dabar labai svarstom). Is tiesu gero ispudzio tikrai nepaliko, kadangi tikrai esu macius ne viena darzeli turiu su kuo palyginti, kad nesneketi apie ora isvardinsiu kas nepatiko. Tuolete prie kriaukles purvini skudurai, nuo kovo menesio praktiskai niekas nepadaryta, net ir ta viena grupe be baldu (na galejo bent viena pilnai sutvarkyt, jei vaikus priimineja), betvarke visiska, grupe nedidele per viduri cementinis stulpas (idomu kaip del vaikuciu saugumo), virsuj geleziniai vamzdziai, zaislai ismetyti (taip suprantama mazi vaikai viska ismeto, bet kaip minejau buvau 5 darzeliuose , niekur nemaciau tokios netvarkos), vienas vaikas miegojo po stalu, vienas is teveliu sake, kad tai normalu, matyt uzmigo nuo geros atmosferos, bet deje jokios atmosferos ten nebuvo.....
Jaunute aukletoja buvo pasimetus, na bet tikiuosi nuo rugsejo bus kitos aukletojos, kurios zinos kaip nuraminti valanda verkianti vaika.
Direktore gyvena savo iliuzijose (laiske rase, kad truksta keliu baldeliu), kad ten nera apskritai baldu....
Na buvo ir geru atsiliepimu, tiesiog parasiau, ka pati maciau. SEKMES!!
Papildyta:
Apie kokia Jus uzdara aikstele snekat, direktore planuoja aikstele padaryti ant stogo (teresoj), bet manau su darzelio remonto tempais artimiausius 2 metus tikrai jos nebus, o kad direktore daug ir graziai sneka, darbai parodo.....
Atsakyti
Aš su mielu noru irgi rinkčiausi aukštus standartus atitinkantį darželį,bet deja deja,kol kas nėra iš ko rinktis...Už darželį mokėti 1000Lt aš negaliu,o su valstybiniais patys žinot kokia situacija.Todėl pagal kainą ir kokybę-atrodo,kad galima bandyti.O uždara aikštelė žadama atidaryti iš kiemo pusės.Apie vaikų vedimą į terasas ant stogo,manau,ir liks tik direktorės svajonė,nes nemanau,kad tai saugu.kad direktorė svajotoja,tai pritariu,nes kartais truputį nusvajoja į pievas,bet darželis nedidelis ir,manau,kad jei tėvai sakys savo nuomonę,galima bus daug ką pakeisti.Juk svarbu jiems klientai.

Darbo laikas- 7,30- 18 val.bet žadėjo,kad jei yra reikalas-ateis ir nuo 7,00 ryte.

867089392 Raimonda Daunienė

Pasiskambinkite ir matysite,kokia ten situacija.

Sėkmės.
Atsakyti
sveikos,
isikisiu ir as smile.gif visu pirma maisto vietoje ten niekas negamina, pradzioj maista vaikai gaudavo is apacioje prie sporto klubo esancios kavines, dabar nuo rugsejo direktore sake, kad maistas bus atvezamas, t.y. gaminamas kazkokios firmos, kurios gamina maista vaikams. o darzelio virtuvele yra kol kas tik didele ir grazi direktores svajone smile.gif
kaip ir didelis ir erdvus kiemas. kol kas darzelis isvis neturi savo kiemo. veda vaikus i trinapolio namu vaiku zaidimu aikstele. tai kol vasara tera viena grupe dar viskas imanoma. bet kai nuo rugsejo bus 5 vaiku grupes, tai nezinau kur tuos vaikus ves. i salia esanti miska smile.gif (cituoju direktores mintis).
is tikruju zaidimu aikstele darzeliui yra kazkur numatyta, bet kol ja irengs tai dar daug laiko speju nutekes. viskas (speju del finansu) vyksta ziauriai letais tempais. truksta grupese lentynu, lovu, stalu net visose grupese nera...
direktore dar net neinanciu i darzeli vaiku tevu jau praso pervesti menesini mokesti uz rugsejo menesi smile.gif mes registracijos mokesti 800 lt jau sumokejome, planavome eiti i darzeli nuo rugsejo.
beja tos papildomos pamokeles bus uz papildoma mokesti. o jei vaika noresite atvesti nuo 7 val., tai mokesite papildomai +50 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stelstela: 26 liepos 2011 - 20:52
Direktore maista gamina pati dabar,o nuo rugsejo bus vireja ir bus virtuve darzelyje.Cia man pries keleta dienu el.laiska parase ir taip sake direktore.As dabar laukiu rugpjucio menesi vyksiancio susirinkimo ir tada ziuresiu,kas ten ir kaip,nes kad direktore plaukiojanti tai pritariu tongue.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau visokiu nuomoniu ir visgi nuvaziavau paziureti. Viskas ten gerai. Tikiu, kad kituose privaciuose darzeliuose daug kas kitaip, bet juk ir kaina kita, nera ko noreti.
Atsakyti
QUOTE(toma.g @ 2011 07 26, 20:14)
O uždara aikštelė žadama atidaryti iš kiemo pusės.Apie vaikų vedimą į terasas ant stogo,manau,ir liks tik direktorės svajonė,nes nemanau,kad tai saugu.



turbut uzdarai aikstelei is kiemo puses atidaryti reiketu komplekso gyventoju sutikimo g.gif o ne tik direktores planu g.gif

o del aiksteles ant stogo..... sutinku, kad tai nesaugu, be to uztenka apsilankyti kieme bent kiek labiau vejuota diena ir galima suprasti, kad ant stogo isvesti vaikai bus nuolatiniame vejo traukime. Vasara skersvejis gal ir nelabai trukdo, bet rudeni, ziema mamos savo vaiku i kiema beveik nebeveda.... schmoll.gif
Atsakyti