internete radau toki recepta:
Karamelinis ganašas420 g grietinėlės (geriausia 36 proc)
1/2 indelio "Rududu"
Užvirinti grietinėlę, nukėlti nuo ugnies, įdėti "Rududu", išplakti blenderiu. Gerai atšaldyti (atvėsus galima dėti į šaldiklį trumpam), išplakti mikseriu iki standžios masės ir aptepti tortą. Tuo pačiu kremu galima formuoti ir papuošimus.tai bandysiu pagal si, tik visa miesteli islaksciau, pas mus cia deficitas plakimo grietineles, teko vel 35% pasiimti
o apie karamelini ganasa, jis man kaip ir butu isejes, tik to standumo truko, tai perplakiau
sakau, o jei tada buciau imaisius ir tirpintos zelatinos pradzioje beplakant?
Papildyta:QUOTE(Zometa @ 2011 06 28, 14:30)
kazi ar labai padesiu, nes kepeja ir as nelabai kokia
zelatina brinkinu su vandeniu taip, kad isbrinkus zaletinai neliktu vandens, o tik stambus zelatinos grudeliai, o tada ja pakaitinu ant virykles, bet neuzvirinu, arba galima lyditi karstoje voneleje
paruosta taip zelatina atvesinu ir pilu ja i grietinele ar kur kitur reikia, silpna srovele, taikydama i plaktuvo sluoteles, tada labai puru gaunasi pagal ideja