Sveikos, mamos,
nusipirkau menkių kepenėlių skardinę, bet nelabai žinau, kaip skaniau patiekti. Gal turit kokių idėjų? Ačiux
QUOTE(zuza @ 2006 02 19, 09:00)
Sveikos, mamos,
nusipirkau menkių kepenėlių skardinę, bet nelabai žinau, kaip skaniau patiekti. Gal turit kokių idėjų? Ačiux
nusipirkau menkių kepenėlių skardinę, bet nelabai žinau, kaip skaniau patiekti. Gal turit kokių idėjų? Ačiux
Gal kiausinius farsiruok
Man tai labai skanu menkių kepenelės sumaišytos su smulkiai pjaustytais svogūniukais ir smulkiai supjaustytu kiaušiniu, viska sumaišai ir tepi ant skrudinto batono.
Galima dar deti supjaustyta pamidora.
Galima dar deti supjaustyta pamidora.
Galima pasidaryti salotas su salotų lapais, pomidorais, agurkais, mėlynais svogūnais, kiaušiniu ir citrininiu aliejiniu užpilu Ingridientus galima keisti ar papildyti pagal savo išmonę ar skonį.
QUOTE(Osvile @ 2006 02 19, 13:00)
Galima pasidaryti salotas su salotų lapais, pomidorais, agurkais, mėlynais svogūnais, kiaušiniu ir citrininiu aliejiniu užpilu Ingridientus galima keisti ar papildyti pagal savo išmonę ar skonį.
:
Vilniuje "LAikinojos sostinėj " neraliausios salotos su menkių kepenėlėm Tai ten ir deda salotas, pomidoro, juodų alyvuogių, kiaušinio, avokado, menkės kepenėlių ir kažkoks užpilas su avokadu ir česnakais. : skanesnių salotų nesu valgius....
Darau labai paprasta misraine... Ant konservuotu zirneliu dedu visa indeli menkiu kepeneliu su visu ten esanciu aliejum, ipjaustau svoguniuko ir dedu majonezo. Labai greit pasidaro tokia misraine.Skanumelis
Mėgstančioms menkių kepenėles siulau jų pasigaminimo receptą.
1kg.menkes kepenų(šviezių).
vegetos 5 šaukštai,
Suvolioti kepenėles sudėti į 0,5l stiklainius ir pasterizuoti puode 40 min.
Uzsukti dangtelius.Skanauti kada panoresite.
Tai pigiau,skaniau ir be konservantu . Na ir tikrai nesudėtinga.
skanaus
1kg.menkes kepenų(šviezių).
vegetos 5 šaukštai,
Suvolioti kepenėles sudėti į 0,5l stiklainius ir pasterizuoti puode 40 min.
Uzsukti dangtelius.Skanauti kada panoresite.
Tai pigiau,skaniau ir be konservantu . Na ir tikrai nesudėtinga.
skanaus
QUOTE(Mege @ 2006 03 22, 21:47)
Mėgstančioms menkių kepenėles siulau jų pasigaminimo receptą.
1kg.menkes kepenų(šviezių).
vegetos 5 šaukštai,
Suvolioti kepenėles sudėti į 0,5l stiklainius ir pasterizuoti puode 40 min.
Uzsukti dangtelius.Skanauti kada panoresite.
Tai pigiau,skaniau ir be konservantu . Na ir tikrai nesudėtinga.
skanaus
1kg.menkes kepenų(šviezių).
vegetos 5 šaukštai,
Suvolioti kepenėles sudėti į 0,5l stiklainius ir pasterizuoti puode 40 min.
Uzsukti dangtelius.Skanauti kada panoresite.
Tai pigiau,skaniau ir be konservantu . Na ir tikrai nesudėtinga.
skanaus
O kur nusipirkti svieziu menkiu kepeneliu? Vilniuj nemaciau
Mano pažįstama perka Šeškinės turgelyje. Bet man ten nepatogu nuvažiuoti dėl to nei karto nebuvau pirkti, bet gal kas žinote kitų kokių vietų? Beje, Šeškinėj sakė būna labai nebrangios ir jas ten greitai išperka.
QUOTE(Kozete @ 2006 03 23, 10:55)
Mano pažįstama perka Šeškinės turgelyje. Bet man ten nepatogu nuvažiuoti dėl to nei karto nebuvau pirkti, bet gal kas žinote kitų kokių vietų? Beje, Šeškinėj sakė būna labai nebrangios ir jas ten greitai išperka.
Tai tikriausiai net nespeciau nuvaziuot iki turgelio jau butu viskas ispirkta
QUOTE(Mege @ 2006 03 22, 21:47)
1kg.menkes kepenų(šviezių).
vegetos 5 šaukštai,
Suvolioti kepenėles sudėti į 0,5l stiklainius ir pasterizuoti puode 40 min.
Uzsukti dangtelius.Skanauti kada panoresite.
vegetos 5 šaukštai,
Suvolioti kepenėles sudėti į 0,5l stiklainius ir pasterizuoti puode 40 min.
Uzsukti dangtelius.Skanauti kada panoresite.
Ačiū už receptą Tik dar klausimėlis, ar pasterizuojant stiklainiuose nieko nereikia užpilti ant kepenėlių? Ar jos tiesiog "savo sultyse" užsikonservuoja?
QUOTE(zuza @ 2006 03 23, 11:31)
Ačiū už receptą Tik dar klausimėlis, ar pasterizuojant stiklainiuose nieko nereikia užpilti ant kepenėlių? Ar jos tiesiog "savo sultyse" užsikonservuoja?
Man atrodo, kad atsiranda aliejus nuo paciu kepeneliu Bent jau mano drauge kai dare, tai nieko nedejo papildomai ir tikrai labai skaniai gavosi