Brigita - tikra atgaiva dūšiai
Jau po seminaro
QUOTE(Irunia @ 2010 11 27, 17:52)
Taip trumpai?
Vaižgante, nuostabūs piešiniai ir eilės Tokios tyrai lietuviškos
QUOTE(Chloris @ 2010 11 27, 21:14)
Vaižgante, nuostabūs piešiniai ir eilės Tokios tyrai lietuviškos
Ačiū. Nemažai eilių esu įdėjus facebooke.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 27, 21:10)
Taip trumpai?
Tai žinai, afekto būsenoj buvau, todėl trumpai
Kalbėjo apie norų pildymo fraktalus. Aiškino, kaip atsargiai su visu tuo reikia elgtis
Bandėm viena kitos fraktalus nagrinėti.
Paaiškino, kaip apie sveikatą skaityti iš fraktalo.
Na, ir kaip sakiau - pati Brigita yra kaip visad nuostabi. Jai ir nieko nesakant iš jos sklinda kažkokia ypatinga subtili energija.
QUOTE(Irunia @ 2010 11 28, 01:02)
Tai žinai, afekto būsenoj buvau, todėl trumpai
Kalbėjo apie norų pildymo fraktalus. Aiškino, kaip atsargiai su visu tuo reikia elgtis
Na, ir kaip sakiau - pati Brigita yra kaip visad nuostabi. Jai ir nieko nesakant iš jos sklinda kažkokia ypatinga subtili energija.
As siandien irgi buvau Brigitos seminare Grizusi dar viena fraktala nupiesiau
QUOTE(Jugile @ 2010 11 27, 23:12)
As siandien irgi buvau Brigitos seminare Grizusi dar viena fraktala nupiesiau
Aš grįžusi atsiiminėjau savo kankinimo porciją - maniškis dabar yra beždžionė, kaip save vadina Tai karstėsi be galo be krašto ant manęs
QUOTE(Irunia @ 2010 11 28, 01:17)
Aš grįžusi atsiiminėjau savo kankinimo porciją - maniškis dabar yra beždžionė, kaip save vadina Tai karstėsi be galo be krašto ant manęs
As tai pilna noro toliau piesti grizau Labai turiningai laika jauciuosi praleidusi :)Keista tik buvo nagrineti kito zmogaus fraktala, labai jauciasi ziniu trukumas ir nepatyrimas, dar sunku diagnozuoti
QUOTE(Vitutuka @ 2010 11 28, 00:36)
Norėjau parodyti savo naujausią fraktlą, jau penktasis
Man jis pasirodė gana neįprastas, ryškiai skiriasi langeliai vienas nuo kito ne tik dydžiu, bet ir forma.. Labai laukiu jūsų komentarų.
Man jis pasirodė gana neįprastas, ryškiai skiriasi langeliai vienas nuo kito ne tik dydžiu, bet ir forma.. Labai laukiu jūsų komentarų.
Labai stambios gardeles. Turbut per trumpai piesei. Ar taves paskutiniu metu neslegia kas nors?
Vaižgante,
labai gražios eilės - su nedaug žodžių perteikiama nuotaikos lengvumas ir akimirkos grožis
aš šiandien 16 - ą nupiešiau.
pastarieji keli mano fraktalai keistokos formos- ryškiai matosi padalijimas į dvi dalis (kairės ir dešinės). abi šios dalys sujungtos siauromis gardelėmis.
kažkaip keistai žiūrisi. ir šiaip tokie raižyti karpyti...
labai gražios eilės - su nedaug žodžių perteikiama nuotaikos lengvumas ir akimirkos grožis
aš šiandien 16 - ą nupiešiau.
pastarieji keli mano fraktalai keistokos formos- ryškiai matosi padalijimas į dvi dalis (kairės ir dešinės). abi šios dalys sujungtos siauromis gardelėmis.
kažkaip keistai žiūrisi. ir šiaip tokie raižyti karpyti...
QUOTE(Jugile @ 2010 11 28, 00:58)
Labai stambios gardeles. Turbut per trumpai piesei. Ar taves paskutiniu metu neslegia kas nors?
Na lygtais neslegia... O dėl trukmės tai gali but, kad kokį 10 - 15s per mažai..