Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai-bioenergetiniai piešiniai

Brigita - tikra atgaiva dūšiai wub.gif thumbup.gif
Jau po seminaro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 11 27, 17:52)
Brigita - tikra atgaiva dūšiai  wub.gif  thumbup.gif
Jau po seminaro rolleyes.gif

Taip trumpai?
Atsakyti
Vaižgante, nuostabūs piešiniai ir eilės smile.gif Tokios tyrai lietuviškos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 27, 21:14)
Vaižgante, nuostabūs piešiniai ir eilės smile.gif Tokios tyrai lietuviškos smile.gif

Ačiū. Nemažai eilių esu įdėjus facebooke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 27 lapkričio 2010 - 21:59
Norėjau parodyti savo naujausią fraktlą, jau penktasis smile.gif
user posted image
Man jis pasirodė gana neįprastas, ryškiai skiriasi langeliai vienas nuo kito ne tik dydžiu, bet ir forma.. Labai laukiu jūsų komentarų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 27, 21:10)
Taip trumpai?

Tai žinai, afekto būsenoj buvau, todėl trumpai lotuliukas.gif

Kalbėjo apie norų pildymo fraktalus. Aiškino, kaip atsargiai su visu tuo reikia elgtis tongue.gif
Bandėm viena kitos fraktalus nagrinėti.
Paaiškino, kaip apie sveikatą skaityti iš fraktalo.

Na, ir kaip sakiau - pati Brigita yra kaip visad nuostabi. Jai ir nieko nesakant iš jos sklinda kažkokia ypatinga subtili energija. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 11 28, 01:02)
Tai žinai, afekto būsenoj buvau, todėl trumpai lotuliukas.gif

Kalbėjo apie norų pildymo fraktalus. Aiškino, kaip atsargiai su visu tuo reikia elgtis  tongue.gif
Bandėm viena kitos fraktalus nagrinėti.
Paaiškino, kaip apie sveikatą skaityti iš fraktalo.

Na, ir kaip sakiau - pati Brigita yra kaip visad nuostabi. Jai ir nieko nesakant iš jos sklinda kažkokia ypatinga subtili energija. ax.gif

As siandien irgi buvau Brigitos seminare smile.gif Grizusi dar viena fraktala nupiesiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugile: 27 lapkričio 2010 - 23:13
QUOTE(Jugile @ 2010 11 27, 23:12)
As siandien irgi buvau Brigitos seminare smile.gif  Grizusi dar viena fraktala nupiesiau smile.gif

Aš grįžusi atsiiminėjau savo kankinimo porciją - maniškis dabar yra beždžionė, kaip save vadina lotuliukas.gif Tai karstėsi be galo be krašto ant manęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 11 28, 01:17)
Aš grįžusi atsiiminėjau savo kankinimo porciją - maniškis dabar yra beždžionė, kaip save vadina  lotuliukas.gif  Tai karstėsi be galo be krašto ant manęs doh.gif

As tai pilna noro toliau piesti grizau smile.gif Labai turiningai laika jauciuosi praleidusi :)Keista tik buvo nagrineti kito zmogaus fraktala, labai jauciasi ziniu trukumas ir nepatyrimas, dar sunku diagnozuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugile: 27 lapkričio 2010 - 23:34
QUOTE(Vitutuka @ 2010 11 28, 00:36)
Norėjau parodyti savo naujausią fraktlą, jau penktasis smile.gif
user posted image
Man jis pasirodė gana neįprastas, ryškiai skiriasi langeliai vienas nuo kito ne tik dydžiu, bet ir forma.. Labai laukiu jūsų komentarų.

Labai stambios gardeles. Turbut per trumpai piesei. Ar taves paskutiniu metu neslegia kas nors? blush2.gif
Atsakyti
Vaižgante,

labai gražios eilės - su nedaug žodžių perteikiama nuotaikos lengvumas ir akimirkos grožis 4u.gif

aš šiandien 16 - ą nupiešiau.
pastarieji keli mano fraktalai keistokos formos- ryškiai matosi padalijimas į dvi dalis (kairės ir dešinės). abi šios dalys sujungtos siauromis gardelėmis.
kažkaip keistai žiūrisi. ir šiaip tokie raižyti karpyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudukė: 28 lapkričio 2010 - 00:15
QUOTE(Jugile @ 2010 11 28, 00:58)
Labai stambios gardeles. Turbut per trumpai piesei. Ar taves paskutiniu metu neslegia kas nors? blush2.gif

Na lygtais neslegia... O dėl trukmės tai gali but, kad kokį 10 - 15s per mažai.. g.gif
Atsakyti